PROTĖVIŲ GALIA AR PAVOJINGA DOVANA?

Ši galia randasi mūsų viduje, ji pajėgi pakeisti šį pasaulį ir mūsų protėviai ją vadino Protėvių Galia.
Žmogaus organizmo galimybės yra tokios didelės, kad joks moksla nėra pajėgus ištirti šią sritį iki galo. Mes iki šiol nesuprantame, kokia jėga slepiasi kiekvieno žmogaus viduje, kaip išmokti ją valdyti, kas tokia yra Giminės Jėga ir kuo ji pasireiškia paprastame gyvenime? Mįslės, hipotezės ir prielaidos mąstant apie šią problemą visada buvo, yra ir bus. Bet visa tai apgaubta paslapties šydu. Ir, kad galėtumėm suprasti, kas laiko paslėpta nuo mūsų, reikia pažvelgti į žmogaus pasąmonės gilumą. Labai senas slaptas padavimas skelbia: „Kiekvienoje giminėje yra Protėvių Galia, bet ne kiekvienas gimęs gali ją gauti, ne kiekvienas jos nusipelnęs ir ne kiekvienas gali ją sulaikyti“. Tam gimęs žmogus turi būti stiprus, ištvermingas, bebaimis, neatsitraukiantis susidūręs su sunkumais ir nesusigundantis šio pasaulio pagundomis. Tokių žmonių labai mažai, bet jie gimsta ir gims, tol, kol jų Dvasia ir tūkstančio kartų giminės atmintis tuo suinteresuota. Protėvių Galia paprastai perduodama stipriausiam iš giminės. Tačiau ne fizine, o energetine šio žodžio prasme. Žmogus, apdovanotas tokia Galia gyvena labai ilgai (gali net keliuose pasauliuose vienu metu) ir išeina tik tada, kai perduoda tai, ką turėjo, sekančiai kartai.

 

MOČIUTĖS PALIKIMAS

 

Protėvių Galios perdavimas kažkuo primena kaitą gamtoje. Senoji karta perduoda jaunajai žinias, galią ir patirtį. Visa tai vyksta, kaip jūs suprantate, ne fiziniame lygmenyje. Pretendentas į Galią perdavimo metu būna tarp miego ir būdravimo. Taip vadinamame „astraliniame plane“. Tas, kuris išeina į kitą pasaulį, perduoda tam, kuris lieka energetinį kamuolį, arba giminės atmintį, tokį energetinį gumulą, kuris įsiskverbia į organizmą ir padidina žmogaus energetinį potencialą daugiau negu šimtą kartų. Dažniausiai Protėvių Galia perduodama per tris-keturias kartas. Taip, pavyzdžiui, močiutės ir seneliai perduoda tai, ką turi perduoti, savo anūkams. Labai retas atvejis, kai motinos ir tėvai tai perduoda savo vaikams. Būna ir kitaip. Seniai miręs giminaitis ilgai laukia mirusiųjų pasaulyje kada giminėje gims tas, kuris sugebės priimti jo Galią, ją sulaikyti ir panaudoti praktiškai. Todėl svarbiausias klausimas tiems, kas gavo Protėvių Galią, yra klausimas, ką su ja daryti toliau. Šis klausimas esminis yra kiekvienam, kuris pradeda matyti, jausti ir suprasti tai, ko nemato, nežino ir nesupranta kiti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

KĄ DARYTI?

 

Žmonės, apdovanoti Protėvių Galia gali prognozuoti ateitį, matyti praeitį ir dabartį, gydyti į save panašius, valdyti gamtoje vykstančius procesus. Jie gali keisti įvykius savo nuožiūra, slapta valdyti žmones, padėti įvairiose gyvenimiškose situacijose, ypač kritinėse. Bet kad galėtų valdyti visus tuos įdirbius ir to išmokti, žmogus turi įveikti daugybę išbandymų ir sunkumų, kurie tenka jo daliai kaip ištvermės ir stiprumo išbandymai.
Protėvių Galia tampa gėriu tam , kas ją turi tik tada, kai jis išmoksta teisingai ja naudotis ir ją kontroliuoti. Ji taip pat gali būti prakeiksmu, jei žmogus nežino kur ją naudoti ir ką su ja daryti. Todėl, kai tik jūs pajausite, kad su jumis vyksta kažkas neįprasta, atraskite žinančių žmonių, kurie padės visame tame susigaudyti ir išmokys gyventi su šiais neįprastais gabumais.

 

MUTANTAI

 

Kas vyksta su žmogum, kada jis gauna Giminės Galią? Toks žmogus stipriai keičiasi energetiniame lygyje, jo energosistema tampa galingesnė, o jis pats tampa stipresnis ir fiziškai, ir energetiškai. Žmonės, apdovanoti šia galia praleidžia per save spindulius nuo infraraudonųjų iki ultravioletinių be jokios žalos jų sveikatai. Jie nebijo spinduliavimo, jiems labai sunku susirgti, užsikrėsti pavojinga liga todėl, kad jų organizmas, veikiant dideliam energijos kiekiui, pradeda mutuoti, o ląstelinė struktūra atsistato penkis kartus greičiau, nei paprastiems žmonėms.

 

ABEJOTINAS MALONUMAS

 

Jeigu jūs dažnai sapnuojate pranašiškus sapnus ar išmokote prognozuoti ateitį kortų ar sapnų pagalba, tai dar nereiškia, kad jūs apdovanoti ta Galia, apie kurią eina kalba. Prisiminkite: jeigu jums bus perduodama Protėvių Galia, to jūs niekada nepamiršite ir niekur nuo to nepasislėpsite, nes negalima pasislėpti nuo savęs paties. Ir jeigu su jumis taip atsitiko ir jūs gavote tai, ko nusipelnėte ar nenusipelnėte, tai dabar jūs išrinktasis savo giminėje ir visa atsakomybė už tai, ką jūs keisite savo gyvenime ar kitų žmonių gyvenimuose, gula tik ant jūsų. Nuo tos akimirkos, kai gausite Protėvių Galią, jūs pajausite nepaprastą jėgą, pasitikėjimą ir norą pažinti tai, kas nematoma. Prieš jus atsivers visi keliai ir viskas bus jūsų galioje. Bet! Tai Galiai, kuri gyvena jūsų viduje, būtinas praktinis pritaikymas, kitaip ji sugrauš jumis iš vidaus. Jūs privalėsite užsiimti savo dvasiniu tobulėjimu ir daug mokytis. Patikėkite, Protėvių Galia ateina tada, kai jos niekas nelaukia. Kaip parodė praktika, moterims taip atsitinka kai jos būna 13-14, ar 26-27 metų, vyrams – 16-20, ar ketvirtoje dešimtyje. Daugiau nėra prasmės kalbėti apie jūsų realizacijos planą, todėl, kad jeigu jūs gavote Galią kur kas vyresniame amžiuje, tai jos praktinis panaudojimas per daug mažas. Todėl, jeigu jūsų giminėje buvo žmonių, pasižyminčių kokiais nors gabumais, tai žinokite, kad šie gabumai gali tekti ir jums, ir jūsų vaikams, ir anūkams. Bet kad iki galo suprasti, kas tokia Protėvių Galia, reikia ją gauti ir su ja pagyventi. O tai, patikėkite, kur kas sudėtingiau, negu atrodo iš pirmo žvilgsnio.

 

PASLAPTIS UŽ SEPTYNIŲ UŽRAKTŲ, ARBA PAVOJUS, APIE KURĮ NIEKAS NEŽINO

 

Žmogus, apdovanotas Jėga ir galia tūkstančio kartų, gali susidurti su labai dideliu pavojumi. Jūs, tikriausiai, žinote svarbiausią šio pasaulio taisyklę: už viską, ką turi ar ką gavai, reikia kovoti. Tai štai, už Protėvių Galią taip pat teks kovoti, nes daugelis iš tų, kurie jos negavo, stengsis atimti ją iš jūsų. Iškart atsiras daug priešų. Be to, daugiau slaptų, negu aiškių. Kiekviena diena tampa kančia, nes tave stengiasi slopinti, pulti visi, kas tik netingi. Tave nori sunaikinti, ištrinti nuo Žemės paviršiaus. Dažnai tai vyksta sapnuose. Puola tave todėl, kad tu esi didelė reali jėga, galinti įnešti pokyčius subtililiojo pasaulio gyvenime. Šiuo sudėtingo gyvenimo periodu turi išmokti apsiginti ir neatiduoti to, kam tu turi teisę. Iš karto pasakysim, kad labai sunku išgyventi ir neišeiti iš proto tokioje situacijoje. Pagal statistiką, išgyvena ir lieka normaliais kas trečias. Likusiems palaipsniui „nuvažiuoja stogas“ ir juos laiko arba išprotėjusiais, arba keistais, ne tokiais kaip visi. Reikalas tame, kad tie žmonės tikrai išsiskiria iš bendros pilkos masės. Jie unikalūs ir jų kartais slaptoje, kartais aiškioje beprotystėje slepiasi žmogaus egzistavimo slapta prasmė. Jie sužinojo ir pajautė tai, kas nepasiekiama kitiems. Jie peržengė ribą ir sužinojo mirties paslaptį, jie prisilietė prie kur kas subtilesnio pasaulio, kuriame dabar jiems lemta gyventi antrą gyvenimą. Jie pažino savo giminės galią, juos apdovanojo sugebėjimu matyti astralinį planą ir net vaikščioti ten astraliniu kūnu. Kad suprastumėm tai, kiekvienas iš mūsų gali įsivaizduoti savo dvynį, kuris sugeba, pavyzdžiui, nukeliauti pasaulin, į kurį mes pateksime tik po mirties. O tai jau žaidimas ne tik gyvenimu, bet ir mirtimi.

 

Jeigu jūs gavote Protėvių Galią, tai gyvanimas jums jau turi visai kitą reikšmę. Vyksta vertybių perkainavimas ir jūs į pasaulį pradedate žiūrėti visai kitomis akimis. Pavyzdžiui, jūs žinote, kas bus rytoj su jumis ar su greta gyvenančiais žmonėmis. Bet šitos žinios neduodamos jums šiaip sau, už jas taip pat teks mokėti. Todėl prisiminkite, jūs atsakote už kiekvieną savo žodį, kiekvieną savo mintį, kiekvieną savo veiksmą. Todėl padarykite taip. Kad jūsų Protėvių Galia rastų prideramą pritaikymą praktikoje, o tam mokykitės iki tpl, kol netapsite tikru savo srities specialistu.

 

Šaltinis: http://x-files.org.ua
Vertimas/adaptavimas Roma Vičienė – Mėnesiena.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite