Kokia yra žmogaus energijos galia?

zmogaus-energijaMūsų visata yra milžiniškas energijos šaltinis … Viskas aplinkui – tai energija. Stalas – energija, kėdė – energija, namas energija…. Ir kiekvienas žmogus taip pat yra tam tikros energijos nešėjas. Nuo vidinės žmogaus energijos priklauso žmogaus asmeninė sėkmė, patrauklumas, darna, pasiekimai ir t.t.

 

Energija atlieka labai svarbų vaidmenį, bendraujant su kitais žmonėmis. Kuo stipresnė žmogaus energetika, tuo patrauklesnis ir įdomesnis jis yra kitiems, teigia astrologė, ezoterikė ir grupės “Magijos Šaltinis” įkūrėja Ingrida Poccia.

 

Kas gi sudaro žmogaus energiją? Kame slypi žmogaus energijos galia? Žmogaus energija – tai jo gyvenimo jėga, kuri susideda iš dviejų energijos komponentų: išorės ir vidaus – fizinio ir dvasinio energijos lygių. Fizinis kūnas, kitaip fizinė žmogaus energija, didele dalimi priklauso nuo išorinio pasaulio, aplinkos, maisto ir vandens.

 

Taip pat nuo veiksmų, kuriuos mes atliekame, elgesio ir pan. O štai Dvasinis energijos lygis, priklauso nuo mūsų vidaus būsenos – emocinio stabilumo, teigiamų ar neigiamų minčių bei ketinimų. Fiziniame kūne kaupiasi vidinė ir dvasinė energija, kuri yra nukreipiama į išorę. Vidinė žmogaus energija – tai dirigentas mūsų kūnui. Ne veltui yra sakoma, kad harmonija prasideda viduje.

 

Asmuo turintis stiprią energiją, jis tai parodo per charakterį, per elgesį su žmonėmis, tokiam žmogui būdinga charizma, įsipareigojimas, pasitikėjimas, aukštas dvasingumas… bei kitos savybės, rodančios didelį energijos potencialą. Energetinis potencialas tai gebėjimas gaminti nuosavą energiją, kaupti ir ją ir sugerti iš išorės ir tuo pačiu mokėti racionaliai atiduoti kitiems.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Žmogus naudodamas ir duodamas kitiems gerą energiją gauna atgal dvigubą atlygį: išmoksta kaupti energiją ir tuo pačiu ją pasidalinti. Nes teigiamos mintys, nuoširdūs ketinimai yra mūsų geros sveikatos pagrindas. Jei asmuo turi stiprią teigiamą energiją, kiti aplink jį jaučiasi patogiai, nes žmogaus biolaukas veikia teigiamai kitus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tuo tarpu žmogui gaminant neigiamas emocijas, kurios dažniausiai veda prie neigiamų veiksmų, asmuo praranda energetines galias , kitaip tariant energija tiesiog nuteka, o tuo pačiu pablogėja ir sveikata, todėl tampa siurbiančiu iš kitų energiją. Tokius vadiname blogos energijos žmonėmis, Žmonės būdami šalia tokios asmens jaučia diskomfortą, nerimą, kai kurie gali jausti silpnumą ar kt. nemalonius dalykus.

 

Taigi, energijos potencialas žmones padalina į dvi grupes: žmonės su bloga energija ir žmonės su gera energija.

 

Parengė: Ingrida PocciaMagijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite