Nukrečia šiurpas: marijampoliečiui kelyje pasivaideno žuvusio jaunuolio dvasia

naktinis-keliasMarijampolietis Mantas susisiekė su portalo anomalija.lt redakcija norėdamas papasakoti savo nepaaiškinamą nutikimą. Žemiau publikuojame jo atsiųstą žinutę.

 

Sveiki. Norėčiau papasakoti tai, kas man iki šiol neduoda ramybės. Nors tai atsitiko prieš penkerius metus, prisimenu viską tarsi tai įvyko vakar. Suprantu, kad tikriausiai manimi niekas nepatikės, tačiau galbūt man pačiam pasidarys ramiau, kai išsipasakosiu.

 

Prieš penkerius metus važiavau automobiliu iš naktinės pamainos namo. Staiga prieš akis iššoko jaunuolis. Sustabdžiau automobilį, kadangi jis buvo visas sužalotas ir sušlapęs. Pasakė, kad netoliese ant šunkelio nesuvaldė automobilio ir paprašė manęs jį pavežti iki namų.

 

Sutikau, nes pagalvojau nelaimė tai nelaimė. Kai privažiavom prie namo, paprašė manęs pakviesti jo mamą, kadangi pačiam labai sunku išlipti iš automobilio.

 

Nubėgęs prie namo durų pasibeldžiau, o duris atidarė pagyvenusi moteriškė.

 

Papasakojau jai visą situaciją ir pasakiau, kad jos sužalotas sūnus laukia automobilyje. Tačiau mano nuostabai moteris atsakė, kad ji čia gyvena viena jau 10 metų. Mano akys nuo tų žodžių vos neišsprogo. Dar kartą jai aiškinu, kad vaikinas, kuris sėdi mano automobilyje man rodė visą laiką kelią būtent iki šio namo.

 

Atsisuku ir jau noriu parodyti jai kas sėdi mano automobilyje ir staiga, net pats netikiu savo akimis. Jis tuščias.

 

Atbėgau, pagalvojau gal iš kitos pusės iškrito norėdamas išeiti, tačiau ne. Jokių pėdsakų. Net šlapios vietos neliko. Prie manęs priėjo ta pati moteriškė ir sako, kad tai jau ne pirmas kartas kai jos sūnus vis rodo kelią iki šio namo. Pasirodo jis žuvo autoavarijoje prieš gerus dešimt metų, tačiau iki šiol kažkas motinai jį “atveža”.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vieną akimirką pagalvojau, kad sapnuoju, tačiau greitai suvokiau, kad tai realybė.

 

Atsiprašiau ponios, kad sutrukdžiau, sėdau į automobilį ir vis negalėdamas atsitokėti nuvažiavau namo. Tai buvo vienintelis kartas mano gyvenime, kai protu negalėjau paaiškinti tai, kas su manimi įvyko.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Mantas

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
11 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Titnagas

Tai,kaip spėju jie buvo šio namo šeimininkų vėlės-tėvas miręs tame name ir dukra žuvusi užsienyje.Be tų reginių dažniau buvo,būna tratesiai.Net dabar rašant tarpdury trekštelėjo.Su tratėjimais dar yra tokia istorija.Pas mane kambary buvo sena,tų namo pardavėjų,sekcija.Ir vis šalia jos ir ji pati traškėdavo naktimis.Maniau dėl jos senumo taip yra.Ir ką,nusipirkau naują,bet visvien dar ilgą laiką dažnai tratėjo prie jos.Tik neseniai kiek suretėjo tas kruptelėt priverčiantis trakštelėjimas,nors išgirst galima kas kart vėlų vakarą ir naktimis traškant tai vienur tai kitur.Taip pat kiek čia būna miega artimųjų,sako patiriantys visokių keistenybių.Tai miegant paliečia,patempia patalus,girdi žingsnius besiartinančius.Dėl to dabar daug kas prisibijo pas mus svečiuosna… Skaityti daugiau »

Matilda

Gerb. Titnagai, misios nepades ir jokie svestu vandenu krapijimai. Pirmiausia tai, kad turite suzinoti kaip tas namas tu buvusiu seimininku isigytas, gal per apgaules, gal kas labai nukentejo del to namo, na vien zodz supratote. Jei viskas pastatyta ant neteisingu pamatu, todel sielos ir nerimsta, jos tu namu dabartiniu gyventoju praso ispirkimo, t.t. geru darbu, atsiskaitymo su nukentejusiais. Aisku, jums sito daryti nereik, bet reik inesti i nama tiesos ir gerumo dvasia.Atjauskite ir suselpkite,kuom galite, nuskriaustuosius, uztenka ir gera zodi pasakyti, keliais centais suselpti ir nesvarbu kur juos des. Tegu perka ir alaus, tai jo reikalas. Pakvieskite i namus sunkiai… Skaityti daugiau »

Titnagas

Aš tiesiog čia parašysiu savo patirtį su dvasiniu pasauliu.Taigi,gal prieš 9 metus nusipirkom tarybiniais laikais statytą namą.Kai tik įsikėlėme ko ne nuo pirmų dienų/naktų pradėjau girdėt pasiutpolkės virtuvėj,gretutiniame kambary,taip pat sutratėdavo ir pas mane.Tėvuko(a.a.) ir klausiu ar negirdi, kaip naktimis trata visur.Tai jis atsakė,kad girdi,bet nesupranta,kaip gali taip tratėt mūrinis namas(grindys,aišku,medinės).Ir taip ko ne kas naktį.Bet po kiek laiko sumažėjo tie bildesiai,traškesiai bet,kad liautųsi visai nesiliovė(gal kiek apsiprato su naujais šeimininkais tie nematomi brazdūnai).Netrukus tėvukas pasimirė.Kartą pavasario gražų rytą,man sėdint ant lovos, į mano langą pabeldė dun dun dun.Žiūru pro langą,bet nieko nėra,mamuko klausiu ar girdėjai beldimą,sako girdėjau(taip pasitikrinau ar… Skaityti daugiau »

Anonimas

Nestebina. Pati esu vaziavusi pas drauge kuri gyvena kaime. Net pristabdziau pamaciusi moters silueta, per veidrodeli nieko nesimate… kai papasakojau draugei sita ivyki su siluetu ji tik paklause manes kurioje daug mas vietoje viskas ivyko. Kai paminejau posuki ir autobusu stotele, drauges buvo zodziai-“taip, mieloji, galejai matyti, ten ne vienas mato siluetus, labai daznai dega zvakeles, vis avarijos ir vis mirtys…” iki sios dienos butent pries ta posuki suletinu greiti…

teta

Nereikia rūkyti žolės

Matilda

Gerb. Teta, ne viskas rukoma ir geriama, bei valgoma. Ruksta tik kaminai. Jums sveikatos, meiles ir ramybes sielai.

Matildai

Tikrai? Nes is Tamstos komentaro apie kita planeta panasu, kad pati ne tik kad rukote, bet dar ir vartojate tam tikras medziagas.

Pyktis.

Joba_na debi_le tu parukyk kada jos ir nebesnekesi tokiu nesamoniu. Kur_va tokius,kaip tu reiktu naikint na_hui.

Greece

Tave jau seniai reikejo sunaikint eik savo biblijas skaityt ir nyk is cia

Matilda

Sveiki. Gal pries kelis desimtmecius (apie 1984,5 ar 6 uosius) teko pabuvoti kitoje planetoje. Zinoma, daugelis tuom netiki, na tiek jau to, juk koznas turi savo nuomone ir tikejima.Tai buvo vidurnaktis, kai pabudau is miego, nes kazkas lyg pazadino ir kai pazvelgiau i kambari, jame stovejo trys zmones, du vyrai ir viena moteris. Visi grazaus stoto, aukstoki, nu apie 180 – 90, nes uz mane zymiai aukstesni. Sviesaus gymio ir graziu veido bruozu, apsirenge buvo sviesiais, balksvai sidabrinio atspalvio kombenzonais, apjuosti placiais dirzais ir ypac krito i akis ju dirzai, nes jie ant ju laike po viena ranka. Dirzo sagtis… Skaityti daugiau »

Vytis

O mes matem per kelis zingsnius Sniego žmogu. Buvom dviese. Ir tai ne pasaka, tai relybe!!!

Magdeliete

Tikiu, nes zinau atveji, kai vienam jaunuoliui darant nuotrauka uz jo nugaros matesi jo a.a. mires senelis. Net pats tuom netikejo, bet po kiek tai laiko ir jis isejo pas seneli.

Busiu as

Idomiai. Panasu filma esu mates, kaip mires asmuo rodosi zmonem. Kazkaip isivaizduojama labai lengvai. Tarkim. Isivaizduojant kai mirsti nelaimingo atsitikimo metu ir nesuvoki, kad mirei patenki i 4 ismatavima. Buni ten kol susivoki. Jis vis dar mane, pilnai tikejo, kad jis gyvas. Diena, metai ar 10 reiskia tiek pat. Taigi jis tiesiog klaidziojo manydamas, jad jis gyvas ir taip vyko tie ivykiai. Speciau jie kartojosi iki… 4 ismatavime randasi vaiduokliai ir visa kita, pasiklydusios sielos pavadinus. Kol galiausiai jo samone susivoke, kad jis mires ir jis iskeliavo i 5 ismatavima :-) gal tu ir lemei jo laisve :-) tokia mano… Skaityti daugiau »

Kitas Mantas

Gal ir nieko atvejis. Norėčiau kažką panašaus patirti :)

Trollolol

Ok. Laikas pirkti video registratoriu

Taip pat skaitykite