Tiesiai iš Pentagono

1987 metais JAV Sanitarinės priežiūros valdyba patvirtino pirmają priešvirusinę priemonę AIDS gydymui – azidotimidiną. Tačiau šis ir kiti preparatai, sukurti mokslininkų ir medikų vėliau, tik sulėtina ŽIV vystymasį. Vaisto, kuris visiškai išgydytų, iki šiol nėra.

 

Priemonė gyventojų skaičiui mažinti

 

Jungtinės JTO programos ŽIV-AIDS klausimams, pareiškė, kad nuo 1981 iki 2006 metų nuo AIDS mirė 25 mln žmonių. Pasaulinė sveikatos organizacija skelbia, kad tik 2007 metais buvo užregistruota 33,2 ŽIV infekcijos nešiotojų, o 2,1 mln žmonių mirė. Užsikrėtusių ir mirusių skaičiumi pirmauja dalis Afrikos kontinento, esanti piečiau nuo Sacharos. Regione gyvena tik 10% pasaulio gyventojų, bet 70% iš jų serga AIDS. Rytų Europoje ir Centrinėje Azijoje žmonių, gyvenančių su ŽIV, per paskutinius keletą metų padaugėjo daugiau kaip 150%. O Vietname per tą patį laiką ligonių skaičius padvigubėjo. Tarp Azijos šalių pirmą vietą užima Indonezija. Rusijoje ir posovietinėje erdvėje AIDS plinta katastrofiškais tempais.

 

Tiksli ŽIV kilmė iki galo taip ir neišsiaiškinta. Pasak vienos visuotinai priimtos mokslinės teorijos, susirgimas atsirado tarp afrikietiškų žaliųjų beždžionių ir kažkokiu keistu būdu persidavė žmonėms. Galbūt todėl, kad jie medžiojo beždžiones: laukinių gyvūnų mėsa yra tradicinis maistas atsilikusiose Afrikos šalyse.

 

Tačiau ne visi mokslininkai sutinka su tokiu paaiškinimu. Specialistai sieja aukštą ŽIV infekuotų Afrikoje ir išsivysčiusių šalių rizikos grupėse su kažkuo grėsmingesniu už mėgavimąsi egzotišku maistu. Sąmokslų tyrėjai nurodo du dokumentus, įrodančius, kad egzistuoja klastingas sumanymas. 1968 liepą į Senatą buvo pateiktas JAV gynybos ministerijos užklausimas: skirti 10 mln$ biologiniam ginklui kurti. Daktaras Donaldas Markas Arturas, JAV armijos biologinio ginklo ekspertas, pareiškė Senatui (pažodžiui): „Per artimiausius 5-10 metų mes sukursime naują mikroorganizmą, kuris nužudys imuninę sistemą“.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Antrasis dokumentas – Nacionalinio saugumo memorandumas nr. 200, išleistas 1974 gruodžio 10: „Gyventojų skaičiaus augimo pasekmės JAV saugumui ir užsienio interesai“. Dokumentas išslaptintas 1989 metais. Jame nacionalinio saugumo patarėjas Henris Kisindžeris tvirtina: „Gyventojų skaičiaus sumažinimas turi tapti aukščiausiu prioritetu plėtojant Amerikos užsienio politiką, susijusią su trečiuoju pasauliu“. Kokiu būdu teks mažinti gyventojų skaičių, dokumente nekalbama.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Mirtini skiepai

 

1986 daktaras Robertas Strekeris pareiškė, kad JAV ginkluotosios pajėgos išplatino savo biologinį ginklą su PSO programos „Vakcinacija prieš raupus“ pagalba. 8 dešimtmetyje dešimtys milijonų afrikiečių buvo infekuoti AIDS skiepijant prieš raupus. Amerikos homoseksualistus ir biseksualus ištiko tas pats likimas, kai JAV sveikatos apsaugos ministerija įgyvendino programą „Vakcinacija prieš hepatitą B“. „Skiepijimai“ vyko 1978-81 metais Niujorke, Los Andžele, San Franciske, Sent Liuise, Denveryje ir Čikagoje. Būtent šiuose šešiuose miestuose vėliau atsirado didžiulis kiekis susirgusių AIDS. Nežiūrint į tai, kad valdžia atmeta Strekerio teoriją, ją aktyviai palaiko Alanas Kantvelas, knygos „Mirties daktarai“ autorius ir Robertas Halas, vienas pirmųjų ŽIV tyrinėtojų. 1987 Halas įrodė, kad tarp ŽIV ir raupų egzistuoja labai įdomus tiesioginis ryšys. Nežiūrint į tai, kad PSO atsižiegnoja nuo šių kaltinimų, iškyla vis naujų įrodymų.

 

Amerikos gydytojų komanda, vadovaujama daktaro Maiklo Adlerio parašė „Tarptautiniame AIDS žurnale“, kad iki 1988 metų Afrikoje tarp visų susirgimų ŽIV atvejų tik 30%, o ne 90%, kaip buvo laikoma anksčiau, buvo užsikrėsta lytiniu keliu. 60% užsikrėtimo atvejų įvyko užkrečiant per adatas! Laikraštis „Times“ paskubėjo paskelbti profesoriaus pareiškimą abejotinu – atseit nesterilios adatos negalėjo padaryti tokios žalos. O ir PSO vertinimais nesterilios injekcijos tapo tik 5% užsikrėtimo ŽIV atvejų kaltininkėmis. Tačiau ginčai tęsiasi, o AIDS vis labiau plinta pasaulyje, nusinešdamas vis daugiau gyvybių.

 

Kam tai naudinga?

 

O štai dar viena nuomonė. Sąmokslų specialistas Boidas Greivsas tvirtina, kad AIDS – tai Amerikos ir sovietų sąmokslo, kurio tikslas sunaikinti juodaodžius ir homoseksualistus, rezultatas. Susitarimas, kuris žinomas pavadinimu „Speciali virusinė programa“, buvo slapta parengtas 1960 metais. Tačiau tik 1972 metais sutartis tarp Sovietų ir JAV buvo pasirašyta.

 

Greivsas taip pat sieja „Persų įlankos karo sindromą“ su AIDS, nurodydamas, kad liga lito kareivių skiepijimo keliu. Jis tvirtina, kad pats užsikrėtė AIDS, tačiau visiškai (!) išsigydė koloidiniu sidabru. O Haris Glamas knygoje „Galutinis demaskavimas“ rašo, kad lakricos – alyvmedžio lapų ekstraktas ir arbata „Esiak“ yra efektyvios priemonės kovojant su AIDS. Šie preparatai absoliučiai ignoruojami farmacijos kompanijų. Nesunku susiprotėti, kodėl…

 

Tai kam gi naudingas mirtino viruso aktyvus plitimas? Daktaras Leonardas Gorivicas tvirtina, kad su AIDS kūrimu susijęs Nacionalinis vėžio institutas ir Rokfelerio medicininių tyrimų institutas. „Sveikatos apsaugos“ programų pagalba aktyviai buvo naikinami žydai, juodaodžiai, lotynų amerikiečiai ir homoseksualistai. Amerika rimtai ėmėsi trečiojo pasaulio naikinimo. Ties AIDS jie nesustojo, sukurdami Ebolos virusą ir preparatus, sukeliančius vėžį.

 

Analogiško požiūrio laikosi ne tik mokslininkai, bet ir politikai, ir netgi valstybių vadovai. Pietų Afrikos prezidentas Tabo Mbekis pareiškė, kad CŽV yra dalis ŽIV platinimo sąmokslo. Tai leidžia JAV farmacininkams pardavinėti itin brangius ir visiškai nenaudingus preparatus AIDS gydyti. Afrikos nacionalinis kongresas 2003 metais leido paskirstyti vaistus nuo AIDS, tačiau iki šiol kaltina Ameriką, kad ši naudoja afrikiečius kaip bandymų triušius.

 

Tais pačiais metais prezidentas Bušas II-asis skyrė 15 mlrd$ penkių metų trukmės pagalbos paketui „Kova su AIDS Afrikoje ir Karibų baseino šalyse“. Tačiau Oksfordo labdaros organizacija sukritikavo Bušo administracijos atsisakymą importuoti į vargingas šalis pigius nepatentuotus vaistus. Pagalbos programa, kaip mano labdaros organizacija, yra gryniausias melas, kadangi yra nepelninga Amerikos farmacininkams. Stambios JAV farmacijos kompanijos stabdo bet kokius bandymus importuoti nepatentuotas vaistines priemones.

 

Savo indėlį į mirtinos ligos plitimą įneša ir katalikų bažnyčia, kuri tartum grįžo į Viduramžius. Ji ragina tikinčiuosius nesinaudoti apsaugos priemonėmis: „Prezervatyvai negali apsaugoti nuo ŽIV!“. Popiežiaus Tarybos vadovas šeimos reikalams kardinolas Alfonso pareiškė: „AIDS virusas 450 kartų mažesnis už spermatozoidą… O per prezervatyvą lengvai prasiskverbia netgi vyriška sėkla“. Matyt, bažnyčia irgi susirūpinusi gyventojų pertekliaus problema, jeigu ignoruoja statistiką, pasak kurios prezervatyvų naudojimas mažina riziką užsikrėsti ŽIV 90%.

 

Galo nesimato

 

Mes turbūt jau niekad negalėsime įrodyti tikrosios ŽIV kilmės. Visos hipotezės gali būti įmanomos. Virusą galėjo sukurti laboratorijoje ir išleisti į laisvę, jis galėjo ištrūkti atsitiktinai. Kas yra AIDS – baisi griaunamoji jėga, grėsmė visai žmonijai? Liga? Ar biologinis ginklas, efektyviai taikomas, siekiant sumažinti gyventojų skaičių? O gal tai politinis sąmokslas, siekiantis sukurstyti neapykantą tarp rasių, religijų ir seksualinių orientacijų?

 

Amerikos visuomenės nuomonė vienareikšmiškai netiki „beždžioniška“ AIDS kilme. Laikraščio „Vašington Post“ apklausos duomenimis daugiau kaip pusė amerikiečių mano, kad ŽIV virusą sukūrė žmogus, daugiau kaip ketvirtadalis mano, kad virusas buvo sukurtas JAV vyriausybinėse laboratorijose ir kaltina CŽV viruso platinimu. Dauguma galvoja, kad kokybiški preparatai prieš šią ligą neprieinami vargingiems ir vidutiniams gyventojų sluoksniams, o tie, kurie vartoja naujus preparatus yra viso labo bandymų triušiai. Daugelis žmonių taip pat yra įsitikinę, kad tai juodaodžių genocidas.

 

Ginčai netyla, o mirtinas virusas toliau šienauja žmones. Skaičiai jau seniai peržengė milijoninę ribą, o JAV farmacijos firmų pajamos – milijardinę.

 

Saltinis: versijos.com

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Darius

Ganėtinai įdomus konspiracinis straipsnis, kuriame mano manymu gali būti ir tiesos…

Taip pat skaitykite