Billas Geitsas pateikė pasaulinę 2021 metų prognozę: kas laukia žmonijos


Pastaraisiais metais Billas Geitsas išgarsėjo tiksliomis prognozėmis, todėl daugelis klausėsi kitų metų „prognozių“. Taigi, visų pirma, kils įtampos ir padėties pablogėjimo banga, o paskui – atsigavimas.

 

Iki metų pabaigos koronaviruso epidemija tik blogės. Atvejų skaičius smarkiai padidės dėl žemesnės oro temperatūros. Ruduo nebus pats rožiškiausias metų laikas. Padėtis pradės gerėti 2021 m. Pradžioje: pasirodys pirmieji veiksmingi vaistai, pagrįsti monokloniniais antikūnais. Šie antikūnai sukelia atsaką organizme.

 

Vakcinos yra pakeliui. Netrukus pasirodys dvi ar trys parinktys: jos išgyvena paskutinį trečiąjį bandymų etapą ir, greičiausiai, bus patvirtintos. Tik tada bus įmanoma nugalėti pandemiją, kai visos šalys dalyvaus plačios vakcinacijos kampanijoje.

 

Koronavirusas taip pat prisidėjo prie spartesnio RNR vakcinų kūrimo, sakė Geitsas. Jie padės išvengti galimos būsimos pandemijos. RNR vakcinos yra daug paprastesnės, universalesnės.

 

Taigi dėl pasaulinės klimato kaitos kalti ne tik automobiliai, bet ir pastatai. Statyboms reikia daug cemento, o jo gaminti neįmanoma be didelių teršalų.

 

Apskritai pasaulis gerėja. Žmonės ėmė vertinti tai, ką turi daugiau, pradėjo rūpintis vieni kitais. Mokslininkai ir toliau pateikia naujus kovos su įvairiomis pavojingomis ligomis, įskaitant vėžį, metodus. Net praėjusiame amžiuje vaikų iki penkerių metų amžiaus mirtingumas buvo 30 proc., O šiandien civilizuotame pasaulyje jis yra priimtino lygio.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite