Gegužės mėnesio horoskopas visiems zodiako ženklams

Avinas

 

Gegužę iki 16 dienos Marsas ( planeta, kuri valdo Avino zodiako ženklą) aktyvuos jūsų informacijos, kontaktų, žinių sritį. Vadinasi, šį laikotarpį maksimaliai gerai išnaudosite, jei kuo daugiau bendrausite, mokysitės, judėsite pirmyn atgal kelyje, susipažinsite ir plėsite savo bendravimo ratą.

 

Nuo gegužės 16 dienos energija verta fokusuoti į namų reikalus ( tvarkymąsis, kosmetinis remontas ir pan). Tuo pačiu ši pozicija provokuoja ginčus.

 

bet kokiu atveju, kol Venera džiugins jūsų širdis ir keliaus Avino zodiako ženklu ( iki 05 16), būsite šiek tiek diplomatai, žavesio ir kerų skleidėjai. Panašu, kad tokiu laiku turi šansą susitaikyti, atkurti, harmonizuoti ryšius ( ypač tuos, kurie nutrūko dėl pykčio, nesutarimų). Antra mėnesio pusė žada galimybes pagerinti finansinę situaciją.

 

Jautis

 

Pirmą mėnesio pusę Marsas aktyvuos jūsų finansų būstą, todėl tai puikus metas imtis šios srities pertvarkų. Finansinė iniciatyva ir noras padidinti pajamas gali baigtis puikiais sprendimais. Jei ir vėl nepakiš kojos neapibrėžtumo, nesaugumo jausmas. Tuo pačiu didės išlaidos. Kai kuriems ypač stipriai, impulsyviai.

 

Nuo gegužės 16 dienos Venera pereis į jūsų teritoriją. Todėl tai geras laikas peržiūrėti savo garderobą, pasinaudoti stiliaus patarimais, susikurti naują įvaizdį. taip pat tai puikus metas naudotis savo žavesiu bet kuriose situacijose. Grožis tokiu metu – jūsų ginklas.

 

Galimas trumpalaikis flirtas.

 

Dvyniai

 

Vis dar tęsiasi aktyvumo ir iniciatyvos laikas. Išnaudokite šias savybes ten, kur tuo metu reikės. Būtų puiku, jei aktyvumas netaptų karingumu. Tokiu atveju naudos bus mažai, daugiau nuostolių. Kylančią agresiją gesinkite aktyviu sportu. Seksas irgi tinka.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nuo gegužės 7 dienos Merkurijus įžengs į jūsų ženklą. Vadinasi, padaugės intelektualinės veiklos, bendravimo. Tokiu metu įsigysite ar perskaitysite tas knygas, kurios padės suvokti save geriau, inicijuos talentų realizaciją. Jei esate rašytojas, šį laiką turite šansų parašysi stulbinamus kūrinius.

 

Mėnuo tinkamas mokytis, studijuoti.

 

Vėžys

 

Panašu, kad gegužę daugiau bendrausite, dalinsitės nuomonėmis ir požiūriais. Mielai leisite laiką draugų, bendraminčių rate. Dėl Marso įtakos kils domėjimąsis ezoterika, mistika. Kai kurie net imsis mokytis būrimo meno. Žvaigždės sako, kad to neviešinsite.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Geras mėnuo darbinėje sferoje. darbo krūvis neturėtų varginti, o iškilusius sunkumus lengvai spręsite pasinaudodami savo diplomatinėmis savybėmis.

 

Liūtas

 

Visa gegužės pirmoji pusė ( iki 21 dienos) palanki karjerai. Sutelkite visas jėgas ir mintis į darbą. Tai metas, kuomet išnaudodami palankią planetų energiją galite gauti aukštesnį postą, vadovybės įvertinimą. Kitaip sakant, tai profesinio spindėjimo laikas. Sužibėkite.

 

Galimi sunkumai jūsų draugams/draugui. Bet tai jų gyvenimas, susitvarkys. Jei pulsite gelbėti- patirsite pasipriešinimą.

 

Vis dar palankus laikas pagalvoti apie šeimos pagausėjimą. Galvokite greičiau, kol planetos šitą mintį palaimina.

 

galimas romanas, flirtas, ar malonus laiko praleidimas romantiškoje aplinkoje.

 

Mergelė

 

Mėnesio pradžioje ( iki 7 dienos) jausitės ypač impulsyvūs, sunkiai save kontroliuosite. Žvaigždės turi vilčių, kad didelių nemalonumų išvengsite. Yra tam tikras pavojus dėl išaugusio temperamento įsivelti į sudėtingas, stresines situacijas.

 

Vėliau, jau nuo 7 dienos, labiau domėsitės kelionių pasiūlymais. Norėsite suplanuoti ramias atostogas. Taip ir padarykite. Juk mėgstate viską planuoti ir žinoti iš anksto.

 

Darbe laikydami liežuvį už dantų laimėsite daugiau, nei eidami į atvirą konfrontaciją.

 

Gegužę kai kurių Mergelių laukia lemtingas susitikimas. Po jo jūsų gyvenimas jau niekada nebebus toks, kaip iki šiol.

 

Ieškantiems naujų namų, planetos rekomenduoja kol kas susilaikyti. Paieškos tegul būna pasyvios.

 

Svarstyklės

 

Tiems zodiako atstovams, kurie amžinai varginami apsisprendimo klausimo – BŪTI AR NEBŪTI, tegul suklūsta. Kol jūsų ženklo valdovė Venera keliauja Avino zodiako ženklu, turite trumpą galimybę pagaliau apsispręsti. Ir padėti tašką situacijai visiems laikams. Taigi, iki gegužės 16 dienos atsikratykite tempiamo abejonių krūvio. Avino Venera padės pasirinkti- taip jau yra, kad ši vadovaujasi – noriu/nenoriu, reikia/nereikia principu, kuris yra suderintas su avinišku pirmapradžiu tikėjimu, kad viskas tik į gerą. Žodžiu, tai būdas rasti atsakymą vadovaujantis tyra širdimi, kur nėra vietos racionalumui, logikai. Tai absoliučiai tyros emocijos. Raitokitės rankoves ir pirmyn.

 

Gegužę galimos išvykos. kažkoks svarbus reikalas sugriaus jūsų planus ir išsiųs į tolimą kelionę. Ir puiku, tuo pačiu praturtinsite savo įspūdžių ir kelionės džiaugsmo bagažą.

 

Skorpionas

 

Kol Jupiteris aktyvuoja jūsų finansų būstą, pasistenkite neužmigti ant laurų. Mat tai yra tokia gudri planeta: nors žada ir duoda, bet tuo pačiu ir padeda to atsikratyti. Labai dažna frazė: “ aj, ryt vėl gausiu“, gali baigtis mėnesio pabaigos situacija mėnesiui tik įsivažiavus. Taupyti šansų neturite, optimizmas jums atidėti sunkesniam laikotarpiui tikrai neleis. pats irgi nelabai norėsite. Ach tas optimizmas.

 

Turite puikų mėnesį prasivalyti savo kontaktus. Gerąja prasme, žinoma. O jei taip susiklostys, kad kažkas iš artimo rato tyliai dings- paleiskite. Baigėsi matyt misija. Arba karma.

 

Apie santykius bijau net užsimint, bet privalau, žvaigždės įpareigoja. Taigi. Jūs jau žinote apie Urano vizitą Jautyje, kuris yra neigiamai įtakoja ir jūsų ženklą ( mat formuoja opozijos aspektą-180 laipsnių). labiausiai jo avantiūras pastebėsite būtent per santykius. Laisvės žodis greitu metu, jaučiu, Skorpionų žodyne bus įrašytas į keiksmažodžių sąrašą. Uch…

 

Šaulys

 

Šauliams vis dar viskas gerai. Pasipasakosit? Kokių dovanų jau gavot? Jei rimtai, tai Šauliai renka dovanas glėbiais. Ir jos gali būti iš bet kurios gyvenimo srities. Va šitoj vietoj reiktų priminti, kad tai ir nesaiko metas. Kur ir kaip- kiekvienam skirtingai. Didžiausia tikimybė- skaniai ir daug.

 

Dietų atsisakykite iki metų galo. Misija neįmanoma.

 

Gegužę bus meilės. kažkam paflirtuoti užteks, kad išaugtų savivertės sparnai. Kitiems reikės daug ir gausiai romantikos, erotikos, aikčiojimų nuo asistavimo ir dėmesio. Pasimėgaukite.

 

Numatomi pasikeitimai darbe. Yra toks parodymas, kalbantis apie perėjimą į laisvą darbo grafiką.

 

Ožiaragis

 

Be viso rimto domėjimosi tik savim ir savo gyvenimu ( kol Saturnas keliauja jūsų ženklu), žvaigždės rekomenduoja plačiai atverti akis ir kitiems gyvenimo džiaugsmas. Štai, vaikų būstų keliaujantis Uranas žada ne pagal planą posūkius jūsų jaukiame namų lizdelyje. Kas gali būti mieliau už vaikišką gugavimą tekant saulei.

 

Vienišiai, jei planuoja, santykius, tegul įsileidžia atsipalaidavimo į savo rutiną. Puikiai praturtinsite meilės paieškų įspūdžius lankydamiesi teatre, prašmatniame restorane. Bet jeigu visai nėr kada, meilė pati į darbą ateis. Rimtai.

 

Jei planuojate persikelti, keisti gyvenamąją vietą, reiktų susilaikyti. Bent jau iki rudens. Suprantu, kad norisi pagal planą, bet…

 

Vandenis

 

Vandeniams iš visų zodiako ženklų situacija sudėtingiausia. Ar jaučiat, kad lyg ir jėgų yra, motyvacijos irgi, bet kad ir kaip stengiatės nėra jokio postūmio, progreso? Taip taip. Ir, deja, paguosti jūsų negaliu: situacija tokia išsilaikys iki pat metų galo. Taigi, patys suprantate, kad proveržio šiemet tikri nebus.

 

Bet yra ir gerų žinių. Ypač tiems, kurie vis nerasdavo laiko sau. Jis jau čia. Išmokite būti vienumoje, susidraugaukite su savimi, užmegzkite ryšį su savimi. Tai bus labai didelis vidinis augimas, nors išoriškai nematomas. Juk išoriniai pokyčiai ir prasideda nuo mažų vidinių.

 

Gegužę padaugės bendravimo. kažkas nuspręs pagaliau imtis vairavimo kursų. Tiesa, gegužę palanku mokytis.

 

Mėnuo nurodo tam tikrus pasikeitimus jūsų namų sferoje. Tai gali būti persikėlimas arba netikėtas remontas. santykiai su namiškiais taps labiau laisvi, draugiški.

 

Žuvys

 

Žuvų zodiako atstovų laukia ypač produktyvus ir darbingas mėnuo. Profesinėje srityje galimas augimas arba naujų palankių perspektyvų atsivėrimas. Žvaigždės kalba apie svajonių projektų įgyvendinimą, bendrai sėkmę bet kokiuose pradėjimuose. Labai geras metas siekti tikslų. Pavyks žymiai lengviau, nei įprasta.

 

Matyti finansinis aktyvumas. Logiška, kad pasikeitus pareigoms kis ir pajamos. tačiau galimi ir papildomi pajamų šaltiniai. Būkite dėmesingi siunčiamiems ženklams.

 

Numatomos kelionės. Ir nebūtinai tai tolimos išvykos. Juk galima puikiai pakeliauti ir savo tėvynės ribose.

 

Bus daugiau bendravimo, kuris kartais vargins. Galiu nuraminti, kad jis tęsis iki 21 mėnesio dienos. Vėliau situacija stabilizuosis.

 

Šaltinis: http://www.asmeninisastrologas.lt/straipsniai/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite