Nufilmuota kaip siela po avarijos palieka mirusios moters kūną

siluetas-po-avarijosIstorijoje jau ne vieną kartą vaizdo kameroms pavyko užfiksuoti tai, ko žmogaus akys pamatyti negali, o neseniai išplatintas vaizdo įrašas iš Tailando tik dar kartą tai patvirtina.

 

Prieš kelias savaitės Lopburio mieste (Tailandas) įvyko skaudi avarija, per kurią žuvo moteris. Automobilis partrenkė dideliu greičiu važiavusį motociklą su dviem keleiviais.

 

Po kaktomušos motociklu važiavusi Manee mirė iš karto vietoje, o kitas motociklo keleivis Banjongrat patyrė sunkius sužalojimus.

 

Tačiau visus labiausiai nustebino ką pavyko nufilmuoti policijos saugumo kamerai. Vaizdo įraše matomas incidento momentas (susidūrimo momentas iškirptas dėl pagarbos velionės šeimai) kai žuvusiosios kūnas jau guli kelkraštyje, o netoli kūno pasirodo keistas tamsus šešėlis, kuris po kurio laiko dingo.

 

Įvykio liudininkai tvirtino, kad nieko keisto nematė.

 

“Pribėgau prie moters, o ji jau akivaizdžiai buvo mirusi. Tačiau nieko kito nemačiau”, – tvirtino prie moters kūno pribėgęs vyriškis.

 

Įdomu ir tai, kad vaizdo kamera priklauso Tailando policijai. Kamera pastatyta tam, kad galėtu fiksuoti pažeidėjus, tad spėliojimai, kad kas nors galėjo padirbti įrašą yra mažai tikėtini.

 

Ką būtent pavyko nufilmuoti saugumo kamerai atsakyti tiksliai negali niekas. Vieni mano, kad tai gali būti moters siela arba kitas, nematerialinis žmogaus kūnas, o skeptikai tvirtina, kad tai viso labo išmetamosios dujos, kurios taip atsitiktinai suformavo juodą siluetą.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
...

Mūsų laikais viskas ant tiek padirbinėjama, kad jau niekuo nebegali tikėti. O čia tikrai nesąmonė. Tik nesuprantu, ko siekiama, tik dėl kelių peržiūrų, pasidalinimų? Daug žmonių pasaulyje neturi, ką veikti, o gal yra psichiniai ligoniai. Gyvenime reikia kažkuo tikėti, kad būtų lengviau siekti savo tikslo, bet tie NSO, sniego žmonės, undinėlės, egzoplanetos mūsų gyvenimo neįtakoja ir niekada neįtakos. Koks skirtumas, jei ir kažkur ten Amerikoje turistas pamatytų sniego žmogų, traukiantį kaljaną ar Kanadoje ateivį, besideginantį pleže. Tai niekaip neįtakoja mūsų gyvenimo Lietuvoje. Verčiau susikoncentruoti ties gimine, savo siekiais ir suvokti, dėl ko tu šia žeme vaikštai, nes turi būti priežastis.… Skaityti daugiau »

Meskutis

Bet kodel taip greitai isejo is kuno Siena..na juk per greitai.Nebent ji jau zinojo ir buvo pasiruousi,ir be to,dar labai greitai dingo.

Taip pat skaitykite