Dar vienas sensacingas NSO vaizdo įrašas!

Anomalija.lt šaltiniai pranešė apie dar viena sensacinga vaizdo medžiaga kurioje kaip manoma buvo užfiksuotas neatpažintas skraidantis objektas. Vaizdo iraše skelbiama, kad veiksmas vyko 2011 metais, birželio 10 diena prie Orlando oro uosto. Nufilmuotoje medžiagoje matome kaip objektas skrenda labai dideliu greičiu ko pasekoje palieka įspūdinga “antspauda” debesyse. Anomalija.lt skaitytojams siūlome susipažinti su vaizdo įrašu.


 

Ką apie ši vaizdo įraša manote Jūs gerbiamieji skaitytojai?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
17 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
;>>>

Neįsivaizduoju, kaip skeptikai gali netikėti jog NSO iš ties yra. Juk YouTubėje milijonai tokių video, net jei jie būtų Fake, nejau iš milijonų video apie NSO nėra nei 1 tikro?

Ateiviai Egzistuoja

teko stebet svytinti objekta nemirksinti pabreziu vientisa linija skrido link oro uosto po to is tos sviesos pasimate lektuvas ir pradejo mikrset kaip priklauso sparnamas ir uodegai
beja skrendam su T formos lektuvais nes kazkas norejo skraidyt kaip paukstis… tad sukure i pauksti panasu mechanizma

FAKE

Fake čia bandykit kaip tik norit sustabdyt objkta eina pagauti tik trijuose vietuose kai išlenda iš debesies per viduri ir gale . . . Tai reiškia kad jis nemoksiškai iklijuotas į iraša . ..

o_O

O gal tiesiog riboto intelekto zmones negali suoprasti, kad greitis objekto gali buti didesnis negu kameros uzfiksuojamu kadru per sekunde skaicius? Ar tai nedasilo?

Jonavietis :D

1:38 debesije zmogaus forma :D

Tomas

Ta esu mates zianu kas tai tai 3 lygio kosmine lekste kitos galaktikos 5 lygio lekstes yra labai dydeles ir labai daug svieseliu manau kad pats laikas zmonems atskleisti tiesa apie UFO nes sio video butu neimanoma sukurti

`deja pamirsau

cia arba tikras fake arba tikras NSO tikrai ne zmoniu sukurtas objektas nes jokie zemiski lektuvai taip grei neskraido.

.s

jo netikėjau ir aš, Bet kažkokie keisti dalykai dedasi aplink. Trys kartai per birželį. Paskatino domėtis.Paskutinis šiąnakt kažkaip suglumino. Siūlau paskaityt knygą Бернд Фон Виттенбург
“Шах Планете Земля”. idomių dalykų pateikia. Tikėti ar ne, manau artimiausiu laiku pamatysim. Nes pasualyje paskutiniu metu tikrai kažkas neįprasto dedasi. Kažkaip viskas sinchroniška.Ieškom, domimės, o pažinę – dalinamės!

Logiškai mastant čia buvo filmuojamas lėktuvas ir staiga …. Tik kyla klausimas – kodėl filmuojant kažką konkretaus jis yra kažkur šonę o didžiąja dalį vaizdo užima debesis iš kurio “netyčia” kažkas pasirodė ? Š**** čia o ne vaizdas.

Netikintis

Px kad siais laikais tokios montavimo galimybes kad ka as zinau, bet vistiek visi tiki kad tai gali buti NSO :D

eis

Taip pat skaitykite