13 dalykų, kuriuos nedelsiant turite keisti, kad ir vėl galėtumėte džiaugtis gyvenimu!

Nesate patenkinti savo gyvenimu? Ar kada nors susimąstėte, kad galbūt gaištate savo laiką beprasmiškai? Liūdniausia yra tai, kad mes galime ir nepastebėti to.

 

Psichologė Carol Morgan atliko apklausą, kurios dalyviai turėjo atsakyti į du klausimus: kuo svajojote tapti vaikystėje ir ar jūsų svajonė tapo realybe? Žinoma, kad dauguma atsakė neigiamai. Pastariesiems psichologė nurodė 13 požymių, pagal kuriuos jie galėtų pasitikrinti, ar neprabėga jų gyvenimas bergždžiai.

 

Pasitikrinti naudinga kiekvienam iš mūsų

 

1. Daug laiko skiriate dalykams, kurie to neverti.

 

Tokių dalykų yra daug: televizorius, internetas, nesveikas ir nereikalingas maistas, alkoholis… Verta susimąstyti, ar jie duoda jums naudos ir kokiu tikslu tai darote. Jei atsakymai nebus įkvepiantys, tai reikėtų rimtai susimąstyti apie gyvenimo būdo pakeitimą.

 

2. Dažnai ir daug skundžiatės.

 

Ar nepastebite, kad nuolat skundžiatės, esate kuo nors nepatenkinti, nusiminę, prislėgtos nuotaikos? Žinokite, kad tai – tiesus kelias į degradavimą. Susikoncentruokite į tai, kas gera, ką jūs turite. Ir gyvenimas netrukus atsidėkos jums maloniomis dovanomis.

 

3. Nevystote savo intelekto.

 

Mūsų smegenys kaip kūdra. Jei vanduo nejuda, ji pamažu virsta pelke. Smegenims reikia nuolat duoti naujo peno: naujos informacijos, literatūros, bendravimo su įdomiais žmonėmis, įspūdžių, pažinimo.

 

4. Negatyvios mintys.

 

Tai, ką mes galvojame, tiesiogiai nulemia tai, ką mes vėliau gauname. Jei dažnai mintyse kartosite frazes: „Aš negaliu“, „Man nepavyks“, tai galite būti tikri, kad jums tikrai nepavyks. Sėkmės paslaptis paprasta: reikia nusiteikti teigiamai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

5. Jums gyvenime trūksta įkvėpimo.

 

Ar jaučiate aistrą kam nors? Jei atsakėte neigiamai, jūsų situacija yra prasta. Kiekvienas žmogus turi turėti kažką, ką jis tikrai mėgtų ir kas jį įkvėptų. Kiekvieno mūsų užduotis – surasti tokią veiklą sau ir padaryti ją pagrindine.

 

6. Negalvojate apie ateitį.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Gyventi „čia ir dabar“ yra gerai, tačiau toks egzistavimas gali tapti beprasmis. Žinoti, ko norime, ir to siekti – mūsų uždavinys. Priešingu atveju rizikuosime pavirsti bevarde dreifuojančia sala.

 

7. Bendraujate su netinkamais žmonėmis.

 

Žmonės, kurie neskatina jūsų raidos, – nereikalingi žmonės jūsų gyvenime. Svarbu susikurti tokį artimų žmonių ratą, kuriame galėtumėte augti. Stenkitės bendrauti būtent su tokiais asmenimis.

 

8. Negalite gyventi be telefono.

 

Telefonas – geras ir patogus dalykas, bet žmonės, kurie naršo po internetą susitikę su draugais ar kalbėdamiesi su pašnekovu siuntinėja SMS, nebūna laimingi. Naudokitės telefonu, bet nepiktnaudžiaukite juo, nes gyvenime yra įdomesnių dalykų.

 

9. Be reikalo švaistote pinigus.

 

Mums iš tikrųjų reikia ne tiek daug, kaip manome. Yra skirtumas tarp „reikia“ ir „noriu“. Dažnai pirkiniais mes užpildome savo vidinę tuštumą. Gal verčiau padirbėti su savimi ir pašalinti šios tuštumos priežastis?

 

10. Neišsimiegate.

 

Miegas – mūsų sveikatos ir geros savijautos pagrindas. Kai jo trūksta, prasideda problemos. Sureguliuokite savo paros režimą.

 

11. Nesirūpinate savo kūnu.

 

Visi žinome, kokie svarbūs mūsų sveikatai yra sportas ir tinkama mityba, tačiau ne visada gyvename taip, kaip reikia. Abejingumas savo išvaizdai ir sveikatai – aiškus įrodymas, kad žmogus gyvena netinkamai.

 

12. Nenorite apleisti komforto zonos.

 

„Kas nerizikuoja, tas negeria šampano!“ Toks žmogus taip pat negauna savo svajonių darbo, nepatiria daugybės ryškių emocijų ir gyvena nuobodų nykų gyvenimą. Jam reikia permainų.

 

13. Jums nepatinka jūsų gyvenimas.

 

Atėjo laikas atsisėsti ir pagalvoti, atsakyti į klausimą apie jūsų pasitenkinimą gyvenimu. Tik būkite nuoširdūs ir neapgaudinėkite savęs. Tai, kaip jūs jaučiatės, parodo jūsų laimės lygį, o ne pinigų kiekį piniginėje ar gerbėjų skaičių. Prisiminkite, kad niekada nėra per vėlu pakeisti savo gyvenimą.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
hifihihihihhh

Geras straipsnis

Taip pat skaitykite