Baisiausi vaiduokliški vaizdai ir pasakojimai

Yra keletas temų, netgi labiau gluminančių nei tai, kas atsitinka su mūsų dvasia, kai mes mirštame. Nors daugelis žmonių netiki antgamtiniais reiškiniais, technologijos jau leidžia mums užfiksuoti dvasių ir vaiduoklių egzistavimą. Nesvarbu, ar jūs patikėsite, ar ne, štai pateikiami liudijimai.

 

1. Tulpių laiptų vaiduokliai.

 

1966-aisiais metais pensininkas kunigas Ralphas Hardy Nacionaliniame jūrų muziejuje Grynviče, Anglijoje, karališkų namų skyriuje fotografavo sraigtinius laiptus (žinomi kaip tulpės laiptai), kai staiga pagavo tokį vaizdą. Ekspertai išanalizavo negatyvo originalą ir nustatė, kad jis tikrai nebuvo sugadintas ar kažkaip pakeistas.

Ši nuotrauka pasitarnavo kaip įrodymas, kad daug susidūrimų su vaiduokliais Karališkuose namuose yra tikroviški. Žingsniai, durų trenksmas, vaikų balsų aidas dažnai buvo girdimi aplink tuos laiptus. Muziejaus lankytojai ekskursijos metu net buvo liečiami pirštais.

 

Taip pat pasitaikydavo ir viso kūno palietimai. Vienas toks vaiduoklis pasirodė bevalantis kraują nuo laiptų. Istorikai sako, kad prieš 300 metų tarnaitė buvo numesta nuo laiptų ir nukritusi daugiau kaip 15 metrų mirė. Galbūt tas faktas paaiškina tuos vaiduokliškų valymo komandų pasirodymus.

 

2. Galinės sėdynės vaiduoklis
1959-aisiais metais Mabel Chinnery buvo aplankyti savo motinos kapo britų kapinėse ir nufotografavo savo vyrą jos laukiantį automobilyje. Kai juosta buvo išryškinta, jie suprato, kad jos vyras laukė jos ne vienas. Nuotraukoje matosi asmuo su akiniais, sėdintis galinėje sėdynėje, ir ponia Chinnery iškart atpažino, kad tai jos mama, kurios kapą ji tuo metu lankė.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 


Fotografijos ekspertai, išnagrinėję atspaudą, nustatė, kad moters vaizdas nebuvo nei atspindys, nei dviguba ekspozicija ir patvirtino, kad nuotrauka yra tikroviška.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

3. Rytų Valstijos kalėjimo vaiduoklis.

 

Kai filmavimo komanda iš televizijos laidos „Vaiduoklių Medžiotojai“ apsilankė Filadelfijos istoriniuose pataisos namuose, jie įamžino šiuos bėgančius link kameros, o po to aptiko pėdsakus, rodančius, kad buvo bėgta kita kryptimi.


 

4. Žaislai

 

Dvasia, vardu Johnas yra prie sienos nuotraukoje. Ši nuotrauka buvo nufotografuota televizijos filmavimo laidos „Tai neįtikėtina“ metu ir nė vienas žmogus tuo metu esantis kambaryje jo nematė, tačiau jis buvo matyti nuotraukoje.

 

 

Psichologai, tokie kaip Sylvia Brown, daug kartų lankėsi parduotuvėje ir vadovavo tyrimams, kuriuose rado Johno vardą. Johnas buvo pamokslininkas ir dirbo rančoje, kuri 1880-aisiais metais stovėjo toje vietoje, kur dabar parduotuvė. Jo mirties priežastys nurodomos skirtingai, tačiau, jau yra aišku, kad jis mirtinai nukraujavo bekapodamas malkas.

 

Darbuotojai sako, kad Johnas dažnai jiems ir pirkėjams krečia įvairias šunybes, kaip, pavyzdžiui, sekdamas paskui žmones į moterų tualetą, atsukdamas čiaupus, mėtydamas lėles nuo lentynų, šnibždėdamas darbuotojams į ausį jų vardus, kad jie atsisuktų ir pamatytų, kad šalia jų nieko nėra.

 

5. Senelio vaiduoklis

 

Šeimos susibūrimo metu 1997-aisiais metais Denise Rusell nufotografavo savo senelę, kuri gyveno savarankiškai iki 90-ies metų. Nuotrauka daryta prieš pat jos mirtį. Tris metus niekas nepastebėjo jokio žmogaus stovinčio už senelės nugaros, tačiau, kai pagaliau pamatė kažką, jie nusprendė, kad tai Denise senelis, kuris mirė 1984-aisiais metais.

 

 

Juodai baltos nuotraukos patvirtino jų spėjimus.

 

6. Ruda dama Raynham salėje

 

 

Nufotografuota Provand ir Indre Shira 1936 metais. Tai yra visų laikų pati vaiduokliškiausia nuotrauka ir iki šios dienos dar niekas nėra sugebėjęs paneigti jos autentiškumo. Fotografai lankėsi Raynham salėje Norfolke, Anglijoje, fotografuodami vaizdus gyvenimo būdo kaime žurnalui, kai pamatė originalią damą Dorothy Townsed, besileidžiančią laiptais. Provand iš pradžių užfiksavo vaiduoklį, po to sugebėjo padaryti šią žymią nuotrauką.

 

7. Kūdikis vaiduoklis

 

Tą dieną nebuvo jokių kūdikių kapinėse ir ponia Andrews nepažįsta jokių kūdikių, kuriuos ji nufotografavo su savo fotoaparatu. Ji taip pat patikslino, kad šis vaikelis ne panašus į jos dukrą, kai ji buvo kūdikis.

 

 

Po daugelio metų Tony Healy paranormalių reiškinių tyrėjas išnagrinėjo šį atvejį ir nustatė, kad netoli ponios Andrews dukrelės kapo buvo 2 kapai dviejų kūdikių mergaičių.

 

8. Kalnų viešbutis
Atidarytas 1902 Vašingtono kalnų kurortas New Hampshire yra laikomas kelių dvasių namais. Įdomiausia, kad princesės, kuri kiekvieną vasarą apsistodavo viešbutyje dvasia susidurdavo su svečiais gan dažnai. Princesė turėjo savo mėgstamą lovą, kuri stovi 314 kambaryje iki šios dienos.


 

Paranormalių tyrimų (vaiduoklių medžiotojų) komanda TAPS buvo pirmoji, vadovavusi tyrimams viešbutyje ir pateikė stulbinančių įrodymų apie dvasių pasireiškimus. Šiame muzikiniame įraše, įgarsintame žymiajame princesės kambaryje, vedantiesiems tyrėjams paklausus: „princese, ar jūs čia?“, sekė greitas atsakymas: „žinoma esu, o kur jūs“?

 

9. Vaiduokliškas berniukas fermoje.

 

Fotografas Neilas Sandbachas fotografavo fermos apylinkes Hertfordshire, Anglijoje, kai pastebėjo stulbinantį vaizdą. Kai Sandbachas pasižiūrėjo į skaitmeninę fotografiją vėliau, jis negalėjo patikėti savo akimis. Jis buvo tikras, kad tikrai negalėjo nepamatyti berniuko fermos apylinkėse.

 

 

Vėliau jis paklausė fermos savininkų, ar jie buvo kada nors susidūrę su antgamtiškais reiškiniais šioje vietovėje. Jis nieko neužsiminė jiems apie savo darytą fotografiją. Savininkai patvirtino, kad jie yra matę berniuko spektrą baltais drabužiais daugelį kartų.

 

10. Oklahomos vaiduoklis

 

Vieną naktį Oklahomoje įvyko trys kraupūs eismo įvykiai, kurių metu žuvo keletas žmonių. Suniokoti automobiliai buvo atiduoti į daužtų mašinų saugyklą ir ten darbuotojai per savo vaizdo kameras pastebėjo keistą reiškinį – balta figūra judėjo aplink suniokotas mašinas. Vienos avarijoje žuvusios aukos šeimos nariai įsitikinę, kad tai yra jų brangus žmogus ir, kad jis stengiasi perduoti žinią.


 

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anubis

nuo kada sakalo galva yra ozio :D oj sapaliones.. O tiesa slypi kazkur anapus… :)

Atėnė

Rėja Anubis nera pomirtinio pasaulio dievas jis yra mumifikavimo dievas pomirtinio pasaulio dievas yra Ozyris

Occult

Reja: Jis bande braizyt pentagrama visas stichijas bet tik Viena linija per rata skersai breze zeme ir ugnis Jis bande nuo kazo apsaugoti bet tu nuo Jo nusigrezei ir pabegai. Manau jei Jis butu nubrezes visa tavo mama butu gyva.Tu galejai tureti apsauga tu buvau beveik Gavus ja. Ne kiekvienas gali Matyt ta dieva babhomet’a.

Occult

Reja: Jis bande braizyt pentagrama visas stichijas bet tik Viena linija per rata skersai breze zeme ir ugnis Jis bande nuo kazo apsaugoti bet tu nuo Jo nusigrezei ir pabegai. Manau jei Jis butu nubrezes visa tavo mama butu gyva.Tu galejai tureti apsauga tu buvau beveik Gavus ja. Ne kiekvienas gali Matyt ta dieva.

arba butu

arba butu gavus prakeikima ir butu mirus visa jos seima nezinia kaip ten yra bet as buciau pasielges taip pat kaip ir ji ;)

GRIMOIRE

Reikejo tau LBRP padaryt tavo mama butu Gyva buvus . Bet Kiek tau metu tada buvo nebutum sugebejus. Uzjauciu del mamos zinau ka reiskia netekt artimo zmogaus . del tu padaru.

GRIMOIRE

Reja jei Reik info Skype shuffler225

GRIMOIRE

Reja
Manau tu matei babhometa

Hgda

Gali buc

chuj parisi

as tai krc kaip buvau gal 8metu tai kaip sese valge as jau darau duris ait y darzei mama sako neik dar ir kaip asitraukiau ranka pamaciau kazkokia neryske tai tevai sakau paziurek priejo su byta ir nk nebuvo bet sake kad jam kazkas koja oaliete pzz ziauru o net atrodo taip ner ir dar kaip mes sedejom su draugais liftas uzstrigo ir td draugas papasakojo istorija krc guvo vyras ir zmona miega nakti vyras girdi garsa is ciaupo tuc tuc ir po 20 min neapsikente td sako aldonai tipo as ainu pazet kas ten zmona irgi tai isgirdo aina… Skaityti daugiau »

marija

as baisiau maciau.galit ir baisesniu sugalvoti.manias tai neitikino.

Taip pat skaitykite