Vyras laiko save šunimi

Teisėjas atmetė vyro iš Pensilvanijos prašymą leisti oficialiai pasikeisti savo vardą į „Boomer the Dog“.

 

44 metų Pitsburgo priemiesčio gyventojas Gary Guy Mathewsas kreipėsi į teismą, kad jam būtų leista pasikeisti vardą į jo mėgstamo televizijos serialo „Štai ir Boomeris“, trumpai rodyto 1980-aisiais, veikėjo šuns vardą.

 

Laimei, teisėjas Ronaldas D. Folino atmetė G. Mathewso prašymą, sakydamas, kad pakeitimą gali sukelti „painiavą rinkoje“.

 

Draugai ir šeima vadino G. Mathewsą „Boomeriu“ visą jo sąmoningą gyvenimą. Būdamas didelis šunų mėgėjas, G. Mathewsas tapo dideliu serialo aistruoliu nuo pat jo pasirodymo ekrane.

 

Nuo to laiko jis gyveno kaip šuo. „Aš turiu šuns kortelę su užrašu, – sakė G. Matthewsas. – Ant jos užrašytas mano vardas.“ Tas vardas yra Boomeris.

 

„Kartais aš loju, kartais „tarnauju“, – sakė G. Mathewsas. Paklaustas, ar jis laiko save šunimi ar žmogumi, jis sakė: „Manau, kad sieloje aš daugiau šuo.“

 

G. Mathewsas turi savo darbo šuns kostiumą, su kuriuo atrodo panašus į Boomerį, ir kurį dėvi per „AnthroCon“ suvažiavimus Pitsburge. Tačiau jis dėvi jį ir eidamas pasivaikščioti savo rajone.

 

„Kas nors, pažiūrėjęs į mane, gali pagalvoti, kad šis vyrukas išprotėjęs, – pripažino G. Mathewsas. – Bet kai jie su manimi susipažįsta, supranta, kad man viskas gerai.“


 

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
P4r4digm Shift

Vagie! Šunie! Mano draugai tave nudės ir @+*€%$! Aš tau karstą nupirksiu! Asile, tu!

Nesvarbu

Tokio suns troboj nelaikyciau :D :D

Anonimas

Turbut kaifuotu jeigu ji suo is galo padarytu :D

Nesamones

jam tai tiktu fraze ”nelok,pririsiu” :D

to as

Prajuokinai ;DDDD

as

idomu ar kitiem sunim siknikes pauosto?

Taip pat skaitykite