4 patys kerštingiausi zodiako ženklai


Jei sutikote savo gyvenimo kelyje kerštingus žmones, būkite labai atsargūs ir net nebandykite apgauti ar išduoti jų! Atsakas anksčiau ar vėliau pasieks jus. Štai keturi patys kerštingiausi zodiako ženklai.

Skorpionas
Ne paslaptis, kad skorpijonas vienas iš kerštingiausių zodiako ženklų. Jei jūs perejote kelią skorpionui, pasiruoškite ne tik palikti miestą, bet ir ištrinti visus puslapius iš socialinių tinklų ir įsigyti kovinį šunį prie savo namų.
Įsižeidęs skorpionas – tai mirtinas ginklas. Net jei jis jums to neparodo, jis milijoną kartų sunaikina jus savo mintyse.

Žuvys
Žuvys gali atrodyti nekaltos, bet perdėtai jautrios – tai dėl ko reiktų jaudintis. Jas lengva įžeisti ar sužeisti jų širdį, bet jei tą padarysite brangiai už tai sumokėsite. Jos nesistengs jums keršyti pasinaudodamos jūsų silpniausia vieta, kaip skorpionai, bet sukels pykčius, prakeiks ir išnaudos kiekvieną progą, kad sukelti jums skausmą taip stipriai, kaip jūs jį sukėlėte. Jūs galit vieną rytą atsibusti ir suprasti, kad priežąstis kodėl neturite gero darbo ir pinigų tai ta, kad kažkada smarkiai įžeidėte žuvis.

Jautis
Jūs turėtumėte jaudintis, jei jūs supykdėte jautį. Jis bus suinteresuotas tuom, kad padaryti jus nelaimingu. Jis nepadurs naktį jūsų į nugarą, kaip skorpionas ir ilgai nepyks kaip žuvys, bet bandys suerzinti jus kol neatleis jums jei tai išvis kadanors nutiks. Nes užsispyrusiems žmonėms labai sunku atleisti kam nors.

Mergelė
Jos ne tokios kerštingos kaip skorpionas, žuvys ir jautis, bet jos vis dar liko čia, todėl kad galite nesuprasti, kad įžeidėte ar įskaudinote ją. Jos tampa keistos, argesyvios ir uždaros.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Mergelė

Kaip tik kas nors rašoma apie išskirtinius zodiako ženklus, taip visada mergelės papuola į tą sąrašą :D Ot nelaimingas ženklas

nika

Nepergyvenkite, aš pažįstu ne vieną mergelę- jie tikrai nėra kerštingi -priešingai geri ir puikūs žmonės..

Taip pat skaitykite