Reptilijos valdo pasaulį? Naujienų agentūros žurnalistė prigauta “keičianti” akis

reptilija-ziniu-vedejaAr žmoniją valdo svetima rasė? Būtent taip teigia kai kurie sąmokslo teoretikai. Pasak jų, prieš dešimtis milijonu metu mūsų planetoje gyveno protingos reptilijos, kurios ne tik neišmirė, bet evoliucionavo ir gyvena tarp mūsų.

 

Šios sąmokslo teorijos šalininkai teigia, kad protingos reptilijos esą pakeičia savo išvaizdą ir tampa panašūs į žmones. Taip pat jie teigia, kad visi aukščiausių sluoksnių atstovai, pradedant nuo politikų užbaigiant Holivudo žvaigždėmis – taip pat priklauso reptiloidų rūšiai.

 

Siūlome pažiūrėti vaizdo įrašą kuriame, kaip teigia sąmokslo teorijų šalininkai, užfiksuotas žinių vedėjas aiškiai nepriklausantis žmonių giminei. Kodėl taip spėjama? Ogi dėl nežmoniškų akių, kurios vienu momentu nebuvo tinkamai paslėptos.

 



 

Skeptikai tvirtina, kad tai tiesiog vaizdo įrašo defektas, tačiau sąmokslo teoretikai užduoda klausimus kodėl tokie defektai pasimato tik akyse? Juolab, kad tokių vaizdo įrašų, kur užfiksuotos keistos akys yra apstu.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
23 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Įslaptintas.

Kaip girdėjau Reptilijos yra iš nepačių geriausių ateivių ir jie maitinasi blogaja energija.

balsas

Kliedesiai kazkoki :D gerai, kad dar ir uodega neissiraito is uz po uzpakalio :D :D :D reptilijos. Ir neturi ka veikti primasto kokiu tai briedu. Tai ateiviai, tai reptilijos, tai dievas danguje apsireiskia. Apsiprest reiketu :D

Cnn

Tai kokio by…. Eini į šitą tinklapy??? Aš nemėgstu repo tai ir neinu į repo koncertus.

Nika

Ir man repas nepatinka suda mala jie

Pyktis.

Tai siulyciau abiems paklausyt rusko repo. Grupe GROT. va ten tai pacanai. Is sirdies su gylia gylia mintim. Aisku yra ir bjauroku dainu…bet yra ir jaudinanciu dainu kirios isties paliecia sirdy…

Cnn

Sorry, esu homofobas, rusų kalba net purto mane

fredas

RašyJei kas nori eiti paskui mane, teišsižada pats savęs … Brangūs broliai ir seserys,ti komentarą

Lietuvis

Neskaičiau straipsnio, nevertas dėmesio:d .

Inkognito

Reptilijų akys yra vertikalaus plyšio kaip leopardo,kobros arba kitų plėšrūnų.Jos yra sukoncentruojamos į auka,gi čia akys yra panoraminės apžvalgos-tai aukos akys kurios bėgdamos stengiasi matyti visą vaizdo panoramą ir ieškoti saugaus prieglobsčio vietos. Šiai poniutei greičiausiai maišo nelabai kokybiškai įstatytos akių linzės,kurių kalbėjimo į eterį metu neturi, kada tinkamai pasitaisyti.

akys

– su tais “katininiais” tai neaišku.. būna apvalaus vyzdžio, būna ir plyšinio.. https://www.bing.com/images/search?q=leopard+eye&FORM=HDRSC2

Inkognito

Na taip ramybės būsenoje ir tavo katinėlio akys apvalios,tačiau jeigu jis susijaudina ir pamato potencialia auką pastebėk kokios jo akytės tampa. Taip ir reptilija jeigu ji imtų skaityti pranešima ir susikoncentruotų ties tekstu jos akys taptų grynai kaip kobros prieš mirtiną šuolį…

KASEKAS

ooo zek kas pasirode ateiviu gerbejas :DDDD sitas tai geras fruktas

Pyktis.

;DDDD jis man rodos irgi is minkstu sienu kambarelio draugijos ;D Tik sitas sustras. Pabego ir gerai slapstosi. Zinai turbut naudojasi ateiviu technologijomis tai jo niekaip nesuseka :D galalktikos tarybos isrinktasis. Beveik mesijas ;D

Pyktis.

Ka tu cia kliedi. Pas katina vyzdziai susiaureja nuo sviesos. Kuo daugiau sviesos tu labiau i “siula” tos akys pasidaro. Nebetrupek.

Įslaptintas.

Reptilijos kilusios iš driežų ne iš katinų. Tai viską paaiškina, kodel katinėlių akys apvalios, o jų ne.

Pyktis.

;DDDDDD

:DDD

O,Inkognito, jau paleido is psichuskes? Po kokias planetas sikart skraidei? :DDD

akys

Dar yra “raudonų akių” fenomenas.. raudonos akys (vampyrai?) matosi tik fotografijose ir tik kai kuriems! ką besakytum, bet kai kurių akys yra kitokios!

Lex

Raudona matosi kai apšviečiamas akies dugnas. Beveik visose nuotraukose fotografuotose su blykste galima pamatyti tokį dalyką. Net ir man taip buvę o aš tikrai ne vampyras :D

Blyksnė

Niekas tamstos asmeniškai nekaltina.. Jei atydžiai skaitėte, tai reikėjo pastebėti: kai kuriems asmenims tokio efekto niekada nebūna, nesvarbu ar gėręs ar negėręs, ar su blyksne ar su “muiline” fotografuota.

Zinoma

Ir matosi ne del to kad isgeres :D kaip anksciau visi galvodavo,man regis del blyksnes,ar kazkas tokio

Kestas

Kliedziat. Atsimerkia ziuredami ne tiesiai ir viskas. Galbut tai zalingas iprotis. Kiek visi prisigalvoja tokiu iprociu tai nustebtumem.

Mzzatarinaima

As laikau namuose reptilija, ji turi draugu ir pasikviecia su manim pasikalbeti, as cia rimtai. Reptilijos egzistuoja, jos manes neliecia nes as jas megstu, zinau daug paslapciu bet nesidalinsiu nes jus to neverti.. beje as gyvenu Indijoje toje stebuklu salyje kur daug dalyku vyksta kurie ne visiems zmonems yra suprantami

Pyktis.

Greiciausiai tu gyveni kambaryje su minkstomis sienomis. Bet tau kazkaip pavyko trumpam istrukti,kad galetum parasyt komentara. Greiciau sveik. Pasaulis grazus.

KASEKAS

taigi bl bonga isove apsiruke ir viskas tiek ziniu pievas kalbat cia krw

Lex

Kodėl tokie defektai pasimato tik akyse?

Nes defektai atsiranda dėl staigaus judesio, kas nutinka mirksint? Ir dauguma video yra prastos kokybės ir su visokiais defektais? Kur hd video, su tokiais dalykais?

juozas

Įrašymo defektai,šviesos efektai ir specialiai sulėtinti kadrai.Norint galima pasiekti ir daugiau,bet tada nebeliks paslapties…Geriau,kada lieka vietos fantazijai,tada galėsite pamatyti kad ir patį velnią.

Taip pat skaitykite