Astralinės kelionės – pradžia

Yra nemažai būdų pradėti astralinę kelionę. Galų gale, jūs galite eksperementuoti ir išsiaiškinti, kuris jums geriau tinka.

 

1.Atsipalaidavimas

 

Pasistenkite, kad aplinkui nebūtų nieko, kas atitrauktų, ir pasirūpinkite, kad niekas jums netrukdytų. Geriausia – susirasti tokią vietą, kur būtų visiškai tylu.

 

Staigus triukšmai ir kiti dalykai gali sukelt “reperkusiją” – greitas sugrįžimas į fizinį kūną. Tai tas pats jausmas, kuris būna kai staiga pabundi po susapnuoto kritimo. Reperkusija dažniausia yra nemaloni, ir kartais gali padaryt fizinę žalą. Būtų gerai vengti jų.

 

Atlaisvinkit spaudžiančius rūbus, o jei jums patogiau – nusirenkite. Turi būti patogi temperatūra – žiemą būtų gerai užsiklot. Būtų gerai, jei nebūtų jokio spaudimo, planų, turite žinoti, kad niekas jums nepatrukdys. Pamirškite apie materialius dalykus. Jei pergyvenat dėl ko nors, geriau atidėkite bandymą kitam kartui.

 

1.1 Tarpinė sapno būsena

 

Tai turbūt paprasčiausias ir natūraliausias būdas, kuris leidžia vienu metu atpalaiduoti ir kūną ir protą. Geriausia naudoti šį būdą, kai esatę pavergę. Patogiai atsigulkit, užsimerkit, ir kai pradėsit atsipalaiduot, susikaupkite dėmesį ties kuo nors. Kai pasieksit tarpinės būsenos tarp sapno ir realybės, atsipalaiduokit dar labiau, sukaupkit dėmesį ant tamsos prieš akis. Svarbiausia – pasilikt šioje būsenoje.

 

1.2 Meditacija

 

Tai labai geras būdas atsipalaiduot. Susiraskite patogią vietą. Paprasčiausia technika – laikyti savo dėmesį ties ko nors. Reikia susikaupti ant vieno dalyko, kad patraukti dėmesį nuo aplinkinio pasaulio.

 

Dar vienas meditacijos būdas, tinkantis šiuo atveju. Pirma reikia pasistengt atsikratyt visų minčių – stengtis įsivaizduot savo protą kaip ramų ežerą. Po 1-2 minučių reikia galvot, kad aš ir mano kūnas – ne tas pats, ir aš guliu savo kūne, kaip miegmaišyje. Toliau reikia galvoti, kad mano jausmai, norai ir emocijos – atskiri dalykai, ir reikia susikoncentruot ties astralinio kūno.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Toliau reikia pagalvot, kad protas – tai ne aš, o tik mano įrankis, ir aš juo naudojuosi. Galų gale – aš – tai kažkas atskiro nuo viso kito. Daugeliui žmonių ši meditacija sukelia išėjimą iš kūno. Man šis būdas labai padėdavo.

 

1.3 Laipsninis raumenų atpalaidavimas

 

Tai vienas pagrindinių metodų, kuriuos naudoja hipnozės meistrai, arba užsiimantys savihipnoze. Fizinis atpalaidavimas gali padėti pasiekt reikiamo transo. Šios technikos pradedamos kojų pirštų atpalaidavimų ir baigiasi galva.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Patogiai atsigulkite. Galvokite apie kiekvieną kūno dalį, kol ji nebus visiškai atsipalaidavus. Galvokite daugmaž taip: “Mano kairės kojos pirštukai atsipalaiduoja… aš jų nebejaučiu, jie tapo sunkūs, kaip iš gipso…” Ir taip apie kiekvieną kūno dalį. Dažniausia, kai prieinu pilvo, pradedu išeit iš kūno.

 

1.4 Savihipnozė

 

Patogiai atsigulkite arba atsisėskite, kad jums niekas netrukdytų. Būtų gerai, jei esate pavargę. Tada pradėkit skaičiuot mintyse: “vienas, kai suskaičiuosiu iki 25, aš išliksiu sąmoningas, o kūnas užmigs… du, kai suskaičiuosiu iki 25, aš išliksiu sąmoningas, o kūnas užmigs, trys….”.

 

Stenkitės kvėpuoti giliai ir lėtai, skaičiuokite taip pat lėtai – ne greičiau kaip padarot iškvėpimą-įkvėpimą. Skaičių galite pasirinkti bet kokį kitą, priklausomai nuo to, kiek greitai užmiegat.

 

2. Kas toliau?

 

Kai pasiekiat būseną, iš kurios galima išeitį į astralą, dažniausia jaučiate vieną iš tokių pojūčių:

 

Vibracijos – jausmas, lyg prie kūno pajungė 220V, ir krato. Kartais būna nemalonus, bet dažnai tai tiesiog šiek tiek neįprastas jausmas.
Paralyžius – kūnas atrodo sunkus, kaip iš švyno. Jūs suvokiat save, tačiau pajudėt negalite.
Baimė – daug žmonių pradeda bijoti, kad nebegrįš, o kartais būna visiškai neapsakoma nežmoniška baimė. Nors iš tikrųjų nėra ko bijoti, nes astralinės kelionės beveik visada yra saugios.
Garsai – dažnai pradedant astralinę kelionę girdimi keisti garsai. Dažniausia tai būna keisto dažnio ūžesys, kartais pasigirsta balsai, atrodo kad kambaryje kažkas yra. Aš dažnai girdžiu muzika, ir ji skamba taip, lyg iš tikrųjų jos klausyčiausi – aiškiai girdžiu žodžius, kiekvieną instrumentą atskirai. Tai būna muzika, kuri realiai yra, arba ta, kurios nėra.
Jei jūs pasiekėt šią būseną – jūs tikrai arti kelionės. Net jei šį kartą nepavyko, jums greitai pasiseks. Svarbiausia čia – ketinimas, ir tikėjimas, kad tu galėsi pasiekt kitus pasaulius.

 

Iš šios būsenos jau reikia palikt savo kūną. Tam yra keli metodai.

 

2.1 Pakilimas

 

Tai turbūt paprasčiausias metodas. Reikia įsivaizduot, kad esi lengvas, kaip plunksna, ir plauki į viršų. Galvokite, kad esat lengvas, ir plaukiate į viršų, galvokite, kaip faina būt tokiam lengvam ir plaukt, kaip malonu nejaust kūno.

 

2.2 Posūkio technika

 

Antras metodas – posūkis. Stenkitės lėtai pasisukt, lyg bandot atsigult ant kito šono. Nebandykit judėt kojomis arba rankomis, pradėkit judesį nuo galvos, pečių, judėkite lėtai.

 

Jei pavyko pakeliaut – prašome palikti savo įspūdžius. Parašykite kokiu būdu tai pasiekėt, ką matėt.

Rekomenduojami video:


2500
21 Comment threads
8 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Rami Siela

Tiek klaidu tekste, tai trugdo skaitant isjausti.. ir isijausti..

Jake

Taip atsipalaiduoju pradeda baime apimti tada pradeda toks kaip jausmas toks atrodi kyli ir staiga kaip atgal atsitrenki :/ teks badyt vel

Agota

Vaikysteje daznai keliaudavau. Bet kazkas atsitiko. Tiksliai nepamenu, bet pradejau bijoti nakti uzmigti. Istigdavo miego paralyzius, lyg pas mane ateidavo kazkokia mociute ar moteris. Tai prisizadejau daugiau nebeskraidyti ir viska pamirsti. Po to labai apsirgau. Kartais pagalvoju, kad gal koks parazitas prikibo…

Vladas

Kai esi astrale tu gali uzuosti visska girdeti ir litejimo jausmas tas pats ar visiskai situ dalyku nera butu idomu suzinoti nes kiek meginu neiseina :(

Vladas

jai esi mazai apsineses ar yra saugu daryti astrala? ir ar lengviau jy padaryti ?

Romas

Niekur negaliu rasti atsakymo kodel negalima keliauti blogu oru. Kas zino kodel?

Austėja

Tomai ar gali pasidalinti savo įspūdžiais. .Ačiū

jurate

noriu isbandyti reikia patarimu,ar dar kas tuo uzsiemat?

Karla

Kiek minučių maždaug galima būti astrale pirmą kartą? Ar po daug daug praktikos galima išbūti jame savaite?

Mokinė

Būtų per daug energijos..

Ieva

Labas visiems. Susidomejau siais dalykai,kai pusbrolis pradejo apie tai kalbeti, as noriu tai isbandyti, bet perskaiciusi visus komentarus kaip ir pabugau. Patarkit: keliauti ar ne? Parasykit i fb. As: Ieva Strazdaite

Taip pat skaitykite