Šiurpios palydovo nuotraukos iš „Google Maps“ privertė sunerimti net saugumo institucijas!

Forma nesuteikia jokių abejonių: tai iš tiesų “British Airways” “Airbus” tipo lėktuvas. Ar galėjo nutikti baisi katastrofa artėjant prie kilimo ir tūpimo tako, apie kurią niekas nesužinojo?

 

Frankfurto oro uostas atsakė greitai. Spaudos atstovas Dieteris S. Hulikas teigia: “Frankfurto oro uoste orlaivių paieška nepaskelbta, nes dingusių orlaivių tiesiog nėra!”

 

 

Dar viena fotografija kurioje asmuo atrado lėktuvą jūroje “Google” žemėlapiuose prie Škotijos Edinburgo miesto pakrantės.

 

 

“Atrodo, kad lėktuvas yra jūroje, ties Edinburgo pakrante”, – sakė jis spaudai.

 

„Google“ atstovas spaudai pareiškė:

 

“Atrodo, kad lėktuvas yra po vandeniu, nes kiekvienas palydovo vaizdas, kurį matote žemėlapyje, iš tikrųjų yra daugybės vaizdų rinkinys. Greitai judantys objektai, pavyzdžiui, lėktuvai, dažnai matomi tik viename iš daugybės vaizdų, kuriuos mes naudojame iš šios srities. Tai taip ir šiuo atveju, įvyko mažai tikėtinas atsitiktinumas, tai skrendančio lėktuvo nuotrauka.”

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Tyrėjas

Nukrites lėktuvas negali būti toks “gražus|, privalo kas nors nulūžti!

“Sumavimo” hipotezė mažai tikėtina, taip žemai lėktuvai neskraido, jeigu skristų, matytųsi judesio išplaukimas (gi ne dviračio greitis?).

Išvada: arba tai fotožopo montažas arba mafijos laikinai paslėptas, kol parduos.

rotten

judesio išplaukimas? o tu bent ysivaizduoji kokia kamera fiksuoja vaizdus ir is kokio aukscio? su savo telefonu nufotografuok lektuva ir paziurek ar isplaukes vaizdas.

Anonime ;)

Tiesiog atspindys ir viskas.. kliedi dabar cia del “lektuvo po vandeniu”..-_-

CNN

Neatspindys, nes lektuvas is virsaus o ne apacios. kaip sake google darbuotojai, viena foto is keliu simtu prigauta su lektuvu, kaip ir fotografuojant, ghost mode rezimu.

Dronas

Tai ko laukia paieškot vietoj ir pažiuret kas te yra

trollolol

Putynas su raketu nuskandino visus sios lektuvas. Va pre cilto tikrai Pucino pedos atcpaudas!!! Beretes pampersu uzsiperkam. Sekantis tcvartelis bus jau tikrai

rotten

WTF? Issiblaivyk zmogau, viešai kliedi jau.

trollolol

Niuhai ozio konkolus ryzas

rotten

Homunkule, eik muilo pavalgyk, nes is pienburniskos burnos negrazus zodziai eina.

trollolol

Matau uzkandot kirmeliuotu kancervu, pilnos jusu kartonkes ismetamu duju. Siluma. Po panoramos per lango ziurejima galima skystai pratryst biskuti, ka ir darot rasinedami cia muahahahahahaha

rotten

Nichuja nesupratau homunkule ka bandei parasyt :D kaip kazkas minejo, matyt kai tavo tevai brolis su sese, sunku koncentruotis tau:D :D :D

trollolol

Oho koki juokinga vaikiska bajeri skelei. Cia is tos naujos ozio knygutes perskaitei susikaupes stipriai? Muahahahhaaha

rotten

Net neysivaizduoju kas per knigute, bet aciu, kad apsviete, jog tokia yra :DDDDDDDDDDD

Taip pat skaitykite