12 metų – pozos apsinuoginus, 15 jau besilaukianti mama

Būdama 12 metų Soya Keaveney jau pozavo su nėriniuotais apatiniais ir laikėsi griežtos dietos, kad galėtų tapti modeliu. Todėl turbūt nereikia stebėtis, kad 15 metų paauglė laukiasi kūdikio, o jos motina yra sužavėta. Išdidžiai rodydama savo pilvuką paauglė iš Tornabio, Klivlando, teigia, kad bus puiki motina.

 

„Iš pradžių tai buvo šokas, bet dabar aš išties esu sujaudinta, – sakė ketvirtą mėnesį nėščia Soya. – Iš visų mano draugų aš pirma turėsiu kūdikį, bet nemanau, kad per greitai užaugau.“

 

48 metų jos bedarbė motina Janis žavisi perspektyva, kad dėl pagausėjusios šeimos taryba skirs jiems didesnį namą. Ji tikisi, kad vietoje dabartinio trijų miegamųjų namo taryba jiems skirs penkių miegamųjų namą. Šeimoje dar auga Coco, Ritzy, Tarot ir Jake‘as.

 

Soya įsivėrė į bambą auskarą, būdama 12 metų. Ji laukiasi kūdikio nuo savo septyniolikmečio draugo Jake‘o Gray‘aus. Socialiniame tinkle „Facebook“ Soya ir Jake‘as, draugaujantys 18 mėnesių, skelbiasi esą „vedę“.

 

Janis, kuri leidžia Jake‘ui pasilikti jų namuose, sakė, kad jos duktė yra griežta abortų priešininkė ir visada planavo auginti savo kūdikį. Motina sakė: „Esu įsitikinusi, kad ji bus nuostabi mama ir, kaip ir aš, išmokys savo vaikus disciplinos.“

 

Buvusi mokyklos sekretorė, dabar gyvenanti iš pašalpų, sakė, kad ji buvo griežta, kai leisdavo Jake‘ui pasilikti nakčiai – liepdavo jam ir dukrai miegoti atskiruose kambariuose. Tačiau jos duktė dabar ketvirtą mėnesį nėščia, nors, motinos teigimu, gėrė kontraceptines tabletes. Janis sako, kad pora negalės kartu miegoti, kol jos dukrai sausį nesukaks 16 metų: „Įstatymas yra įstatymas“.

 

Tačiau ji sakė, kad bandė būti supratinga motina, nes matė, kaip jie vienas kitą myli.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jake‘as atšventė poros 17 mėnesių draugystės sukaktį, padovanodamas savo jaunai draugei liežuvio auskarą.

 

Soya pradėjo vaikščioti į diskotekas, kai jai buvo tik septyneri metai – vilkėdavo atvirus marškinėlius, trumpus sijonus, būdavo pasidažiusi.

 

Janis sutinka, kad jos vaikas vis dar nesubrendęs, bet sako, kad visiškai pasitiki mokine, jai išėjus pasilinksminti. Ir kai jos dvylikametė duktė papasakojo jai apie „bučiavimosi varžybas“ – kas pabučiuos daugiau berniukų, kurį žaidė su draugais diskotekoje, motina neįžiūrėjo tame nieko blogo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Atsakydama kritikams savo „Facebooko“ profilyje, Soya rašė, kad „amžius neturi turėti reikšmės santykiuose, jeigu jūs vienas kitą mylite. Tai, kad laukiesi kūdikio, nereiškia, kad esi pasileidėlė, ypač kai su kažkuo seniai bendrauji“.

 

Mokinė kuriam laikui „atidėjo“ savo modelio karjerą. Dabar ji norėtų būti akušere.

 

Rekomenduojami video:


2500
13 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
dasa

Jooo,nera zodziu,slykstu o motina blogesne uz dukra,stora kiaule is valstybes malones gyvenanti,tokiom reiktu Lietuvoi pagyvent i realybe greit grazintu

vaida

Vaikas daro, ka nori, mama nesikisa.Kiap ir mano drauges dukters atveju, I miesta I sokius nuo 14 m vaiksciojo…Tik jai viskas gerai baigesi,vaikinas pasitaike protingas

shin

man butu geda tureti toki vaika….pasileidus kazkokia, besmegene… tiesiog zodziu truksta… kaip sakoma obuolys nuo obels netoli rieda….

Skunk

Cia viskas labai normalu, o ypac jos motina… Pati normaliausia… Ypac prajuokino – ”bus tokia pat gera mama, kaip as”

Paulina

nenormali mama jos

ana

Na ką žinau, ištiesų tikrai per jauna yra visa tam. Bet . Svarbu būsimo kūdikio tėvas pripažysta ir tai pat nori to vaikų, tai čia jau jų bėdos . Tuo labiau juk jie jau draugauja 17 mėn, t.y jau virš 1metų, juk geriau kai draugaujant nėščia tampa, negu nuo kažkokio bx, kurio net pati nežino. Sėkmės auginant kūdikėlį. Bet išties tikrai garbės 15 metų merginai tai neduoda :))

Raminta

bet tai kai ziauriai ;0

Tomatino

„…Tačiau jos duktė dabar ketvirtą mėnesį nėščia, nors, motinos teigimu, gėrė kontraceptines tabletes. Janis sako, kad pora negalės kartu miegoti, kol jos dukrai sausį nesukaks 16 metų: „Įstatymas yra įstatymas“.”

1. Vadinasi, “nelabai” suprato, kaip gerti tas tabletes. :D
2. Būsimos močiutės logika tai verta plojimų. „Įstatymas yra įstatymas.” :DDDD Įdomu, kaip, jos manymu jos dukra pastojo? Turbūt ne nuo to, kad permiegojo su vaikinu.

as

alia kokia davolna busima babyte:D

Agne

Na, iš šito mamos sakinio “Esu įsitikinusi, kad ji bus nuostabi mama ir, kaip ir aš, išmokys savo vaikus disciplinos.“- leipau juokais :D Gera disciplina, jei 15 susilauks vaiko :)))

Taip pat skaitykite