Dvasių išvarymas. Ar tai tikrai egzistuoja?

Prieš kelis metus britų laikraštyje „The Daily Mail“ paskelbti slapti Vatikano dokumentai, sukėlę tikrą sensaciją. Straipsnyje buvo teigiama, jog Antrojo pasaulinio karo metais Vatikanas oficialiai pripažino, kad A. Hitleris ir J. Stalinas buvo apsėsti šėtono.

 

Net buvo mėginama slaptai per atstumą atlikti velnio išvarymo ritualą. To ėmėsi pats popiežius Pijus XII. Šį faktą patvirtino Šventojo Sosto egzorcistas Gabriele‘as Amorthas. Deja, pastangos buvo bevaisės.

 

Kodėl egzorcistams nepavyko išvaryti velnio iš A. Hitlerio ir J. Stalino, siekiančių užvaldyti Europą ir pasidalyti ją perpus? Anot tėvo G. Amortho, per atstumą atliekamas ritualas retai kada būna sėkmingas. Be to, labai svarbu, kad pats žmogus norėtų ir pritartų velnio išvarymui.

 

Nors XXI amžiuje kalbos apie velnius ir demonus daugeliui kelia juoką. Kita vertus, tai, ko nežinome, dar nereiškia, kad to nėra. Viename interviu egzorcistas tėvas G. Amorthas atvirai pareiškė, jog velnias egzistuoja ir gali valdyti ne tik vieno žmogaus, bet ir didelių žmonių grupių ar net visos tautos sielas. Jis beveik neabejoja, kad naciai buvo apsėsti šėtono, o egzorcistų pareiga – saugoti žmoniją nuo piktųjų jėgų, nes pasaulyje nuolat vyksta kova tarp šėtono ir Dievo.

 

Įveikti blogį ne taip paprasta

 

Egzorcistai neslepia, jog apsėdimo atvejų daugėja. Mūsų šalies egzorcistai netgi yra susibūrę į asociaciją. Pasak jų, kovoti su blogiu ne taip paprasta, todėl suvienijus jėgas galima pasiekti daugiau. Neretai apsėdimas būna toks stiprus, jog vieno egzorcisto jėgų neužtenka. Sakoma, kad kalbėdamas maldą dvasių išvarytojas junta siaubingai klaikų šaltį, susiduria su žodžiais nenusakomais pojūčiais bei išgyvenimais. Anot tėvo G. Amortho, piktosios jėgos nelinkusios taip lengvai pasitraukti. Išvarius vieną, jų gali ateiti septynios…

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

 

Egzorcizmas (išvertus iš lotynų kalbos, exorcismus reiškia „užkeikimas“, „išvarymas“, „išvijimas“) yra oficiali Bažnyčios tarnų malda arba tam tikras ritualas. Jis atliekamas apsėstajam, kenčiančiam dėl piktųjų dvasių užvaldymo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Beje, velnio įkūnytojais bažnyčia laiko daugelį pasaulio garsenybių, taip pat ir Lady Gaga kt. Nors antikristas yra visai kas kita nei apsėstasis, įdomus faktas, jog krikščionybės istorijoje nuo mūsų eros amžiaus pradžios antikristu buvo apšauktas ne vienas popiežius. Anot dvasininkų, antikristas yra ne šiaip velnio įkūnytojas, o žmogus, kuris sąmoningai sudaro sutartį su šėtonu ir jam tarnauja (toks žmogus gali būti politinis diktatorius, religijos veikėjas ir pan.).

 

Spiritizmas atveria duris šėtonui

 

Pasak tėvo G. Amortho, domėjimasis juodąja magija, ypač spiritizmo seansai, yra patys pavojingiausi. O bet kokia magija prilygsta kreipimuisi į velnią, nes nėra ribos tarp baltosios ar juodosios magijos.

 

Dvasininkai teigia, kad spiritizmo seansas – tiesiausias ir lengviausias būdas patekti piktosioms jėgoms. Jų manymu, bendravimas su mirusiaisiais, dvasių kvietimas be specialaus pasiruošimo ir žinių gali baigtis liūdnai. Esą yra nemažai atvejų, kai į spiritizmo seansų dalyvius įsikūnijo iškviestoji dvasia. Per spiritizmo seansą dažnai ateina ne kviestoji artimo žmogaus vėlė, o piktosios dvasios, neretai savižudžių ar žmogžudžių.

 

Beje, jas gali prikviesti net prakeikimas, piktos mintys, nedori darbai ir poelgiai. Neigiamos emocijos, keiksmai taip pat atveria duris šėtonui. „Tad prieš ką nors bloga sakydami ar linkėdami gerai pagalvokite“, – perspėja dvasininkai.

 

Apie mediumus ir apsėstuosius

 

Žmogų, į kurį įsikūnijusi iššauktoji dvasia, magijos žinovai vadina mediumu. Paprastai mediumais tampa žmonės, turintys atvirą energinį kanalą informacijos ir energijos srautams – tam pasirengę šios srities žinovai. Jie žino būdus, kaip išprašyti dvasią ir kaip nuo jos apsisaugoti. Jie ne apsėstieji, o tarpininkai tarp gyvųjų ir anapusio pasaulio.

 

Dažniausiai dvasios apsėda žmones, kurių energinis (apsauginis) laukas dėl įvairiausių priežasčių yra nusilpęs, pritvinkęs blogio, neigiamų emocijų ir pan. Ne veltui liaudyje gajus posakis, kad toks tokį ir traukia.

 

Apsėstąjį nesunku atpažinti. Jis atrodo taip, tarsi jam būtų pasimaišęs protas: tuščias žvilgsnis, anksčiau tam žmogui nebūdingi veiksmai ir kt. Užvaldytas dvasios, žmogus praranda individualybę ir elgiasi, kaip liepia dvasia. Girdi įsakinėjančius balsus ir vykdo jų įsakymus (simptomai būna panašūs į šizofrenijos, kai ligonis jaučiasi susidvejinusi asmenybė).

 

Tampa apatiškas, sulig kiekviena diena jo jėgos silpsta ir jis gali susirgti. Arba išlikti gyvybingas, bet savo darbais kenkti aplinkiniams. Jokie raminamieji vaistai ir kitas medikamentinis gydymas apsėstųjų neveikia.

 

Anot žinovų, tokie žmonės neretai įninka į alkoholį, suserga depresija, tampa pikti ir nervingi, tiesiog neprognozuojami. Dažniausiai apsėstieji vengia prisiliesti prie šventųjų simbolių, stengiasi juos sunaikinti.

 

Pasak tėvo G. Amortho, nuo piktųjų jėgų saugo dvasinės praktikos ir tobulėjimas. Iš širdies einanti malda – galingiausias egzorcizmo ritualas, užkertantis kelią bet kokiam blogiui. Joks prakeiksmas „neprilips“, neturės galios, jei nesate padarę sunkios nuodėmės. Todėl ypač retai piktosios jėgos apsėda mažus vaikus.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
BTV.LT

Straipsnis buvo labai geras ir nepaprastai įdomus.Jis privertė skaitytoją susimąstyti, kokį kelią pasirinkti.

XCX
valdis

Straipsnyje rašoma – “pasaulyje nuolat vyksta kova tarp šėtono ir Dievo”. O bažnyčia tvirtina, kad Dievas yra visagalis. Tai kaip čia išeina – visagalis su kažkuo kovoja, ir negali nugalėti?
Manau pasaulyje vyksta kova tarp gėrio ir blogio jėgų, kuriuos ir sukūrė Dievas. Sukūrė tam, kad mes galėtume rinktis, nes per pažinimą ateina suvokimas, kas yra gerai, o kas ne. Nepažinęs blogio, nesuprasi, kas tai yra gėris…

Anonimas

Cia velnias su zmonem kariauja ir dievas labai retai kisasi i si procesa. Dievas dave zmogui laisva valia, kad jis galetu pasirinkti geri, ar blogi. Yra daug lengviau elgtis blogai, negu gerai, todel ir pasaulyje daugiau blogu dalyku vyksta. Dievas liudi tai matydamas, bet tuo paciu jis nenori naudoti jokios prievartos, nes zmogus turi pasirinkti pats.

Taip pat skaitykite