2021 m. PROGNOZĖ


1. Pagal kinų astrologiją, 2021-ieji yra metalinio Jaučio metai. Ko tikėtis iš šio gyvūno?

 

Kinų astrologija labai patogi, nes ji apima tam tikra archetipą, simbolį kiekvienų naujųjų metų pradžioje ir dėl šios priežasties tai visada tarsi simbolizuoja kažkokią naują pradžią, kuria paremtas mums įprastas kalendorius. Tačiau tai tik simbolika, kuri neturi nieko bendro su realybe. Planetos juda nuolat ir jos nebūtinai kažkur atsiduria su naujų metų pradžia. Kiekvienas žmogus turi savo unikalų brėžinį ir unikalius planetinius išsidėstymus, todėl negalioja jokios bendrosios prognozės, tai tiesiog tam tikra simbolika, o iš tiesų astrologija yra labai sudėtingas mokslas.

 

Taigi šiuo atveju metalinis jautis sutampa su tuo, kas iš tiesų vyksta realybėje. 2020 m. rugsėjo 20 d. Rachu perėjo iš dvynių į jautį. Taip, Rachu yra demoniška planeta ir juda ji atgal ir kelia daugiausiai sąmyšio visame kame, bet taip pat padeda vystytis per pasipriešinimą, sunkumus ir negatyviosios karmos atidirbimą. Rachu tai drakono galva, o Ketu – uodega, todėl šios planetos yra neatsiejamos viena nuo kitos. Ketu visada bus opozicijoje Rachu ženklui, taigi Ketu 2020 m. rugsėjo 20 d perėjo iš šaulio į skorpioną.

 

Tai buvo svarbus perėjimas, kadangi su šia data visiškai išaiškėjo žiniasklaidos ir informacijos įtaka žmonių protams. Dauguma būtent šiais metais suvokė kaip yra žaidžiama ir manipuliuojama protais pasitelkiant žiniasklaidos priemones. Nėra lengvesnio valdymo įrankio nei informacija ir būtent dėl šios priežasties tam tikras ciklo užbaigimas įvyko 2020 m. rugsėjį arba kitaip tariant tam tikras sąmoningumas, tam tikras suvokimo taškas nuo kurio priklauso tolimesnė kiekvieno žmogaus evoliucija.

 

Mes nuolat kintame, mes nesame stagnatiški, tačiau daug ką lemia ne tik planetos, bet ir suvokimas. Planetos įtakoja visus be išimties, tačiau kai kryptingai suvokiama kaip pasireiškia ši įtaka žmogus jau įgauna visai kitokias galimybes kurti savo ateitį, o ne tik būti išorinių aplinkybių įtakoje ir žaisti žaidimą, kuriame jis yra tik marionetė.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Taigi visus metus vykęs informacinis karas užsibaigė sąmonėje žmonių, kurie suvokė kaip pasitelkiant informaciją galima manipuliuoti protais.

 

2020 m. atėjęs Rachu į jaučio ženklą duoda jau dar kitas galimybes ir suvokimus. Jautis valdo saugumą, finansus, stabilumą, bet ir gamtą, gamtos preiglobstį, kuriame be materialinių išteklių žmogus irgi jaučiasi lygiai taip pat saugus. Tai grįžimas į motinos žemės prieglobstį. Tai reiškia, kad visas šitas laikotarpis išbandys žmones per jų finansinį saugumą ir stabilumą. Bus pasirinkimai – likti saugioje komforto zonoje ar kardinaliai keisti savo gyvenimą ir grįžti į gamtą? Grius finansinė sistema, ją keis visiškai kitokia sistema. Dalis žmonių grįš prie natūrinių mainų, tačiau visi iki vieno susidurs su išgyvenimo klausimu, su finansinio gerbūvio klausimu, o taip pat stos į akistatą su mirtimi. Taip, mirties baimė bus dalies žmonių gyvenimo palydovas ir tai stabdys rekomenduojamą evoliuciją, t.y. grįžimą į gamtą, į tikrąjį save. Motina žemė viską mums suteikė, tai žmogus atitolęs nuo jo sukūrė chemiją, vaistus ir taip išderino natūralų gamtos ciklą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Rachu jautyje bus iki pat 2022 m. kovo vidurio kai pereis į aviną. Taigi visi finansiniai klausimai, grįžimo į gamtą klausimai bus aktualūs šio laikotarpiu. Taip pat Ketu skorpione skatins pažinti ir transformuoti savo tamsiąsias puses, suvokti, jog viskas kas vyksta yra tik mūsų pačių tamsiosios žmonijos pusės atspindys.

 

Taigi metalinio jaučio metai išbandys jūsų prigimtinį tvirtumą. Iškels klausimą – kiek dar jumyse likę natūralios žmogiškos prigimties ir kiek jūs pasiruošę „metalizuotis“? Tai ne mitas, kad žmonės tampa robotais, tai tiesa. Jie užgniaužė savo širdį, kurioje slypi visi atsakymai ir tapo tik judančiais robotais, kurie nežino ką daryti kai nėra nurodytos tikslios programos.

 

Metalinis jautis sako ir tai, kad dauguma žmonių liks saugioje komforto zonoje ir nenorės atsisakyti šių šarvų. Ir tik tie, kurie sugebės pralaužti net metalą išeis į priekį ir nuo 2022 m. kovo mėnesio turės realias galimybes judėti savo individualumo link (Rachu avine) arba likti visuomenės įtakoje (ketu svarstyklėse).

 

2. Pastaruoju metu aktualiausias sveikatos klausimas. Ko galime tikėtis iš COVID-19 kitąmet? Kokios apskritai sveikatos grėsmės gali iškilti, o gal viskas pagaliau atslūgs?

 

Ne, neatslūgs. Tai ilgas laikotarpis, kuris reikalingas tam, kad žmonės prabustų ir kažką kardinaliai keistų. Žmonės linkę tikėti, kad juos kažkas išgelbės, tačiau to nebus. Tik baimės įkalina žmones jausme, jog reikalingas gelbėtojas. Šita situacija davė realią galimybę suvokti kas yra sveikata ir kokie faktoriai turi įtakos mūsų sveikatai. Kaip mūsų sveikatai turi įtakos patiriamos emocijos, buvimas su gamta ir kaip mūsų sveikatą veikia jausmas, kad esi tik jautis velkantis vežimą?

 

3. Šie metai lydimi ir politinių neramumų, ginkluotų susirėmimų. Kaip tai spręsis kitąmet?

 

Nemanau kad buvo daug neramumų, neramumai daugiausia buvo tik žmonių protuose, ką rodė Rachu dvynių ženkle ir Ketu šaulyje. Daug žmonių per šiuos metus suvokė tokių dalykų, kurių anksčiau net baisiausiame sapne nebūtų susapnavę. 2021 m. svarbiausias išliks finansinio stabilumo klausimas. Žmonės liks be apsisprendimo laisvės jei norės ir toliau tik tenkinti savo poreikius ir tolti nuo savo dvasinės prigimties. Jie bus įkalinti darbuose, kurių nekenčia vien dėl to, jog reikės iš kažkur nusipirkti maisto. Motina žemė mums viską davė, bet už nepagarbą jai žmonija dabar ir kenčia.

 

4. Visuomet aktualūs piniginiai reikalai. Ko 2021 m. galime tikėtis Lietuvos ir pasaulio ekonominėje padangėje?

 

2021 m. gali būtų didžiulių permainių finansinėse rinkose etapas. 2020 m. viskas daugiausia reiškėsi per sveikatos ir mokslo klausimą (uždarytos sveikatos įstaigos, diskutuotinas realus mokykos naudingumas, mokslas nuotoliniu). Tuo tarpu šie metai grynai atvers klausimus, kurie susiję su finansais, bankais ir maistu. Žmonėms gali būti blokuojama prieiga prie jų pačių asmeninių pajamų bei galimybė įsigyti maisto. Taigi laimės tie, kurie jau dabar moka išgyventi iš gamtos ir patys pasigaminti maisto, auginti, apdoroti ir apdirbant žemę pasigaminti maisto pats. Miesto žmogus, kuris įpratęs kai viskas jam pateikta ant lėkštutės susidurs su rimtais išbandymais dėl išlikimo.

 

5. Lietuva šiemet išsirinko naują valdžią. Kaip tai keis šalies veidą 2021-aisiais?

 

Visas šis laikotarpis buvo reikalingas tik tam, kad atsiskleistų tikrieji mūsų visų veidai. Taigi tas pats laukia ir mūsų valdžios. Atsivers viskas, ko žmonės nežinojo, kad valdžia linkusi rūpintis tik savo gerbūviu, o pats žmogus jiems visai nerūpi. Tai leis suvokti atsakomybę už savo gyvenimą.

 

6. Į kurias gyvenimo sritis kitąmet kryps didžiausias dėmesys? Kur laukia daugiausiai galimybių, o kur tykos sunkiausi išbandymai?

 

Sunkiausias išbandymas bus ką rinktis – tiesą ar saugumą? Melą ar teisingumą? Pagal Dharmos (gamtos) įstatymus laimi tie, kurie visada keliauja su teisingumo jausmu kad ir kas bebūtų. Žmogus bijo dėl savo kūno tik todėl, kad dauguma nesuvokia savęs kaip amžinos sielos buvimo ir gyvena ne pagal Dharmos įstatymus. Dharma – tai gamtos taisyklės sukurtos kūrėjo, kuriuose yra visa reikalinga informacija. Žmonija jau turėjo galimybę suprasti, kad visa kita informacija yra tik žaidimas jų protams, kurie užteršti iki tokio lygio, jog patys nebeatskiria tiesos nuo melo. Informacinis karas atpsindi tik žmonių užterštą protą, kuris atsirado dėl informacinių technologijų pažangos, nes nebereikia apdirbti laukų, rankomis skalbti skalbinių, patiems pasirūpinti šildymu ir visais kitais dalykais kaip darė mūsų senoliai. Technologinė pažanga atvedė į tai, kad žmogus tapo tik marionete informacijos ir technologijų gausoje ir prarado žmogiškasias vertybes.

 

7. Nepaisant įvairių neramumų ir nesantaikos, žmonėms visais lakais rūpi meilės klausimai. Ką gi 2021-ieji atneš meilės fronte?

 

Meilė – tai iliuzija. Tikroji meilė yra Meilė kūrėjui arba kitaip tariant PREMA. Tai meilė Dievui, absoliuti ir besąlygiška. Tokie žmonės nuolat yra vedime ir jų širdis padiktuoja visus atsakymus. Meilė tai gebėjimas atjausti kiekvieną gyvą būtybę ir reikalui esant vienam smogti kad atsipeikėtų, o kitą užglostyti.

 

Grįžti prie tikrosios savo dvasinės prigimties – aš siela, esu absoliučioje palaimoje ir amžinybėje, visa kita tik proto sukurtos abstrakcijos. Tai yra aukščiausia meilės išraiška. Jei kalbant apie žemišką meilę tai pasireikštų kaip pagalba ir supratimas vienas kitam, kai siekiama ne savo asmeninės egoistinių norų naudos, o laimės gamtai, laimės visoms gyvoms būtybėms ir visiems kas supa aplink (draugai, šeima, giminės, vaikai, gyvūnai). Kai mes norime padaryti juos laimingus ir nelaukiame užtai jokio atpildo sau.

 

8. Kokios bus svarbiausios kitų metų pamokos?

 

Kaip jau ir minėjau žmogui suteiktos visos galimybes išmokti jausti save atsiribojant nuo nereikalingos informacijos, kitaip jis tiesiogine prasme atspindės metalinį jautį.

 

9. Kurie metų laikotarpiai bus sėkmingiausi, o kurie keliantys daugiausiai rūpesčių?

 

Nenorėčiau išskirti konkrečių laikotarpių, esmė dabar yra finansinio saugumo klausimai, nes žmogus lygiaverčiai turi rūpintis tiek savo kūnu, tiek savo dvasia. Žinoma sunkiausias bus naujųjų metų laikotarpis, kai vis dar teks nuolat jausti baimę ir nežinomybę kaip čia kas bus.

 

10. Kaip pasitikti metalinio Jaučio metus, kad įtiktume jų globotojui ir prisišauktume sėkmę?

 

Sėkmė – tai žinojimas kaip elgtis atitinkamu gyvenimo laikotarpiu ir tas jausmas ir sprendmai kiekvienam skirtingi. Tai yra mūsų širdyse. Mes visi esame kūrėjo dalelės ir būtent per širdies jausmą gauname atsakymus iš jo visur ir visada. Neramus protas užgožią šią prigimtį. Kai ji užgožta, jokie talismanai nepadės. Geriausia kas padės, tai grįžimas į gamtą, buvimas miške, kuo arčiau motinos gamtos.

 

11. Kokie simboliai, talismanai ir kiti dalykai kitąmet padės traukti sėkmę?

 

Aukščiausios vibracijos talismanai yra Tulasi medelis ir Rudraksos, šventojo medžio sėklos. Tai yra vieninteliai talismanai nuo Dievo, kurie turi aukščiausią vibraciją. Taip pat žemėje yra dar septyni akmenys, kurie turi didžiulę galią, visi kiti talismanai tokios galingos energijos neturi. Tai rubinas, perlas, smaragdas, deimantas, koralas, geltonas safyras, mėlynas safyras, taip pat gumitas ir katės akis, tačiau juos turi pritaikyti astrologas.

 

Paprastai ir traukia jie tuos, kurie iš praeitų gyvenimų atsinešė stiprų ryšį su kūrėju ir praeituose jų sielos atėjo iš stiprių dvasiškai įsikūnijimų, o ne barbarų. Nepamirškite, kad dabar Kali Juga ir ilguoju laikotarpiu viskas tik blogės. Tai neišvengiama žmonijos prasme, bet šiame laikotarpyje bus nedidelė dalis sielų, kurios pasieks išsivadavimą ir tai bus susiję su ta pačia minėta Dharma (Vedų raštais). Žmonės patys prisigalvojo įstatymų, o dabar patys nežino ką su jais daryti.

 

Šaltinio autorė: Simona Banė

 

Šaltinis: http://astrologijosguru.lt/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite