Būtybės

Visata, pasaulis, žemė, žemynai, šalys, regionai ir juose esanti gyvūnija bei augalija labai įvairi, pilna spalvų, kvapų, skonių… Nors žmogaus pojūčiai pasako nemažai, bet toli gražu ne viską. Taip jau yra sukurta, kad vienos būtybės mato geriau, kitos girdi geriau, o kai kurių gebėjimai dar kiti geriau išvystyti. Mokslas yra nustatęs, kad katės girdėjimo dažnis yra nuo 10 Hz iki 80000 Hz, o žmogaus palyginus tik nuo 16Hz iki 20000Hz, šuns uoslė 11500 kartų geriau išvystyta nei žmogaus, bet mato nespalvotai ir aiškiai mato tik 28m atstumu.
Pas visas būtybes vystosi būtent tai, ko joms reikia, tą puikiai parodo gamtoje vykstantis prisitaikymas. Žmonės irgi vieni jautresni garsam, kiti jautresni skoniui, jei žmogus dirba fabrike, kur didelis garsas, jo klausa prisitaiko ir jis girdi prasčiau, nes ji jam trukdo, jei žmogus nesportuoja, mažai juda ir dirba tarkim tik darbą su kompiuteriu, jo kūnas gauna signalą, kad jis jam nereikalingas ir ima glebti, tai paveikia stipriai gyvenimą. Daugelis yra girdėję apie žmones, kurie mato, girdi, jaučia daugiau nei daugeliui atrodytų įprasta, jie mato ateitį, praeitus gyvenimus, pasekmių priežastis ir randa išeitį iš sunkiausių situacijų, atrodytų nesuprantamais būdais.

 

KIEKVIENAS YRA AIŠKERIAGYS, TIK NE KIEKVIENAS TĄ ŽINO, SUVOKIA IR PRIIMA. Tie sugebėjimai atrofuojasi ir nyksta, kaip ir kitos kūno dalys, jei yra nenaudojami, o dauguma jų atsisakė jau ne vieną gyvenimą. Jei žmogus iškart yra nusistatęs, kad už to fizinio pasaulio daugiau nieko nėra ir yra būtent taip kaip jis dabar galvoja ir kitaip negali būt, jis užsideda bloką savęs ir visatos pažinimui, tuo pačiu ir gilesniam matymui, įstato save į rėmus, kurie trukdo augti ir tobulėti. Baimė pamatyti kas stovi už to fizinio pasaulio (dvasias, vaiduoklius, demonus ar kokias kitas subtilaus lygio būtybes) irgi yra blokas. Blokų, stereotipų, programų dėka matymas nesivysto, bet jei mes nematom, tai dar nereiškia, kad mūsų neveikia.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Būtybės būna šviesesnes arba tamsesnės, kitaip dar aukštesnių ir žemesnių vibracijų. Kuo šviesesnė būtybė, tuo ji labiau linkus į pozityvą, kuo tamsesnė tuo labiau į negatyvą. Dažnai žmonės smerkia tas tamsesnes būtybes, tokias kaip Velnias, Šėtonė, Demonas, Anunnaki ir t.t. Už tai, kad jos apsėda ar kitaip negatyviai veikia. Nieks pasaulyje nevyksta be reikalo, viskas turi priežastį ir prasmę. Kiekvienas žmogus į žemę atėjo mokytis ir kiekvienas pats nusprendžia, kaip mokytis – per pozityvą ar negatyvą. Jei žmogus mokosi per pozityvą, jam ir visata padeda eiti į priekį, jei per negatyvą nusprendžia mokytis, tuomet žmogaus vibracijos krenta ir jis aplink kuria žemų vibracijų lauką, o tai tinkama terpė tamsioms būtybėms, jos gali netrukdomos veikti žmones. Aukštose vibracijose jos neturi ką veikti, nes jų viena iš funkcijų – duoti žmogui ženklą, kad laikas susimąstyti apie savo veiksmus, nes jie veda į tamsą. Aukštų vibracijų, matantis žmogus yra nepažeidžiamas. Bet negalima sakyti, kad šviesesnės geresnės už tamsesnes būtybes, kiekviena iš jų turi savo funkciją ir jos visos yra todėl, kad visatai yra reikalingos. Visata auga ir šviesėja, mes esam jos dalis, todėl jei nebeaugam – ji mums tą parodo. Aukštesnių vibracijų būtybės mums kaip pavyzdys, iš kurių daug galim pasimokyti, tamsios vėlgi parodo, kad tamsoj nėra gerai. Jei žmonės pozityvėja, tuomet šviesėja ir tos žemesnių vibracijų būtybes, nes būdamos tokios tamsios tampa nereikalingos. Jų vibracijų kitimas priklauso nuo mūsų vibracijų kitimo, tik su meile ir šviesa mes galim kurti dar didesnę meilę ir šviesą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

NAMINUKAI – tai gyventojai, kurie gyvena mūsų namuose. Naminukai gana aukštų vibracijų
būtybės, kurių viena iš funkcijų – padėti mums. Žmonės nėra tobuli ir neretai savo namuose patiria negatyvių situacijų, barnių, kažkokių nesutarimų, kontroliavimo ir t.t. Iš tų negatyvių situacijų išsiskiria negatyvi energija, kuri pasibaigus barniui dažnai tvyro mūsų namuose ir veikia net pasibaigus situacijai, Naminukai geba ją išvalyti. Mūsų mintys kuria žodžius, veiksmus, o žodžiai ir veiksmai kuria gyvenimą, bet nebūtinai mes fizikoj turim tą minti įgyvendinti, kad ji materializuotųsi, mūsų mintys kartais materializuojasi ir be mūsų veiksmų ir žodžių, ypač tai dažnai nutinka, kai žmonės paauga, stengiasi eit į šviesą ir jų gebėjimai išauga, todėl reik būti atsakingiems už savo mintis. Naminukai padeda mums susitvarkyti su tuo, ką savo mintimis nesąmoningai prikuriam subtiliam lygyje, ir kas mums yra nereikalinga, jei tai būna nesutvarkyta gali stipriai ir negatyviai veikti mus ir mūsų aplinką. Ne visada Naminukai gyvena mūsų namuose, o jei gyvena – ne visada atlieka savo funkcijas taip kaip turi atlikti. Kartais mes jų būnam atsisakę, kartais jie negali atlikti savo darbų dėl kitokių priežasčių, tik su matymu galima jas tiksliai išaiškinti, o išaiškinus – pašalinti, taip Naminukai padės šilumai neišeiti iš mūsų namų ir juose palaikyti harmoniją.

 

NEIŠĖJĘ DŪŠELĖS. Daugelis yra girdėję apie neišėjusias sielas, kurios kažkur klaidžioja,
vaidenasi ar kitaip kažkam trukdo gyventi. Neišeina tos sielos, kurios kažko nesuvokia. Pasiklydę dūšelės stringa savo kelyje, kaip kartais atsitinka ir gyviesiems, kurių kelyje pasitaiko ligos, nelaimės, nesėkmes… Tai atsitinka, nes kažko nesuvokiam, taip jų kelyje atsiranda nesklandumų, dėl kurių jos negali išeiti. Matantis žmogus gali pamatyti priežastis, kodėl jam sunku eit į priekį ir kaip pašalinti kliūtis, o ilgiau su tuo dirbantis, geba padėti ir kitiems, tarp jų ir neišėjusioms sieloms.

 

Žemėje daug įvairiausių būtybių, aš paminėjau keletą, kurios dažniausiai pasitaiko dirbant su žmonėm. Visos jos yra reikalingos, nes nieko nereikalingo nėra šiam pasauly, jei mus tai veikia negatyviai, reiškia priežastis glūdi mumyse. Aš myliu visus: ir Dievus, ir Demonus, nes mylėdamas juos aš myliu save. Visi mes turim pozityvo ir negatyvo, bet einant į šviesą, į
pozityvą gyvenimas daug mielesnis, nes mes augam su visata ir tai jausti yra nuostabu. Visi mes esam susiję ir tik su meile ir šviesa galim apšviesti tamsesnius, taip kaip mus apšviečia šviesesni.

 

Rokas Jarašius.

 

https://www.matantys.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite