Žodžiai, turintys sveikatą naikinančią galią

Kaip dažnai mes susimastome apie tai, ką kalbame? Kokius žodžius parenkame ir ką tuo metu galvojame? Be žodžių-parazitu, keiksmažodžių, gatvės kalbos ir žargono, kurie jau seniai įsitvirtino mūsų gyvenime, egzistuoja žodžiai ir frazės, kurie tiesiogiai naikina mūsų sveikata.

 

Pirmą kartą apie šį reiškinį prakalbo vokiečiu psichoterapeutas, gydytojas Nossrat Peseschkian. Daktaras nustatė, kad žmonės dažnai vartoja žodžius ir frazes, kurie užprogramuoja kūno ligas. Vėliau, išanalizavęs šią hipotezę, gydytojas pagrindė savo argumentų teisingumą ir sukūrė metodą, kaip išspręsti šią problemą.

 

Anot gydytojo, beveik visi žmonės, vienaip ar kitaip, savo kalboje vartoja žodžius, naikinančius jų sveikatą. Žmonės nesusimąstydami sako žodžius ir frazes, kurie užprogramuoja ir vėliau materializuojasi organizme. Apsisaugoti ir pasveikti nuo tokios „ligos“ labai sunku, nes retas kuris kontroliuoja savo kalbą. Vienintelis būdas – tai stebėti žodžius ir kylančias mintis. Žodžiai ir mintys yra materialūs, tuo remdamasis dr. N. Peseschkian pavadino šį reiškinį organine kalba.

 

Organinė kalba – tai žmogaus išreikšti žodžiai ir frazės, tiesiogiai veikiančios fiziologinį organizmo pagrindą. Šie žodžiai yra gerai žinomi visiems, nes juos sako praktiškai VISI! Tiesą sakant, šie žodžiai ir posakiai – griaunanti, pavojinga energija, tokia stipri, kad ji sugeba sunaikinti pačią geriausią sveikatą. Šie žodžiai-naikintojai gražiai užsimaskavę tarsi nekenksmingos esamos būklės išraiškos.

 

Atkreipkite dėmesį į, pavyzdžiui, tokias frazes
Pabūtum mano kailyje, jie mane spaudžia, lenda į širdį, sėdi ant sprando, sotus iki kaklo, mirtinai nusilaksčiau, trūko kantrybė, laužo galvą, kažkas neduoda ramybės, nusibodo, neleidžia kvėpuoti, geria ar gadina mano kraują, gadina nervus, jaučiuosi išsunktas, pavargau kaip šuo, kaip peiliu į širdį ar nugarą, man nuo tavęs bloga, nevirškinu, slegia, tampo nervus ir t.t.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Sutikite, puiki maskuote, žmogui atrodo, kad jis savo kalboje naudoja tam tikras metaforas, posakius, kad geriau, vaizdžiau pasakytų, bet iš tiesų asmuo savo kūnui duoda aiškius nurodymus, programas, kurias kūnas tiesiog priverstas atlikti. Ir jis jas įvykdo, vienaip ar kitaip, bet tai vyksta!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Žodžiai ir frazės, kurie sukuria ir sukelia įvairias ligas
,,Sotus iki kaklo, mane nuo tavęs pykina“ – tokie žodžiai gali sukelti nervų sutrikimus, anoreksiją, nusivylimą gyvenimu, dirglumą, nervingumą.
„Nešti savo kryžių, rūpesčių naštą, nepakeliamą naštą; nuolatinės problemos; sėdėti ant sprando“ – sukelia osteochondrozę (degeneracinė tarpslankstelinių stuburo diskų liga, kuri pažeidžia stuburą), kaulų ir raumenų ligas.
„Apnuodijo gyvenimą; alsuoja nuodais; aš pats sau nepriklausau; mirtinai nusibodo“ – sukelia vėžį ir onkologines ligas.
Savigrauža, opumas, sarkazmas, „nevirškinimas“ kažko – gali sukelti opą, gastritą, virškinimo trakto ligas.
„Visiškai išsunkė, iščiulpė visą kraują“ – gali sukelti kraujo ligas, širdies ir kraujagyslių sistemos sutrikimus.
„Kaip peiliu į širdį; imu viską į širdį; mano širdis tiesiog plyšta; širdis kraujuoja“ – širdies priepuolis, insultas.
„Pabūtum mano kailyje; kažkoks jautrulis; storaodis“ – alerginės odos ligos.
„Laužo galvą; rizikuoja savo galva; prisiima ant savo galvos; tikras galvos skausmas“ – gali sukelti migreną, meteorologinę priklausomybę, arterinį spaudimą.
„Mano kantrybė baigėsi; aš negaliu pakeisti; aš pavargau; nuleido garą” – sukelia hipertenziją, širdies nepakankamumą.
„Apkartino gyvenimą; jokio džiaugsmo; kad gyvenimas nebūtų toks saldus; nuodingas, suktas, pagiežingas“ – gali sukelti nutukimą, tulžies pūslės uždegimą.
„Dink iš mano akių; kad mano akys daugiau tavęs nematytų; baisu žiūrėti; pasaulis nebemielas; tamsu“ – regėjimo ligos.
„Nenoriu to girdėti; užsičiaupk, užtilk, patylėk; nekelk triukšmo; nenoriu girdėti; nerėk“ – klausos problemos, nemiga.
„Mane tiesiog purto; nervina; atsibodo; veda iš proto“ – sukelia depresiją, stresą, neurozę.

 

Daktaras N. Peseschkian įspėja, kad nėra jokio skirtumo, kam ar kodėl šie žodžiai bei frazės yra adresuojami ar taikomi. Tokių žodžių ir išraiškų buvimas aktyvioje kalboje yra programos, sukeliančios minėtas ligas.

 

Būkite sąmoningi, stebėkite savo kalbą, tegul Jūsų žodžiai įkvepia ir pakylėja.

 

Šaltinis http://balarama.lt/

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

kalba-Dievo dovana.. .o,pasirodo, nemokam ja tinkamai naudotis… susitinkam ir plepam bet ka, bet kaip..o reiketu apgalvot kiekviena zodi.. bet kaip nuobodu gyvent taip ”sveikuoliskai”..

Taip pat skaitykite