Patys slapčiausi norai. Ko kiekvienas Zodiako ženklas tikisi iš santykių

O ko jūs iš tiesų tikitės iš santykių?

 

1. Avinas (kovo 21 – balandžio 19)

 

Norite, kad partneris suteiktų jums niekada nesibaigiančią aistrą. Norite santykių, kuriuos visuomet šildys meilė ir niekada netrūks intymumo. Santykiuose jūs esate labai atviras, visada pasiruošęs išreikšti savo jausmus bei emocijas.

 

2. Jautis (balandžio 20 – gegužės 21 d.)

 

Jūs asmenybė labai stipri ir dominuojanti ir šie stiprūs bruožai rodo jūsų norus santykiuose. Jūs visada norite būti tas, kuris vadovauja santykiams. Jums nepatinka laikytis kito asmens nustatytų taisyklių, nes jums tai yra silpnumo požymis. Jautis santykius nori kurti su tuo žmogumi, kuris jam paklus ir vykdys visus nurodymus.

 

3. Dvyniai (gegužės 22 – birželio 21 d.)

 

Jūs dažnai klaidingai vadinamas asmeniu, kuris yra pernelyg kaprizingas ir nesocialus, net jei tai nėra tiesa. Tiesiog jūs esate pernelyg emocinga asmenybė, kuri labai glaudžiai susijusi su savo jausmais. Jūs taip pat esate labai meilus žmogus ir būtent to trokštate iš kuriamų santykių. Štai kodėl Dvyniai nori santykių, kuriuose galėtų laisvai bei atvirai reikšti jausmus.

 

4. Vėžys (birželio 22 – liepos 22 d.)

 

Jūs esate labai paprastas ir kuklus žmogus. Jūs esate „įsižeminęs“ ir jus, kaip taisyklė, erzina viskas, kas nueina per toli, tad norite nuoširdžių ir atvirų santykių. Visa kita jums tiesiog nereikalinga.

 

5. Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22 d.)

 

Žinoma, kaip tikras karalius, norite gauti visą dėmesį. Esate visiška Vėžio priešingybė. Siekiate būti pačiame santykių centre ir jiems vadovauti. Jums reikia tokių santykių, kuriuos kiti žmonės naudotų kaip pavyzdį. Norite, kad visas pasaulis kalbėtų tik apie jūsų pora.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

6. Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22 d.)

 

Paprastai esate šiek tiek drovesnis ir labiau suvaržytas nei kiti zodiako ženklai, todėl kantrybe grįsti santykiai yra tai, ko norite labiausiai. Jums reikalingas žmogus, kuris jūsų neskubins ir nespaus. Norite santykių, padedančių jaustis saugiai.

 

7. Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22 d.)

 

Jums reikia lengvų ir laisvų santykių. Nenorite būti santykiuose, kurie reikalauja per daug dėmesio. Siekiate užmegzti romaną, kuris būtų tvarus, bet nereikalautų daug įtampos, nes tiesiog negalite pakęsti stresą keliančių situacijų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

8. Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 22 d.)

 

Jūs esate tikra Svarstyklių priešingybė. Tuo tarpu kai Svarstyklės viską priima lengvai ir be įtampos, jūsų širdis prašosi labiau painių ir apsunkintų santykių. Kaip tikras skorpionas, jūs visada ieškote kovos. Jums patinka visuomet būti užsiėmusiu ir jums patinka išlaikyti intrigą bendraujant su kitu asmeniu.

 

9. Šaulys (lapkričio 23 – gruodžio 21 d.)

 

Visada ieškote tokių santykių, kurie turėtų įtakos jūsų asmenybei. Iš prigimties esate dosnus, todėl jums svarbu sukurti tokius santykius, iš kurių gautumėte tą pačią grąžą.

 

10. Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 20)

 

Jums patinka fiziškai intymūs ir meilūs santykiai. Nuoširdžiai tikite, kad fizinė meilė yra geriausia romantikos apraiška. Šie fiziniai prisirišimo požymiai yra tai, ko iš tikrųjų ieškote santykiuose. Jūs gyvenate dėl apkabinimų, bučinių ir visko, kas priverčia jūsų kraują tekėti greičiau.

 

11. Vandenis (sausio 21 – vasario 18 d.)

 

Jūsų slaptas noras palaikyti tokius santykius, kuriuose visada išliktumėte ramus, susitvardęs ir viską apskaičiuojantis. Jums nepatinka elgtis impulsyviai ir esate alergiškas dramai. Norite, kad santykiai būtų be visokių kvailysčių ir neatimtų per daug emocinės energijos.

 

12. Žuvys (vasario 19 – kovo 20 d.)

 

Gyvenime jūs linkę neišeiti iš savo komforto zonos. Štai kodėl slaptai norite kurti tokius santykius, kurie leistų jums pasijausti drąsiu ir užtikrintu. Jūs siekiate būti labiau veiklūs ir išradingi, gebėti priimti sprendimus, tad manote, jog jūsų santykiai visada turėtų būti tokie.

 

Šaltinis http://www.esotericblog.ru/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite