Apsaugos darbuotojas užfiksavo besivaidenantį vaiduoklį futbolo persirengimo kambaryje po durų trankymo.


Žvalgydamasis ir ieškodamas iš kur sklinda durų trankymo garsas, Raulas Arguelis (Raul Arguello), užfiksavo tai savo mobiliuoju telefonu.

Išsigandęs apsauginis tiki, kad tai yra dvasia, vaiduoklis besivaidenantis futbulo stadiono persirengimo kambaryje.
32-erių metų vyras išgirdęs trankymo garsus trečią kartą sugalvoja nufilmuoti šį įvykį, jis iš pradžių net nematė, pačio vaiduoklio, jį pastebėjo tik peržiūrėdamas įrašą vėliau, matomai to nebuvo galima įžiūrėti plika akimi.

23 valanda nakties, ir trečią kartą girdimas durų trankymas nejuokais išgązdino Apsaugos darbuotoją, jis teigia, kad filmavo tik dėl tos priežasties, kad kiti patikėtų jo pasakojimu apie trankymą, net nenutuokdamas, kad užfiksuos ir patį beldėją..

Tik pakartonino durų trankymo dėka pavyko apsauginiui užfisuoti šį apsireiškimą, tad jei jus aplanko keistos aplinkybės, būtinai filmuokite ir užfiksavus siųskite į mūsų portalą publikacijai!

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Droniukas

Visviev yra kažkas dauk kur prifilmuot

Netikintis

Is tu visu nufilmavimu geriausiu atveju tik 1% yra tikri. Pats noreciau nufilmuoti ar nupaveiksluoti, bet kiek esu bandes ir kapinese be rezultatu kol kas. Idomu kodel tiems kurie is mokslines puses laisvalaikiu domisi tokiais reiskiniais niekada nepavyksta nieko nupaveiksluoti? Nors tas domejimasis daugiau is skeptiko puses. O kitiems atrodo taip lengva nupaveiksluoti nors ne kiek nesidomi tik efektus prideda i nuotraukas ir volia vaiduoklis.

Dziugas

Labai paprasta, gali stovėti 7/24 val ir nieko, o atsitiktinai pagauti nesuvokiamų dalyku. Turiu pats vieną nuotrauką padaręs yra sakoma, kad i nuotrauką tiesiog į orbina tokie reiškiniai. Vienoje nuotraukos pusesėję žmogaus vos įžiūrimas siluetas, o kitoje Pegasas( taip žirgas su sparnais) bet žinau kad niekas nepatikės , nors ištikto labai norėčiau, kad tie kurie specializuojasi šitoje sferoje, tiesiog žvilgtertu ir duotu kokių nors paaiškinimų.

Netikintis

Man panasu i netikra. Kur yra temos pavadinimas? Visada tokiu vaizdo irasu ir nuotrauku kokybe tokia prasta, kad gali laisvai, bet ka iziureti. Be to bent man panasu i suvaidinga nuo to apsauginio elgesio.

Taip pat skaitykite