Išsivadavimo lygiai


1 LYGIS

Pačios jauniausios sielos, dar nesuvokusios savo Aukščiausiojo Aš ir turi Raudoną dvasinio vystymosi lygį. Tai tie, kurių siela palyginti neseniai evoliucionavo, išėję iš gyvūno lygio ir gavę savo individualumą. Esminė jų užduotis – išgyvenimas, pagrindinis bruožas – būti kaip visi. Tokie žmonės turi pakankamai inertinį protą, jie konservatyvūs ir lengvai valdomi. Nenorėdami judėti iš vietos ir bijodami pakeisti savo gyvenimą, Raudonieji randa atokvėpį serialuose – tai savotiškas gyvenimo aistrų stebėjimas iš nepavojingo atstumo. Raudonieji labai ištvermingi – pasauliui jie atiduoda savo fizinę jėgą.

2 LYGIS

Žmonės – vaikai, žingeidūs, nusiteikę aplinkinio pasaulio studijavimui ir dar labiau jo gerovės vartojimui, priskiriami Oranžiniam dvasinio vystymosi lygiui. Net santykiuose su Visata jie ir toliau linkę vadovautis komforto principu, išsirinkdami tas religines kryptis ir principus, kurie mažiau uždrausti, o leidžia „visko ir kuo daugiau“. Oranžiniams labai trūksta susikaupimo ir atkaklumo. Jie sugeba generuoti nuostabias idėjas ir iš pradžių net užsidega jomis, bet kai tik aštraus susidomėjimo periodas praeina, negali prisiversti pabaigti projekto. Dar vienas išskirtinis Oranžinių bruožas – jiems visur viskas nemokama. Visata leidžia kiekvienam pereiti šį vystymosi etapą (arba pasilikti jame – jeigu tai atitinka Aukščiausiojo Aš potencialą) ir visaip rūpinasi „Oranžiniu vaiku“ per paslaugius giminaičius ir dosnius draugus , netikėtu pelnu ir dovanomis, pagalba. Bet, jeigu Aukščiausiojo Aš lygis aukščiau Oranžinio, Visata anksčiau ar vėliau atims iš Oranžinių nemokamą naudą ir Žemesnįjį Aš privers evoliucionuoti toliau.

3 LYGIS

Pasaulį valdo Geltonieji. Šio dvasinio išsivystymo lygio žmonės siekiantys tikslo, ambicingi, darbštūs ir net į savo poilsį žiūri su išskaičiavimu. Jie atidžiai studijuoja poveikio pasauliui ir žmonių valdymo būdus. Jeigu pašnekovas dažnai vartoja žodžius „statusas“ ir „įtaka“, greičiausiai jis Geltonojo lygio. Šie žmonės mano, kad visko pasiekė savo jėgomis, svajoja palikti pėdsaką istorijoje ir duoti gerą startą savo vaikams. Geltonojo gyvenimas – visada judėjimas vertikale. Geltonieji žino, kad jau nugalėjo savo gyvulišką prigimtį, tiki Žmogumi ir jo galimybe pasukti upes atgal. Visko, kas egzistuoja, dieviška prigimtis jiems atsiskleidžia arčiau lygio pabaigos. Geltonieji turi tokį stiprų ego, kad ir toliau realizuoja savo ambicijas net per vaikus ir anūkus. Priėję savo įtaka iki atitinkamo lygio, tokie žmonės pradeda jausti, kad pasiekė savo galimybių ribą, tada jie arba eina į politiką, tęsdami Geltonojo kelią kitoje teritorijoje, arba pradeda save naikinti (narkotikai, azartiniai žaidimai, ekstremalus sportas ir t.t.), arba…

4 LYGIS

Tampa Žaliais. Tai pereinamasis lygis, skirtas ego „šlifavimui“ ir savo sielos pažinimui. Svarbiausias žodis šiame lygyje – susitaikymas, priėmimas, pajautimas, kad kiekvienas turi savo likimą. Bendravimas su tokiu žmogumi, paprastu ir išmintingu tuo pačiu metu, leidžia pajausti Dievo buvimą. Jo užduotis – padėti pabudinti dvasingumą žmonėse su Raudonu, Oranžiniu ir Geltonu dvasinio išsivystymo lygiu.
Žalias lygis dalinasi į keletą dalių.
1-ma dalis – žmogus Geltonojo lygio tik pradeda „žaliuoti“. Jis mokosi nuraminti savo ego ir paklusti Visatos valiai. Nors iš pradžių tai gali būti sunku.
2-ra dalis – „nulinis taškas“. Pasibaigus Geltonajam lygiui ego, atrodytų, pasitraukia, bet vis tik jo dalelė, labai nežymi, lieka. Tam, kad ir ji pasitrauktų, „nuliniame taške“ žmogus praranda viską. Jis supranta, kad ego jam daugiau padėti negali. Trūkinėja seni ryšiai, „nulinis taškas“ paima viską, kas nereikalinga, palikdamas tik tai, kas būtina. Nežiūrint į visą šio etapo sunkumą žmogus visą laiką jaučia Dievo palaikymą ir, galų gale, jis tampa jam kur kas svarbesnis už viską, kas nuėjo praeitin.
3-čia dalis – po „nulinio taško“ žmogus pradeda eiti savo Keliu ir susiranda jau tik savo kontaktus, žmones, darbą. Visata rūpinasi Žaliojo dvasinio išsivystymo lygio žmogumi ir padeda jam. Bet tai ne Oranžinio visko gavimas veltui, nes, savo ruožtu ir Žaliasis dirba Visatai. Nuo jo sklinda aiškumas, šiluma ir išmintis.

5 LYGIS

Žydrajame dvasinio išsivystymo lygyje žmogui vėl prabunda valia. Iš pradžių jis gali išsigąsti, kad grįžta į Geltonąjį lygį. Iš tikrųjų tai Visata duoda jam energijos pasaulio pakeitimui, strateginių uždavinių sprendimui. Iki to laiko jo ego jau visiškai pavaldus Dvasios valiai, o asmeniniai žmogaus norai ir Aukščiausiojo Aš norai neatskiriami. Žydrojo lygio žmogus netempia kitų į „šviesią ateitį“, bet tiek energetiškai išsūpuoja aplinkinius, kad jiems tampa aiškios asmeninės karminės užduotys. Jame jau kalba Visatos valia.

6 LYGIS

Aiškus Mėlyno dvasinio išsivystymo lygio žmogaus pavyzdys – Dalai-lama. Mėlynasis prisimena savo praeitus gyvenimus, jo Žemasis Aš pradeda augti ne nuo Raudonojo lygio, kaip tai būna „paprastiems mirtingiesiems“. Tokio žmogaus egzistavimo tikslas žemėje yra galingas energijos poveikis ir pasaulio energijų valdymas. Paprastame sociume Mėlynieji neįsivaizduojami.

7 LYGIS

Violetinis lygis – tai Dievo lygis, atėjusio į šį pasaulį tam, kad išjudintų sąmonės klodus visų lygių žmonėms, įskaitant ir konservatyvius Raudonuosius.

Šaltinis: Ведьмин дом ir Mėnesiena: Būrimas kortomis

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Be lygio

Tuščiai nugyvenus gyvenimą norisi levelį pasikelti. Jei ne prieš kitus tai nors prieš save.

boba

Ketvirtame lygyje būti labai sunku ir ten tiesa parašyta – kitus žemesniame lygyje esančius už save tenka gyvenimo mokinti, o patiems dar tuo kuo nori būti neišeina…

Alien

Vel is rusu pasaku paimta. Is tiesu niekas nezino kaip yra, o ir saltinis greiciausiai sarlatanu yra. Kaip zinoti, kad jie nesiekia paklaidinti musu? Juk buvo lygtais biblijoj pasakyta daug netikru pranasu pries gala bus ar kazkas panasaus. Jus bent patikrinot ar tai tikra informacija pries rasydami? As neneigiu Dievo, nes nezinau kaip yra, bet cia i pasakas nesa stipriai. Jei yra tas Dievo lygis tada kodel pasaulyje tiek blogio? Nusikalteliai nebaudziami buna, ligoninese zudomi zmones ir panasiai be to ne vienas toks ivykis. Be to Dievas yra tik vienas jei tikras ir nei vienas negali pasiekti jo lygio kaip… Skaityti daugiau »

Marija

Kiekvienas nusipelno savo ,t y.Karma. Gal praeituose gyvenimuose zude,galvas kapodavo ir tt..o dabar palukuonys atidirba uz tas gentainiu nuodemes,tai zusta,serga ,skesta,ligos ir tt viskas kas vyksta kiekvienam savo.Apsivalimas Sielos.

Taip pat skaitykite