Kas kaltas dėl pagrobtų gyvunų?

Kai žmonės ėmė domėtis nežemiškų civilizacijų atstovų apsilankymais mūsų planetoje, ateivių veikla tariamai buvo atpažinta daugelyje sričių. Kai kurie neįprasti reiškiniai nepagrįstai primetami ateiviams. Kas kaltas dėl fenomeno, pavadinto gyvulių darkymu, sunku nuspręsti.

 

Iki šiol dažniausiai sudarkytų gyvulių maitos buvo aptinkamos Šiaurės Amerikoje. Nebegyvi gyvūnai buvo randami neįtikėtinai išmėsinėti. Karvės dažniausiai randamos negyvos ir netekusios viso kraujo. Gyvūnų kūnuose idealiai profesionaliai išpjauti pjūviai galėjo būti padaryti tik lazeriu. Dažniausiai rastiesiems gyvūnams būna chirurgiškai pašalinti tam tikri organai: reprodukciniai arba šalinimo organai.

 

Vietovėse, kur randami sudarkyti gyvūnų kūnai, pastebimas neįprastai aukštas radiacijos lygis. Prie nebegyvų gyvulių neaptinkama jokių pėdsakų. Ant gyvūnų kojų matyti žymės, liudijančios, kad jie buvo mėsinėjami kitur, o vėliau vėl grąžinti į tą pačią vietą. Labai dažnai iš tų vietų gaunama pranešimų apie NSO arba keistus juodus nepažymėtus malūnsparnius. Kai kurie žmonės įtaria ir teigia, kad dėl šio reiškinio kalta JAV vyriausybė, neva vykdanti kažkokius slaptus eksperimentus galimam biologiniam karui.

 

Gyvuliams nuleidžiamas kraujas

 

Gyvūnų kūnuose paliktos žaizdos neatitinka nė vieno plėšrūno atakų paliekamų žymių. Sudarkytų gyvūnų radimo išvakarėse savininkai dažniausiai negirdi jokių įtartinų garsų, tai taip pat sumažina laukinių žvėrių užpuolimo tikimybę. Organai būna pašalinti itin kruopščiai, kartais randama ir įvairių pjūvių bei uždeginimo pėdsakų, tad ekspertai tiki, jog operacijos buvo atliktos lazeriu. Kaulai būna perkirsti taip tiksliai, kad aplink pjūvį nesimato jokių kaulų fragmentų. Lauko sąlygomis žmonėms sunku būtų pakartoti tai, ką padarė paslaptingieji gyvulių darkytojai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Gyvūno kūnas būna netekęs viso kraujo. Jo lašų prie negyvo gyvūno nerandama, neaptinkama ir smurto žymių, pėdsakų ar automobilio padangų įspaudų. Dažniausiai gyvūnui būna išpjaunama ovalo formos skylė apie apatinį žandikaulį, pašalinamas žandikaulis bei liežuvis. Taip pat pastebėta, kad dažniausiai išpjaunama bent viena gyvulio akis, patelės tešmenys ir abiejų lyčių gyvūnų lytiniai organai.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Sieja su NSO ir „čiupakabra“

 

NSO ir keisti juodieji malūnsparniai dažnai siejami su sudarkytais gyvūnais, nes yra matomi tuo laiku ir toje vietoje, kur netrukus randami keistai išmėsinėti gyvūnai. Yra ir liudijimų, pasakojančių, kaip NSO kelia gyvulius nuo žemės. Tačiau dažnai kaltė yra suverčiama tokiems kriptozoologijos tyrinėjamiems gyvūnams kaip „čiupakabra“, kurie iki šiol nebuvo nei surasti, nei tinkamai ištirti. Gyvulių lavonuose randamos skylutės kaklo srityje, per kurias buvo išleistas kraujas.

 

Įdomus atsitikimas įvyko 2002 metais JAV. Fermeris Everetas Kingas lauke rado nebegyvą savo karvę. Jai buvo išimta akis, nupjauta viena ausis ir pašalinti reprodukciniai organai. Kingas nepanoro judinti lavono ir paliko jį gulėti lauke. Nei plėšrūnai, nei parazitai kūno nelietė, ir jis keletą mėnesių išgulėjo nepaliestas.

 

Numetami iš didelio aukščio

 

Tarp daugelio „tradicinių“ sudarkymų pasitaiko ir įdomesnių atvejų, kai nukenčia arkliai, avys ir kiti gyvūnai. Dažniausiai rasti gyvūnai atrodo lyg nukritę iš didelio aukščio. Apie tai liudija sulaužytos gretimų medžių šakos, lūžę gyvūnų šonkauliai. Šį faktą patvirtina ir atsitikimas, kai sudarkytas gyvūnas buvo rastas pakibęs ant elektros stulpo. Pati elektros linija buvo toli nuo bet kokio kelio, o šalia nebuvo matyti nei žmonių, nei automobilių pėdsakų. Atrodė, kad kažkas išmetė gyvūną iš didelio aukščio, o šis netyčia pataikė ant elektros laidų.

 

Tikriausiai vienas seniausių įvykių, primenančių aprašomą fenomeną, buvo užfiksuotas 1968 metais Argentinoje, Santa Fė provincijoje. Vietinio gyventojo lauke buvo rastos 32 NSO nusileidimo žymės, prieš tai naktį buvo matomas keistų šviesų skrydis virš vietovės. Liudininkai rado veršiuko palaikus, kurie buvo profesionaliai supjaustyti ir išmėtyti apie nusileidimo vietas.

 

Floridoje esančiame Okalos miške dažnai pastebimi neįtikėtini įvykiai. Čia gyvenanti K.T. Frankovič dažnai praneša apie naujus paranormalius įvykius, atsitinkančius jos gyvenamoje vietovėje. Čia dažnai randamos negyvos ožkos, kurioms būna išsiurbtas kraujas per dvi nedideles skylutes kakle ir pašalinta tiesioji žarna. Tame pačiame miške buvo rastas negyvas arklys, pakibęs ant 5 metrų aukščio medžio viršūnės. Vietiniai gyventojai dažnai praneša matantys NSO, kuriuos jie vadina tiesiog kosminiais laivais.

 

Kaltę suvertė sektoms

 

Paprasti žmonės, susidūrę su šiuo reiškiniu, patys jį nelabai sugeba paaiškinti, todėl išsigandę dažnai klausia dvasininkų. Šie netruko sugalvoti racionalų komentarą – tai esąs satanistų ar kokios kitos sektos darbas. Paaiškinimas labai patogus, tačiau neatitinka tikrovės. Prie rastųjų gyvūnų nerandama jokių žmonių pėdsakų, todėl tokie kaltinimai yra nepagrįsti.

 

Iki šiol niekas nepajėgė išsiaiškinti, kas ir kodėl grobia ir pjausto niekuo dėtus gyvūnus. Viena aišku – tai ne plėšrūnai ir ne mėsos vagys. Kažkas aukštesnis yra atsakingas už tokį gyvulių žudymą ir neaišku, kokiu tikslu tai daroma. Būtų neįtikėtina jei pasirodytų, kad už šį fenomeną atsakinga kokios nors supervalstybės vyriausybė, nes žymiai paprasčiau būtų eksperimentams naudoti fermose nusipirktus gyvūnus, nei juos vogti naudojantis modernia technika ir rizikuojant būti demaskuotiems.

 

Inf. šaltinis: version.lt

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Implantas.

Labai labai seniai mačiau mokslinį/fantastinį filmą, tai jame tam tikrai ateivių rasei labai labai tiko gydimuisi Žemės galvijų išeinamųjų žarnų implantai nuo “homo rojaus”.

Rerez

Panasu reik ginklu atsargas pildytis ginkluojantis. Idomu kodel dazniausiai ivyksta siaures amerikoje? Kazi valdzia nebus prie to nagu prikisus, kad kitose salyse baveik nebuna tokiu daug ivykiu su ateiviais. Apie ivykius musu regione is vis senai ka begirdejau.

Vikingas

Ateiviai matai sugeba pasistatyt laivus kuriais keliauja tarp zvaigzdziu, o tokio dalyko kaip zemes ukis neismano. Bent jau arklienos produkcija juos lenkiam! :D

lukas

dvi skilutes panasu i Vampyrus :)

Pikačių.

Jo Lukai , vampyrai-vegetarai xDD

ufolog

Atlieka tirimus… man is tikro pofik.. , bet butu geriau, kad is zmoniu neatliktu, nes tada teks ginkluotis! Ir atidaryt Alien hunter kluba!

as

glusiai tie ateviai,subbroduktus megsta,o mesa ismeta

Taip pat skaitykite