Kas iš tiesų valdo pasaulį?

Šveicarijos bankininkas demaskuoja Bilderbergo nusikaltimus.

 

Klausimas: Gal jūs galėtumėte mums papasakoti apie savo darbą Šveicarijos bankų sferoje?

 

Atsakymas: Šveicarijos bankuose aš dirbau daug metų. Aš buvau paskirtas vienu iš pagrindinių direktorių viename iš didžiausių Šveicarijos bankų. Savo darbe aš užsiėmiau mokėjimais, tiesioginiu grynųjų pinigų išmokėjimu žmogui, kuris nužudė kitos valstybės prezidentą. Aš buvau susitikime, kuriame buvo nuspręsta žudikui duoti pinigų. Mane kankino sąžinė ir galvos skausmai. Tai buvo ne vienintelis negražus atvejis, bet, turbūt, blogiausias.

 

Ši mokėjimo instrukcija buvo užsienio žvalgybos tarnybos, parašyta ranka, joje buvo nurodymas išmokėti tam tikrą sumą žmogui, kuris nužudė kitos valstybės aukščiausią vadovą. Ir tai buvo ne vienintelis atvejis. Iš užsienio žvalgytos tarnybų mes gavome keletą tokių ranka parašytų siunčiamųjų raštų, kuriuose buvo nurodyta išmokėti grynaisiais iš slaptų sąskaitų revoliucijų arba žmonių nužudymų subsidijavimui. Aš galiu patvirtinti tai, ką parašė Džonas Perkinsas savo knygoje „Ekonominio žudiko išpažintis“. Visa tai tikrai egzistuoja ir Šveicarijos bankininkystės sektorius visame tame dalyvauja.

 

Klausimas: Perkinso knyga taip pat išversta į rusų kalbą. Ar galite mums papasakoti, koks tai buvo bankas, ir kas už tai atsakingas?

 

Atsakymas: Tuo metu tai buvo vienas iš trijų stambiausių Šveicarijos bankų, ir tai buvo trečiojo pasaulio valstybės prezidentas. Aš nenoriu pateikti daug detalių, nes tada mane labai greit suras, jeigu pasakysiu prezidento vardą ir banko pavadinimą. Aš rizikuoju gyvybe.

 

Klausimas: Ir nieko iš to banko taip pat negalite paminėti?

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Atsakymas: Ne, negaliu. Bet užtikrinu jus, taip buvo. Pasitarimų kambaryje mūsų buvo keletas. Žmogus, kuris buvo atsakingas už faktinį mokėjimą grynaisiais atėjo pas mus ir paklausė, ar jis tam žmogui gali išmokėti tokią didelę sumą grynaisiais. Vienas iš direktorių paaiškino reikalo esmę ir visi kiti pasakė, kad viskas gerai, gali tai padaryti.

 

Klausimas: Dažnai tai vyksta? Ar egzistuoja koks nors slaptas fondas?

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Atsakymas: Taip. Tai buvo specialus fondas, valdomas ypatingoje banko vietoje, ir kur iš užsienio ateidavo šifruoti pranešimai. Patys svarbiausi buvo parašyti ranka. Mes turėdavome juos iššifruoti ir juose būdavo įsakymas sumokėti atitinkamą piniginių lėšų sumą už žmonių nužudymą, revoliucijų, streikų ir įvairių partijų finansavimą. Aš žinau, kad kai kurie Bilderbergo grupės žmonės į tai buvo įtraukti. Aš turiu galvoje, kad jie duodavo įsakymus nužudyti žmones.

 

Klausimas: Ar negalėtumėte mums pasakyti, kokiais metais arba dešimtmetį tas vyko?

 

Atsakymas: Nenoriu sakyti tikslių metų, bet tai buvo 80 – ais.

 

Klausimas: Ar jūs turėjote problemų dėl tokio darbo?

 

Atsakymas: Taip, labai didelių. Aš negalėjau užmigti, galiausiai turėjau palikti banką. Jeigu aš jums pateiksiu labai daug detalių, tai mane suseks. Kai kurios kitų valstybių specialiosios tarnybos, daugiausiai angliškai kalbančių, per Šveicarijos bankus duodavo nurodymus apmokėti neteisėtus veiksmus, tame tarpe nužudymus. Pagal užsienio žvalgybų instrukcijas mes turėdome vykdyti išmokėjimus už žmonių nužudymus, kurie nevykdė Bilderbergo grupės, TVF arba, tarkim, Pasaulio banko įsakymų.

 

Klausimas: Tai yra labai pritrenkiantis atvirumas. Kodėl manote, jog apie tai reikia pasakoti dabar?

 

Atsakymas: Todėl, kad Šveicarijoje susitinka Bilderbergo grupė. Todėl, kad situacija pasaulyje tampa vis blogesne ir blogesne. Ir todėl, kad stambiausi Šveicarijos bankai yra įtraukti į neteisėtas veikas. Dauguma šių operacijų nepatenka į balansinę ataskaitą. Šios operacijos neapmokestinamos mokesčiais ir niekas jų nekontroliuoja. Skaičiai, kurie ten sukasi, turi daug nulių. Tai yra didžiulės sumos.
 
Klausimas: Milijardai?
 
Atsakymas: Daug daugiau – tai trilijonai, kurie visiškai nekontroliuojami, nelegalūs ir yra neapmokestinami. Tai faktiškai visų ir kiekvieno apvogimas. Aš turiu galvoje, kad dauguma žmonių moka mokesčius ir yra įstatymus gerbiantys piliečiai. Tai, kas vyksta, tai visiškai priešinga mūsų vertybėms – neutralumo, dorumo ir sąžiningumo. Susitikimuose, kuriuose aš dalyvavau, buvo svarstomi visiškai svetimi demokratijai dalykai. Matote, dauguma Šveicarijos bankų direktorių jau ne vietiniai, tai užsieniečiai, daugiausia anglosaksai – amerikiečiai ir britai, kurie negerbia mūsų vertybių, mūsų neutralumo, jie prieš mūsų tiesioginę demokratiją, ir Šveicarijos bankus paprasčiausiai naudoja dėl savo purvinų reikaliukų.
 
Jie naudoja milžiniškas pinigų sumas, sukurtas iš oro, ir naikina mūsų visuomenę, ir žmones visoje žemėje savo godumo patenkinimui. Jie trokšta valdžios ir naikina ištisas valstybes – Graikija, Ispanija, Portugalija arba Airija su Šveicarija yra tik paskutinės iš jų ilgo sąrašo. Ir Kiniją jie naudoja, kaip vergų jėgą. O tokie žmonės, kaip Džozefas Akermanas (Joseph Ackermann), Šveicarijos pilietis, kuris yra pagrindinis Vokiečių banko vadovas, naudoja savo valdžią godumo patenkinimui ir visiškai negerbia paprastų žmonių. Jis yra iš Bilderbergo grupės ir jo nejaudina, kas nutiks Šveicarijai arba bet kuriai kitai valstybei.
 
Klausimas: Jūs kalbėjote, kad kai kurie iš šių žmonių dalyvaus Bilderbergo grupės birželio susitikime Sant Morice?
 
Atsakymas: Taip.
 
Klausimas: Jie dabar užima valdžios kėdes?
 
Atsakymas: Taip. Jie turi didžiules pinigų sumas ir naudoja ištisų valstybių sunaikinimui. Jie naikina mūsų gamybą ir ją kuria Kinijoje. Kita vertus, jie sudaro galimybes užversti Europą Kinijos prekėmis. Darbininkų klasė Europoje uždirba vis mažiau ir mažiau. Tikrasis tikslas yra uždusinti Europą.
 
Klausimas: Kaip manote, ar Bilderbergo klubo susitikimas Sant Morice turi simbolinę reikšmę? Todėl, kad 2009 metais jie buvo Graikijoje, 2010 – Ispanijoje, ir pažiūrėkite, kas su šiomis valstybėmis nutiko. Ar tai gali reikšti, kad ir Šveicarijai gali kažkas negero nutikti?
 
Atsakymas: Taip. Šveicarija jiems yra viena iš svarbiausių valstybių, kadangi čia sukaupta daug kapitalo. Jie susitinka Šveicarijoje, kadangi be kita ko jie nori sumindžioti visas vertybes, ant kurių ji laikosi. Matote, ji jiems yra kliūtis, ji nestoja į ES ir eurozoną, ir nėra Briuselio kontroliuojama.
 
Jų tikslas tik tas – būti išskirtiniu elito klubu, kuriame sukoncentruota visa valdžia, o visi kiti jiems pavaldūs.
 
Klausimas: Jūs manote, kad Bilderbergo tikslas yra sukurti pasaulinę diktatūrą, kontroliuojamą stambių korporacijų, kur jau daugiau nebebus nepriklausomų valstybių?
 
Atsakymas: Taip, ir Šveicarija liko vienintele vieta, kurioje yra tiesioginė demokratija. Gali būti, kad jie panorės padaryti Šveicarijai tą patį, ką padarė Islandijai, kai bankrutavo visi bankai, ir taip visa valstybė.
 
Klausimas: Ir padaryti ją ES dalimi?
 
Atsakymas: Žinoma. ES yra visiškai Bilderbergo kontroliuojama.
 
Klausimas: Jūsų nuomone, kas galėtų užkirsti kelią tokiems planams?
 
Atsakymas: Tai ir yra priežastis, dėl kurios aš su jumis kalbu. Sustabdys tiesa. Tai vienintelis variantas. Papasakoti apie jų planus, paviešinti. Jie nemėgsta būti dėmesio centre.
 
Klausimas: Kaip manote, tai yra teisinga, kad žmonės kalba apie Bilderbergo klubą ir apie tai, kas jie yra.
 
Atsakymas: Aš manau, kad Stroso – Kano byla mums visiems yra puiki proga parodyti, kaip šie žmonės yra korumpuoti, koks jų nesveikas mąstymas, kokie jie supūvę. Kai kurie iš jų, kaip Strosas – Kanas, prievartauja moterį, kai kas yra sadomazochistas arba pedofilas, ir daugelis iš jų satanistai. Jeigu jūs ateisite į kai kuriuos bankus, tai pamatysite satanistų ženklus, pavyzdžiui, Rotšildo banke Ciuriche. Visais šiais žmonėmis galima lengvai manipuliuoti neoficialiais laiškais dėl jų silpnybių, į kurias jie yra linkę. Jie arba vykdys įsakymus, arba apie jų ydas bus paviešinta, ir jie bus sunaikinti arba net nužudyti. Strosą – Kaną galėjo sunaikinti ne tik žiniasklaida, jį galėjo pašalinti ir fiziškai.
 
Klausimas: Jeigu Akermanas įeina į valdančią Bilderbergo sudėtį, kaip jūs manote, ar jis ten yra svarbi figūra, kuri priima sprendimus?
 
Atsakymas: Taip. Tačiau yra ir daugelis kitų, pavyzdžiui, Lagarde, – gali būti, kad kita TVF vadovė, ir taip pat Bilderbergo narė, yra taip pat Obama ir Sarkozy. Jie planuoja internete įvesti cenzūrą, kadangi internetas vis dar laisvas. Jie nori jį kontroliuoti, ir naudoja terorizmą arba dar kažką prigalvoja, kad visą tai pateisintų.
 
Klausimas: Tai jūs viso to bijote?
 
Atsakymas: Tai ne tik baimė, aš esu tuo įsitikinęs. Kaip aš jau kalbėjau, jie duoda įsakymus žudyti, tai reiškia, kad sugeba daryti baisius dalykus. Jeigu jie pajus, kad praranda kontrolę, kaip Graikijoje ir Ispanijoje dėl sukilimų, o kita gali būti ir Italija, jie gali sukurti dar vieną Gladio. Aš buvau arti Gladio tinklo. Kaip žinote, jie provokuoja apmokėtą amerikiečių pinigais terorizmą tam, kad kontroliuoti Italijos ir kitų Europos valstybių politinę sistemą. Aldo Moro nužudymas, mokėjimai už tai buvo vykdomi panaudojant tą sistemą, apie kurią aš kalbėjau.
 
Klausimas: Ar Akermanas Šveicarijos bankininkystėje buvo įtrauktas į tą sistemą?
 
Atsakymas: (šypsosi) … jūs juk žurnalistas. Pažiūrėkite į jo karjerą, kaip greitai jis pakilo.
 
Klausimas: Kaip manote, ką reikia daryti, kad jiems sukliudyti?
 
Atsakymas: Na, yra daugybė knygų, kurios paaiškina motyvus ir suveda visus taškus į vieną, kaip jau mano minėta, kurios autorius yra Perkinsas. Šie žmonės turi samdomus žudikus, kuriems moka už tai, kad jie žudo. Kai kas iš jų gauna savo pinigus per Šveicarijos bankus, bet ne tik per juos. Jų sistema dirba visame pasaulyje. Reikia visuomenei papasakoti apie šiuos žmones ir apie tai, kad jie pasirengę viskam, kad tik išlaikytų kontrolę. Aš turiu galvoje, kad apskritai viskam.
 
Klausimas: Išaiškinimo ir paviešinimo keliu mes galėsime juos sustabdyti?
 
Atsakymas: Taip, papasakoję tiesą. Mes pasipriešinsime tikrai negailestingiems nusikaltėliams, kurie, be to, yra ir kariniai nusikaltėliai. Tai dar blogiau negu genocidas. Jie gali ir pasirengę nužudyti milijonus žmonių, tik tam, kad liktų valdžioje ir išlaikytų kontrolę.
 
Klausimas: Jūs galite paaiškinti, kodėl didžioji dalis Vakarų žiniasklaidos tyli apie Bilderbergą?
 
Atsakymas: Todėl, kad tarp jų ir žiniasklaidos savininkų egzistuoja susitarimas. Be to, kai kurios ryškiausios žiniasklaidos figūros kviečiamos į susitikimus, bet joms negalima kalbėti apie tai, ką jos matė ir girdėjo.
 
Klausimas: Ar Bilderbergo struktūroje yra vidinis ratas, kuris žino apie visus planus, ir dauguma, kuri paprasčiausiai vykdo įsakymus?
 
Atsakymas: Taip. Yra vidinis ratas, kuris garbina Šėtoną, ir yra naivūs arba mažiau informuoti žmonės. Kai kurie veikėjai iš išorinio rato netgi galvoja, kad jie daro gerus dalykus.
 
Klausimas: Pagal paskelbtus dokumentus ir jų pačių pareiškimus, Bilderbergas dar 1955 metais nusprendė sukurti ES ir eurą, tai reiškia, kad jie priima svarbius ir į tolimą ateitį orientuotus sprendimus.
 
Atsakymas: Taip, ir kaip jūs žinote, Bilderbergo klubas buvo įkurtas princo Bernardo, kuris buvo SS ir nacistinės partijos nariu, kuris taip pat dirbo IG Farben, gaminusioje Zyklon B dujas. Kitas vaikinas buvo Occidental Petroleumvadovu, turėjusiu glaudžius ryšius su Tarybų Sąjungos komunistais. Jie dirbo skirtingose pusėse, tačiau pagal savo esmę šie žmonės yra fašistai, kurie nori kontroliuoti viską ir sunaikins bet kurias kliūtis pasitaikančias savo kelyje.
 
Klausimas: Ta mokėjimo sistema, apie kurią pasakojote, ar ji atsiranda įprastų operacijų rėmuose, ar ji laikoma paslaptyje?
 
Atsakymas: Šveicarijos bankuose paprasti darbuotojai apie tai nežino. Tai yra, kaip slaptas skyrius banko viduje. Kaip jau sakiau, operacijos vykdomos nebalansiniuose lapuose ir jų niekas nekontroliuoja. Kartais jie yra tame pačiame pastate, kartais skirtinguose. Jie turi savo saugumo tarnybą ir specialias zonas, į kurias turi teisę įeiti tik autorizuoti asmenys.
 
Geriausias būdas juos sustabdyti, tai papasakoti tiesą, ištraukti juos į šviesą. Jeigu mes jų nesustabdysime, tai galiausiai mes pateksime į jų vergiją.
 
Ačiū už jūsų interviu.
 
Peter’is Odintsov’as, Maskva 2011 gegužės 30 d. – koment.lt

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
grazka

Kai dievas kure zmogu , jis ryskiai pervertino savo jegas

ateivis

kas darosi zmones? tik visur purvas ir daugiau nieko/ kas lietuva rupinsis? kas bulves augins? runkelius pjaus? samagona virs? kam tie bankininkai reikalingi? ka jie supranta apie zemes uki? ka jie darys kai pasauliui nebereikes ju pinigu? patys gi bulviu neuzsiaugins, nes nezino kaip tai daroma! bulves jega! visi kolukieciai vienykites i bulviu vartotoju klubus!

Ishiki

Oj laukiu nesulaukiu as viso grazaus spektaklio, kai visi bukagalviai pajute juoda kontrasta kad ju pasaulelis koki jie pazysta zlugo ir pasirodys viskas kitaip prades kartis, o visus bilderbergus padarys tokiais kaip visus tai jiem bus didziausia bausme, bet kol zmones nesusivoks nieko neiseis… Zmones nesuvokia kad Zmones yra Zmones. o ne kiekvienas Zmogus atskirai

as

mes ir taip vergijoj,apie kokias dar vergijas galima sneketi?

mr1

ka jau padarysi manau nieko ,nes pasauly 95 proc tokiu durniu kaip ALIOSHA ATEIVIS AR MR VICKA. B U K A P R O C I A I JUS TOTALUS :DDDDD

MrVycka

Šiandien paskutinė mano diena prie kompiuterio, ryt atjungs bute elektrą tolka tak. Dabar bus viskas, nebeišgyvensiu, į biblioteką nebeįleidžia nes mes su wilno solomonų grupuote grasinom buhalterės vyrui, nors ką jie padarys prieš mane gi esu 4 kart Lietuvos aikido ir karate- kiokušin MMA 2011 turnyro dalyvis, finale ruselį iš azerdžaibano paguldžiau, bet toliau nepasakosiu nes snargliai ims pavydėt kad aš toks galingas..

ateivis

bet jau tokius briedus cia deda.apie ateivius geriau rasykit

aliosha

kas per paranojiko kliedesiai pateikiami kaip objektyvus interviu???
iš pradžių sako, kad neminės pavardžių, nes bijo mirti, vėliau jau konkrečius pareigūnus įvardina, dar vėliau mini, kad TVF vadovas (ex) korumpuotas, nors iš tikro tai jį nuėmė dėl sekso skandalo, dar vėliau teigiama, kad visą tiesą sužinosite tik nusipirkę knygas kažkokias, vien žo papilstymas iš tuščio į kiaurą – tikra fantastika:):):)
o absurdiškiausia tai kai sako, kad geriausias būdas juos sustabdyti, tai papasakoti tiesą, ištraukti juos į šviesą, tačiau pats šnekantis jokios info nepateikia, MARAZMAS TOTALUS.

Taip pat skaitykite