Sausio horoskopas visiems Zodiako ženklams: darbas, pinigai, santykiai ir sveikata

Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė (asmeninisastrologas.lt) sudarė sausio mėnesio horoskopą visiems Zodiako ženklams.
 
Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).
 
Kas mūsų laukia meilės reikaluose, darbe ir sveikatoje šį menėsį?
 
Avinas

 

Darbas ir pinigai. Naujus metus pradėsite darbingai ir energingai. Tuo pačiu prasidės tam tikras išbandymų ir patikrinimų laikotarpis. Turėsite galimybę pademonstruoti savo kompetenciją, profesinius gebėjimus. Piniginiai reikalai nerimo kelti neturėtų.

 

Santykiai. Santykiais rūpinsitės gal net per daug- visas laisvas nuo darbo dėmesys bus nukreiptas į partnerį/ę. Tai gali sukelti tam tikrą diskomfortą, sutuoktinis gali rimtai protestuoti jūsų padidintam dėmesiui. Nepersistenkite, duokite santykiams erdvės.

 

Sveikata. Sveikata problemų kelti neturėtų, išskyrus atvejus, kai abejingai vertinsite savo organizmo siunčiamus signalus. Žvaigždės numato galimybę apsinuodijimui maistu ar kažkokiomis kitomis medžiagomis. Atsakingai rinkitės maistą.

 

Jautis

 

 

Darbas ir pinigai. Jaučiams metų pradžia gali būti paženklinta komandiruote. Jei ne dėl darbo reikalų, tai dėl finansinių naujovių teks pasižvalgyti užsieniuose. Galimas palankus bendradarbiavimo pasiūlymas. Seksis užsiimantiems konsultacine arba slapta veikla.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Santykiai. palankus laikas santykiams; tiek ieškantiems potencialaus partnerio, tiek ir esantiems santykiuose. Galimybių tikrai bus, gal net teks rinktis iš kelių kandidatų. Kai kurios poros nuspręs tuoktis, susižadės. Gali būti pykčių, tai laikina.

 

Sveikata. Šiose srityje didelio blogio nenumatoma. Vienintelė problema- pervargimas ir miego stygius, kurie gali labai rimtai išbalansuoti jūsų nervų sistemą. Daugiau laiko skirdami miegui išvengsite minėtų negalavimų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Dvyniai

 

 

Darbas ir pinigai. Šioje srityje nauji metai atneš padidėjusį darbinį krūvį. Nerimauti neturėtumėte, susitvarkysite su tuo be jokių problemų. Žvaigždės numato galimus nesutarimus su bendradarbiais. Pasisaugokite traumų. Partneriui gali pakelti atlyginimą.

 

Santykiai. Meilės fronte kažkokių reikšmingų pokyčių nežadama. Gali šiek tiek koreguotis bendravimo su partneriu stilius. Jus labiau sies draugiškas bendravimas, bendros išvykos ar kitokia aktyvi, intelektualinė veikla. Aistra ir atsakomybė nebus labai svarbu.

 

Sveikata. Mėnesio bėgyje tikėtinos problemos dėl per didelio maisto vartojimo. Tikėtini kepenų, kasos uždegimai. Gali suaktyvėti endokrininės sistemos susirgimai. Pasveikti pavyks, tik ne taip greitai. Venkite persivalgymo ir nesaikingumo, problemos bus švelnesnės.

 

Vėžys

 

 

Darbas ir pinigai. Naujieji metai atvers naujas palankias darbines galimybes. Mėnuo sėkmingas ieškantiems darbo; pasiūlymų tikrai bus, tik demonstruokite aktyvumą. Dirbantiems gali būti pasiūlytos geresnes darbo sąlygos. Galimi finansiniai praradimai dėl partnerio reikalų ( sveikatos, teismų).

 

Santykiai. Susituokusiems prasideda santykių stabilumo patikrinimo laikas. Bus visko: abejonių dėl pasirinkimo, partnerio/ės patikimumo. Prisiminkite, kad tai laikina situacija, kurią turite išgyventi ir padaryti išvadas. Ieškantiems poros laikas tam nėra tinkamas.

 

Sveikata. Sausį didės apetitai, tuo pačiu ir svarstyklių rodmenys. Pasistenkite dėl to išlikti ramūs- baigsis mėnuo, baigsis tokia situacija. Dietos veiksmingos nebus. Pasisaugokite traumų buityje ir darbo vietoje. Kenčiantiems nuo kepenų veiklos problemų galimas ligos paūmėjimas.

 

Liūtas

 

 

Darbas ir pinigai. Labai darbingas ir produktyvus mėnuo. Dirbsite ilgiau nei reikia dėl padidėjusio darbo krūvio ar naujų pareigų. Santykiuose su bendradarbiais gali jaustis tam tikras šaltukas, jūsų nepriėmimas ar net tam tikras netoleravimas. Pasistenkite į tai nekreipti dėmesio, tai laikina situacija. Piniginiai reikalai sunkumų nekels.

 

Santykiai. Jūsų romantikos ir meilės būstu keliauja Jupiteris, tai dovanų tikrai bus. Tai labai geras laikas vienišiams, nes kandidatų tikrai bus. O štai esantiems santykiuose tai gali būti tikras išbandymų mėnuo. Ar sugebėsite atsispirti gundymams? Mėnuo palankus pirštis ar kitaip įsipareigoti.

 

Sveikata. Gali kamuoti prasta nuotaika, liūdesys. Kils pojūtis, tari visas pasaulis nuo jūsų nusisuko. Tai laikina situacija, todėl prasminga pernelyg nedramatizuoti to kas vyksta. Puikiai nuteiks ir sveikatą stiprins meditacija ir vandens procedūros. Mėnuo palankus laikytis dietos.

 

Mergelė

 

 

Darbas ir pinigai. Darbas sausį jums mažiausiai rūpės. Turėsite įdomesnių veiklų, nei kasdienė duoklė viršininkui. Tokia pati situacija ir su pinigais- esate taupūs iš prigimties, todėl santaupų visada turite. Norėsite sausį nuo viso to atsipūsti. Bent jau atlikite savo darbus ir užduotis laiku.

 

Santykiai. Sausį galima drąsiai ir džiugiai vadinti meilės mėnesiu. Daug laiko leisite už namų sienų, todėl ir naujų pažinčių nestokosite. Žvaigždės numato perspektyvias ir daug žadančias pažintis su priešingos lyties atstovais. Gali aplankyti lemtinga aistra.

 

Sveikata. Sveikata rimtų problemų jums kelti neturėtų yra tik vienintelė nuoroda į nervinį pervargimą ar išsekimą. Tai susiję su aktyviu bendravimu ir padidėjusiu informacijos srautu, kurie gali stipriai išbalansuoti jūsų nervų sistemą. Tiesiog pakankamai ilsėkitės.

 

Svarstyklės

 

 

Darbas ir pinigai. Labai geras mėnuo medikams, farmacininkams. Visiems kitiems žadamas kūrybinis pakilimas, kuris puikiai pasitarnaus atliekant darbus ir priimant sprendimus. Žvaigždės numato puikias finansines perspektyvas. Galite sulaukti labai naudingų finansinių pasiūlymų. Sutikite!

 

Santykiai. Meilės reikaluose būsite nusiteikę labai rimtai ir atsakingai, mat norėsis išsirinkit vieną vienintelę/į visam gyvenimui. Žvaigždės nurodo pozityvias galimybes šį norą įgyvendinti. Tik išlaikykite savo standartus, pasidavę susižavėjimo akimirkai. Orientuokitės į gyvenimiškos patirties turintį/čią.

 

Sveikata. Sausį rimtų sveikatos problemų nebus. Na, nebent padidėjęs apetitas išbalansuos jūsų endokrininę sistemą. Dietos neduos jokių rezultatų, atidėkite jas kitiems geresniems laikams. Būkite atsakingi vartodami alkoholį. Jūsų organizmas bus ypač jam jautrus.

 

Skorpionas

 

 

Darbas ir pinigai. Labai geras ir palankus metas pranešti pasauliui apie save. Demonstruokite pasitikėjimą ir durys į aukštesnius postus jums pačios atsidarys. Būkite drąsūs ir rizikuokite, ypač tie, kurie nori imtis savo asmeninio verslo ar savarankiškos veiklos. Laikas palankus imtis iniciatyvos.

 

Santykiai. Meilės reikaluose reikšmingų pasikeitimų nežadama. Panašu, kad būsite labai užsiėmę bendravimu, karjeros reikalais, todėl pasimatymai kuriam laikui dings iš jūsų gyvenimo. Esantiems poroje viskas išliks taip pat kaip iki šiol. Galima bendra išvyka ar trumpa kelionė kartu.

 

Sveikata. Būsite ypač aktyvūs ir energingi, todėl tikėtinos traumos. Būkite atsargūs ir savo energiją išliekite sporto salėje. Tokiu būdu svorio kilimo išvengsite ( kas labai tikėtina sausį), ir išreikšite dėmesį savo kūnui. Dietos veiksmingumo nežada.

 

Šaulys

 

 

Darbas ir pinigai. Mėnuo palankus finansinio sektoriaus darbuotojams. Bendrai visiems palanku ieškoti naujų finansiškai palankių galimybių. Žvaigždės nurodo sėkmę šiose paieškose. Numatomas ir darbo užmokesčio padidėjimas. Nesiskolinkite ir neskolinkite sausį.

 

Santykiai. Sausį šioje srityje didelių permainų nenumatoma. Būsite pernelyg užsiėmę piniginės storinimo reikalais, kad savo antrąją pusę visai apleisite. Santykiai nėra savaime suprantamas dalykas, rūpinkitės jais.

 

Sveikata. Antroje mėnesio pusėje sudėtingas laikas. Galimas gydymąsis klinikoje, chirurginė operacija. Stiprės traumų rizika, saugokite save. Mėnuo žada dideles įtampas, kurios kels stresą. Pasirūpinkite savo kūnu, leiskite jam pailsėti. Puikiai tiks meditacija.

 

Ožiaragis

 

 

Darbas ir pinigai. Puikus laikas darbui ir karjeros pasiekimams. Žvaigždės numato puikias galimybes pakilti pareigose, o ieškantiems darbo bus tikrai iš ko rinktis. Jūsų populiarumas ir įtaka augs. Piniginiai reikalai pagerės, jei juos uždirbant naudosite kūrybiškumą.

 

Santykiai. Sudėtingas laikas tiems, kurie yra santykiuose, santuokoje. Žvaigždės numato galimus pykčius ir nesutarimus, kurie gali baigtis ne pačiu palankiausiu būdu. Išaugęs jūsų valdingumas ir noras dominuoti santykiuose- pagrindinės nesutarimų priežastys.

 

Sveikata. Būkite dėmesingi ir atsargūs kelyje – bus padidėjusi traumų rizika. Bendrai, būsite labai judrūs ir besiblaškantys, kas ir gali būti nelaimių priežastis. Sausį skirkite laiko imuninei sistemai, reikalinga peršalimo profilaktika.

 

Vandenis

 

 

Darbas ir pinigai. Vandeniams atokvėpio ir poilsio laikas. Darbe pasistenkite nebūti, kitaip sakant, mėnuo ypač naudingas atostogauti ir padaryti pertrauką. Nors valdžia jūsų taip lengvai nepaleis. Teks dokumentus pasirašyti ir į komandiruotę nuvykti. Pinigai rūpesčių kelti neturėtų.

 

Santykiai. Meilės fronte nieko naujo. Tiesiog nebūsite nusiteikę nuotykiams ir flirtui. Labiau domėsitės savimi ir mielai rinksitės vienumą. Tiesa, galima slapta pažintis, tačiau iš jos tikėtis kažko reikšmingo nereikėtų.

 

Sveikata. Sausį didžiausią dėmesį skirkite būtent savo sveikatai ir pilnaverčiam poilsiui. Tai toks laikas prieš gimtadienį, kuomet jėgų turite mažiausiai, todėl nešvaistykite jų niekams. Tobula būtų išvykti atostogų.

 

Žuvys

 

 

Darbas ir pinigai. Darbo ir profesiniuose reikaluose numatomas svarbus pokalbis, susitarimas. Jis gali būti susijęs su jūsų pasikeitimais pareigose. Yra numatomas pakilimas. Tiems, kurie sausį planuoja pereiti į kitą darbą, laikas palankus. Pinigus palanku uždirbti per internetą.

 

Santykiai. Jums bus labai sunku apsispręsti ir rinktis tarp darbo reikalų ir meilės santykių. Problema ta, kad labiau šiuo metu jus domins karjera, o meilės objektą paliksite paskutinėje vietoje. Tai gali sukelti tam tikrų nesutarimų ir pykčių. Pasistenkite savo dėmesį padalinti vienodai.

 

Sveikata. Sausį dėl įtempto gyvenimo ritmo gali pablogėti psichologinė būklė: sutrikti miegas, stiprėti nervingumas. Ieškokite jums tinkamų būdų atsipalaiduoti ir atsikratykite susikaupusios įtampos. Puikiai tiks vandens procedūros, pirtys ir masažai.

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ABA

Kas gali skaityti ateistinius krikscioniskus illuminati horoskopus

Taip pat skaitykite