Testas. Pasitikrinkite savo gyvybinės energijos lygmenį

 

Pabandykite sustabdyti visas savo mintis ir tiesiog pažvelgti į pateiktą paveikslėlį. Kas atsitinka su atvaizdu? Jis stovi ar juda? Jei juda, kokia kryptimi?

 

Rezultatų analizė

 

Paveikslas niekur nejuda. Tai reiškia, kad šiuo metu esate stagnacijoje, ilsitės bei laukiate įkvėpimo. Deja, ši padėtis tikrai Jūsų nedžiugina, darosi nuobodi ir varginanti, bet tam, kad kažką pakeistumėte, Jums trūksta motyvacijos.

 

Atvaizdas juda į dešinę. Kai kuriems tai gali atrodyti kaip pora – vyras ir moteris. Jie šoka. Moteris atakuoja vyrą. Jei matote kažką panašaus, dabar esate nepatogioje situacijoje, Jus kankina abejonės bei apmąstymai, kurie sukyla kiekviename gyvenimo žingsnyje. Baiminatės prisiimti atsakomybę, todėl praleidžiate daug progų, atsisakote likimo dovanų.

 

Atvaizdas juda į kairę. Galite matyti porą – vyrą ir moterį. Jie šoka. Vyras užpuola moterį. Tai reiškia, kad esate pilnas gyvenimo energijos, vilčių, idėjų bei pozityvaus tikėjimo.

 

Paveikslas juda žemyn. Jei jums atrodo, kad figūra “krinta”, tai rodo jūsų nesveiką būseną. Galbūt turite somatinių ar psichosomatinių problemų. Be to, esate labai pavargęs. Pailsėkite. Neturėtumėte pasiduoti pesimizmui. Kuo anksčiau pradėsite gilintis į save ir savimi rūpintis, tuo greičiau praeis jūsų depresija.

 

Paveikslas svyruoja. Tai tikrai nėra sąmonės trikdis, bet harmoningos besivystančios asmenybės ženklas. Jūs esate seksualus ir protingas. Šios savybės užpildo jus optimizmu ir neleidžia ilgai kentėti. Esate veiksmo žmogus bei nesuprantate tų, kurie sėdi ir laukia, užuot ėmęsi kokių nors veiksmų.

 

Jei žiūrėdami į paveikslėlį, negalite suvokti, kaip jis juda ir ar jis juda, tai reiškia, jos esate neužtikrintas savyje, nepasitikite savo pojūčiais.

 

Šaltinis: http://www.esotericblog.ru

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Hidden name

psichologija, tinkanti visiems, kaip ir po manes 3 pusprociu komentatoriu

TadasG

Pataikė taip tiksliai,net keista…

Princese1

Pataike

Irkluotojas

Labai tiksliai

Taip pat skaitykite