Thai Ngoc – vyras, kuris nemiega jau 43 metus

thai-ngoc64-erių Thai Ngoc negali užmigti nuo pat 1973-iųjų, būtent tais metais vyriškis susirgo sunkia karštine, kuri gan netikėtai paveikė jo miego įpročius.

 

„Aš nežinau, ar nemiga nesugadino mano sveikatos, tačiau kol kas jaučiuosi puikiai. Aš užsiimu žemdirbyste ir gyvenu kaip visi normalūs žmonės“, – tikina Thai Ngoc pridurdamas, kad jis sugeba 4 kilometrus nešti 50 kilogramų sveriantį maišą.

 

Amžina nemiga sergančiam vyriškiai buvo atlikta nemažai tyrimų ir nė vienas jų neparodė jokių sveikatos sutrikimų, išskyrus kiek suprastėjusias kepenų funkcijas.

 

Šiuo metu Thai Ngoc turi 5 hektarų pločio fermą kalno papėdėje už poros kilometrų nuo savo namų, beveik kiekvieną naktį, kol jo žmona ir šeši vaikai miega, vyriškis prižiūri savo ūkį, kad apsisaugotų nuo vagysčių.

 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Alanas2002

Miegas reikalingas kaip maistas ar vanduo

Toks gyvenimas

Geras, jau ta penkiamečių vaizduotė… Neįmanoma, tiesiog NEĮMANOMA NEMIEGOT 43 METUS!!! Organizmas miegant atsinaujina, pailsi. PAŽĮSTU VIENĄ ŽMOGŲ, KURIS NUMIRĖ DĖL NEMIGOS!!!!!! ŽINOT KAS JAM ATSITIKO?! VĖŽYS IŠSIVYSTĖ! Jeigu tikit tokiom internautų nesąmonėm, patys kalti…

lapis1986

bet kaip neidomu,,, zmogus nebeturi gallimybes sapnuoti…

as

kai košmarus sapnuoju, tai kartais geriau visai nesapnuot

As

Aha. Jis dar israda dvirati

as

tikra nesamone

Gedas

Pagooglink, pats tu nesamone.

Taip pat skaitykite