Garaže pasirodęs vaiduoklis išgąsdino apsaugininką

Šis mažas incidentas su apsaugininku įvyko Filipinuose, Manilos mieste, o šios anomalijos liudininkas toks tikras, kad garaže įtaisytos stebėjimo kameros užfiksavo arba vaiduoklį, arba kažkokią ne šio pasaulio būtybę. Tad nepaisydamas baimės būti pavadintas nenormalu, vaizdo įrašą jis patalpino „World Wide Web“. Ir tuo pačiu metu pasistengė išlikti anonimu. (esoreiter.ru)

 

Faktas tas, kad šis žmogus jau buvo išjuoktas iš kolegų darbe, kurie mano, jog kamera paprasčiausiai sugedo, arba per objektyvą praropojo koks nors vabzdys. Beje, kai kurie interneto naudotojai galvoja taip pat.

 

Tačiau pats sargybinis įsitikinęs, kad viskas buvo visiškai kitaip. Pirma, jis rašo, kad automobilių stovėjimo aikštelėje, kur tai įvyko, nėra šviesos, kuri, kaip kai kurie mano, galėtų atspindėti. Antra, kai ši „ryški dėmė“ atsirado šalia garažo durų, žmogus pajuto nesuprantamą jaudulį ir blogą nuojautą, kurių tikrai negalėjo sukelti vabzdžių ar šviesos atspindys.

 

Natūralu, kad šiek tiek vėliau jis ištyrė šią vietą, bet nieko nerado, tačiau sargybinis įsitikinęs, kad tai buvo tam tikras anomalinis reiškinys, o ne įrenginio veikimo sutrikimas, o ne jo asmeniniai vaizdiniai.

 

Jo kolegos, tikriausiai veltui šaiposi iš draugo, bet jie tiki, kad šis sargybinis yra tiesiog per jautrus. Atrodo, kad tokia nuomonė išliks, jei vaiduoklis (ar tai, kas iš tikrųjų yra?) Neišgąsdins nė vieno iš jų.

 

Šaltinis https://esoreiter.ru/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite