Daiktai, kurių atsikratę, atsikratysite ir žiemos sezono ligų

Tam tikrų daiktų laikymas neteisingose vietose, pasak Vaastu, blokuoja energijas namuose ir sukelia pasekmes, kurios gali pasirodyti ir per sveikatą, rašo nuotolinio būrimo projektas Vajezau buria.
 
1. Veidrodis prieškambaryje
 
Veidrodžiai sugeria viską, tame tarpe, ir įvairiausiais energijas. Ir nebūtinai atspindės tik tai, kas jame išliko gera. Į Jūsų namus ateiti gali visokiausių žmonių, ir jei pirmas objektas, kuris bus priešais juos, bus veidrodis, geriau jo atsisakyti ar perkelti į ne tokią visiems prieinamą namų vietą.

 

2. Vaistai prie lovos

 

Dauguma greta savo lovos laiko spintelę, kurioje slepiasi vaistiniai preparatai. Taip, galbūt tai ir patogu, tačiau tokia jų vieta sukuria „ligos energiją“, kuri ir pritraukia sveikatos problemas.

 

3. Nelaikykite avalynės po lova

 

Tikima, jog tokioje vietoje laikom batai sutrikdo miego kokybę, ypatingai, vaikams. Avalynę geriau laikykite koridoriuje.

 

4. Miegamajame elektroninių prietaisų geriau nelaikyti

 

Jeigu neturite galimybės nuo jų atsisakyti, tada geriau juos laikyti pietvakariniame kambario kampe.

 

5. Nelaikykite namuose jokių sudužusių, įskilusių, sugedusių daiktų

 

Kad ir kaip bebūtų gaila išmesti, tačiau pažeistas daiktas ne tik nėra naudingas, tačiau, netgi, gali tapti kenksmingu Jums ar net Jūsų sveikatai.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

6. Kalėdų eglė

 

Jei gyvenate nuosavame name su daugiau nei vienu aukštu, kalėdinį medį reikėtų laikyti pačiame viršutiniame aukšte, pietrytinėje namo dalyje.

 

Jei namuose yra sergantis šeimos narys, medį derėtų įsigyti gyvą, natūralų, ne dirbtinį: tikima, jog žalia natūralaus medžio spalva ir jo forma sustiprins gydančias energijas namuose. Nederėtų Kalėdų medžio statyti priešais vonios kambarį.

 

Parengė: nuotolinio būrimo projektas Vajezau buria

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite