Po plaukų perdažymo paauglio galva pasidarė dvigubai didesnė

Plaukų dažymas šiais laikais jau nieko nestebina. Tai populiarus ir gana paprastas būdas pakeisti savo išvaizdą, įvaizdį ir tapti beveik nauju žmogumi. Nors dermatologai įspėja, kad plaukų dažuose yra pavojingų chemikalų, žmonės šiems perspėjimams dažnai lieka abejingi. O pasirodo, be reikalo.

 

2013 metų Europos Komisijos apžvalgoje nurodoma, kad 36 plaukų dažų gamybai naudojami chemikalai gali būti kenksmingi sveikatai. Nuo 2011 m. dvi britės mirė nuo alerginės reakcijos į plaukų dažus, kuriuos kasmet naudoja milijonai moterų. „L’Oreal“, „Clairol“ ir kitos garsios kosmetikos priemonių gamintojos plaukų dažams naudoja pavojingus komponentus.

 

Tuo galėjo ir savo kailiu įsitikinti ir Jungtinėje Karalystėje gyvenantis paauglys vardu Johnas. Jo galva po plaukų perdažymo pasidarė dvigubai didesnė. Žemiau pateikiame jo paties darytas nuotraukas.

 

o-REDDIT-BAD-HAIR-DYE-570

 

o-REDDIT-BAD-HAIR-DYE-570 (3)

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

o-REDDIT-BAD-HAIR-DYE-570 (1)

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

o-REDDIT-BAD-HAIR-DYE-570 (2)

 

galva

 

Kaip buvo minėta, „Clairol’s“ „Nice ’n Easy Natural Medium Brown“ dažuose yra šeši pavojingi komponentai. „L’Oreal“ „Excellence Creme Natural Mahogany Brown“ dažuose – trys, „Garnier“ „Nutrisse Creme Dark Golden Brown“ dažuose – du kenksmingi komponentai.

 

Tragiškai baigėsi vienos britės bandymas 2011 metais nusidažyti plaukus. Dviejų vaikų motina Julie McCabe (38 m.) dažėsi plaukus „L’Oreal“ dažais „Preference“. Pradėjusią dusti moterį išvežė į ligoninę. Jai sutriko širdies ir smegenų veikla, galiausiai ištiko koma. Po metų komoje moteris mirė.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ateiviai

Ir tebunie jum tai buna pamoka zmogystos , smegenys jusu turtas, nezalokite ju beverciais daiktais.

varpainis

Taip ir reikia ryzikui, kad plaukus dazos :D kaip is kokio filmuko atrodo

Anonimas

Va va

xxx

ateiviu invazija

Ezekiel

Antroje nuotraukoje labai paneša į Butt-Head :D

Taip pat skaitykite