Įsikūrusi naujuose namuose, moteris surado bauginantį neaiškios paskirties daiktą

Nuotraukos šaltinis: https://www.mirror.co.uk

Kerri Moran iš Brisbeno (Australija) socialiniuose tinkluose pasidalino keisto objekto, panašaus į keraminį rutulį su karstų formos dekoracijomis, nuotraukomis. Šį neaiškios paskirties radinį ji aptiko savo naujojo namo sode. Jis moteriai pasirodė tikrai šiurpus.

 

„Neseniai nusipirkau seną namą ir jo sode atkasiau šį „lobį”. Jis didžiulis ir sunkus. Nežinau, kas tai yra, bet mano dukra jo nekenčia ir sako, kad jis blogas“, – parašė moteris savo facebook paskyroje.

 

Komentatoriai iš karto ėmė svarstyti apie tai, jog šis radinys gali būti ženklas, jog namas yra prakeiktas, arba jame vykusios kažkokios siaubingos apeigos.

 

Kerri nusprendė susisiekti su buvusiais namo savininkais ir išsiaiškinti keisto objekto paskirtį, kuri pasirodė visai nesanti tokia jau ir grėsminga.

 

Buvusios savininkės sūnus prieš daugelį metų mokykloje lankė keramikos būrelį ir visus pavykusius bei nepavykusius darbus tempdavo namo. Dirbinių susikaupė nemažai. Dalis jų buvo sudaužyti, dalis išmesti, o dalis net užkasti sode.

 

Tuo tarpu, nepaisant išaiškėjusios radinio kilmės, facebook komentatoriai ir toliau įsiaudrinę tęsė diskusijas, kai kurie siūlė net išsikviesti į namus egzorcistą ar šventiką, kiti prašė radinį vėl užkasti po žeme, kur jam ir vieta. Kai kurie įrodinėjo, jog tai, ko gero, yra urna su žmonių pelenais ar kažkas panašaus. Į Kerri bandymus paaiškinti, jog šis keraminis kūrinys tėra tik mažo berniuko fantazijų išraiška, niekas nekreipė dėmesio.

 

Šaltinis: https://www.mirror.co.uk

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

na taip =zmonems patinka gazdinti, bauginti..kazkodel apie nezinoma daikta visad knieti kurti baisias istorijas ir niekam i galva mintis nesove, jog tai gali but apsauga nuo ‘piktu dvasiu’…

Taip pat skaitykite