Mažos gudrybės: Kaip susigrąžinti skolą


Įsidėmėkite! Taip daryti reikia tik tada, kai jums tikrai skolingi. Tai ne juokai, būkite atsargūs!

Jums skolingi… Maža to, kad jūs paskolinote pinigus ir jus apgavo, o tai jau savaime nemalonu, Bet jūs dar nuolat kabinatės į tą situaciją, numesdami savo jėgas praeitin. Jūs nepripildote dabarties pozityvu, jūs nepripildote ateities pozityvu, jūsų jėga per negatyvias mintis nueina į praeitį… Tai blogai. Ką daryti? Kaip susigrąžinti skolą? Tai liečia ne tik tuos pinigus, kuriuos jūs davėte asmeniškai, bet ir tas situacijas, kai jums neišmokėjo atlyginimo, nesumokėjo už padarytą darbą.

Jūs įsivaizduojate žmogų, kuris jums skolingas (jeigu turite nuotrauką, puiku) ir šaukiatės teisingumo jėgas.
„Aš (vardas) šaukiu Įstatymus Valdančias Jėgas, kosminio Teisingumo Jėgas, valdančias energetinius srautus. Ateikite! Aš prašau grąžinti skolą iš (vardas). Aš jo prašau remiantis teisingumo įstatymais. Svetimo man nereikia, bet savo aš noriu atgauti. Atsiliepkite į mano kvietimą. Grąžinkite man mano. Buvo sutartis. Aš reikalauju jos laikytis.“

Pasakykite tai tris kartus.
Kai jums grąžins pinigus, o jie gali ateiti iš kito šaltinio, nes iš skolininko gali būti paimta jėga, kuri per kažką grįš jums pinigais (pinigai bus netikėti), tai dešimtąją dalį tų pinigų jūs privalote paaukoti: gyvūnų prieglaudai, vaikų namams, senelių namams… Jeigu jūs to nepadarysite, tai jau jūs būsite skolingi. O būti skolingiems Teisingumo Jėgoms niekam nelinkėčiau… Taip kad, prieš darant ritualą, gerai pagalvokite.

Šaltinis: Fb: Mėnesiena: Būrimas kortomis.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite