Emigracija į svetimą atminties lauką

Visais laikais žmonės kraustėsi iš vienos šalies į kitą, nusikeldami net į kitus žemynus. Įvairiai klostosi jų gyvenimai svetimoje žemėje, nes kiekvienas emigrantas nori nenori patenka į svetimą jam kolektyvinės sąmonės lauką.

 

Prieš ryžtantis kurti gyvenimą naujoje vietoje visada verta atminti, kad pradėti teks nuo nulio. Antra vertus, kaip išmintingai pasakė vienas protingas žmogus: „Vikšrui – pasaulio pabaiga, drugeliui – gyvenimo pradžia.“ O jūs jau patys galite nuspręsti, kuri stadija jūsų…

 

Astralinis sielų valdovas

 

Senovės mistikai manė, kad kiekvieną gyvą būtybę veikia „Astralinis sielų vadovas“, kolektyvinis protas – egregoras. Spėjama, kad „ore sklandančios“ idėjos atsiranda todėl, kad panašios energijos – mintys traukia viena kitą, sudarydamos savotišką informacijos sankaupą, kuri savo ruožtu veikia žmonių pasąmonę.

 

Kadangi egregoras – kolektyvinė sąmonė, jį turi kiekviena šeima, kiekviena giminė, kiekviena tauta. Vadinasi, kiekvienas emigrantas nori nenori patenka į svetimą jam kolektyvinės sąmonės lauką. Ezoterikai mano, kad egregoras gali blokuoti sąmonę to, kuris sugalvojo kažką negero jo globotinių atžvilgiu (žinoma, turint galvoje lietuvių nusikaltimus svečiose šalyse, sunku tuo tikėti).

 

Ir nors egregoras – ne asmenybė, jis turi individualias apybraižas, būdą ir amžių: gimsta, bręsta, miršta… Iš pradžių jis silpnas, bet pamažu stiprėja ir ima egzistuoti savarankiškai, aktyviai veikdamas ne tik tuos, kurių dėka jis rodosi, bet ir panašiai mąstančius.

 

Atminties fotografijos

 

Moksliniai duomenys patvirtina šiuos, regis, fantastiškus mistikų tvirtinimus. Anglų biomechanikas Rupertas Šerldrakas priėjo prie išvados, kad egzistuoja mofogenetiniai laukai, lemiantys viso, kas gyva ar negyva, formas, nes saugo bet kurios rūšies individų (kristalų, augalų, gyvūnų, žmonių) patirtį. Tai savotiška kolektyvinė gamtos atmintis.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Mokslininkai mano, kad supratus, iš kur atsiranda ir kaip plinta šie hipotetiniai laukai, galima būtų įminti daugelį gamtos paslapčių: ir gyvūnų elgesio motyvaciją, ir embrionų vystymosi mechanizmą, ir minios psichologiją.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Fizikai taip pat padarė išvadą, kad egzistuoja tam tikros atminties „zonos“. Vienas fundamentinių XX a. atradimų – torsioniniai laukai, kurių prigimtis skiriasi nuo visų žinomų fizikinių laukų prigimties. Ilgą laiką apskritai abejota jų buvimu, o šiandien teigiama, kad būtent torsioniniai laukai yra svarbiausias informacijos nešėjas visatoje.

 

Žmogaus sąmonė, mintys ir jausmai taip pat torsioninės prigimties. Mūsų organizmas nuolatos priima ir skleidžia torsioninius laukus, jų plitimo greitis daug didesnis nei šviesos. Jis toks didelis, kad mintis ar jausmas, gimęs bet kuriame visatos taške, žaibiškai tampa viso kosmoso turtu.

 

Atrasta dar viena nuostabi šių laukų savybė: būtent jie apdovanoja erdvę „atmintimi“. Kaip tai vyksta? Erdvėje veikiant torsioniniams laukams (tarkim, išspinduliuotiems kokių nors daiktų ar atsiradusiems dėl žmogaus mąstymo veiklos), susiformuoja nematomas piešinys, galintis išlikti labai ilgai. Faktiškai tai reiškia, kad erdvėje išlieka viskas, ką kada nors spinduliavo žmonės: jų mintys, jausmai, emocijos, fantazijos…

 

Mokslininkai jau išmoko fotografuoti vadinamuosius vakuuminius fantomus – nematomus pėdsakus, paliktus daiktų erdvėje po to, kai jų pačių ten nebeliko. Eksperimentais nustatytas dar vienas be galo įdomus faktas: vienatipės informacijos tarsi traukia viena kitą ir sudaro erdvėje savotiškas informacijos sankaupas – klasterius, arba egregorus.

 

Laisvės nelaisvė

 

Egregoro palankumas jaučiamas tol, kol žmonės nepažeidžia jo interesų. Bet vos tik jie ima tolti nuo jo, keisti pomėgius, siekius, jis bemat keičia taktiką, pavyzdžiui, uždaro savo energijos kanalus, ir žmogų ar šalį užgriūva nesėkmės ir nemalonumai. Tai užuomina, kad kažkur išklysta iš teisingo kelio.

 

Nereikia manyti, kad egregorai propaguoja sąmonę, kad žmonės – paklusnūs jų vergai. Vyksta abipusė informacijos kaita.

 

Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinių“ priedą „Geras!“

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
grybauskas

sutinku ropke

ropke

labiau gal sakyciau agregoras, tai tavo dvasiniai sargai(parama is ano pasaulio , geruju dvasiu), kurios tave saugo, sukuria gyvenime tau ivykius , tu papuoli vietoj ir laiku, susipazisti su kuom reikia ir t.t. tau pasuka likima, pvz, kazjur turejai ait, nu taip atsitinka, kad tau ten neisejo papult. paskui pasiziuri , kad galbut butum papuoles i kokias problemas. tai cia is geros puses kalbant. Jei zmogus aina blogio keliu, sviesos dvasios nuo jo nusisuka, jos nepakencia slyksciu emenaciju, nes tada zmogu apipuola visokie astraliniai parazitai, blogio visokios jegos is ano pasaulio. tada zmogus vis gylyn klimpsta i tamsa. kol galiausiai… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite