Tikros siaubo istorijos: užkeiktas veidrodis

uzkeiktas-veidrodisĮvairūs straipsniai dažnai sulaukia komentarų, kuriuose žmonės pasakoja savo patirtis. Ne išimtis ir paranormalios tematikos tekstai.

 

Žemiau pateikiamas komentaras, kurį paliko mergina, įsikūrusi itin neigiamoje vietoje…

 

Buvau pasiutusi mergiūkštė, tad būdama 16 išėjau iš namų ir apsigyvenau su draugu, kuris kaip tik buvo neseniai išsiskyręs su savo mergina, „truputį trenkta pana“. Tiesa, tada dar nežinojau, kas slypi už šių žodžių… O gaila, nes būčiau išvengusi daug velniavos…

 

Tik įsikrausčius užvirė pragaras. Kai Robertas (tarkim, toks kambarioko vardas) išėjo į darbą, sėdėjau ant sofos, ir plyta, kuria paremdavome duris, kad neužsidarytų, nučiuožė į kitą kambario galą. Durys užsitrenkė, užsirakino (!), ir kažkas iškvėpė žodį „viena“ vos ne man į ausį.

 

Išbėgau ir negrįžau iki pat kol parėjo Robertas.

 

Jau tada užsinorėjau išsikelti, bet neturėjau kur eiti…

 

Po kelių dienų ar savaitės – vėl: žiūrėjome filmą (ne tik mudu su Robertu, bet ir mano vaikinas su draugu), kai staiga išsijungė kompas ir dėžėm paremta knygų lentyna nuskriejo iki pusės kambario…

 

Išgyvenome ir tai. Barstėme druska, šlakstėme švęstu vandeniu, smilkėme šalavijus, niekas nepadėjo. Priklijuojame tapetus – jie atsiklijuoja. Naktį barška indai. Nakvojo draugas – irgi girdėjo, klausė, kas ten plauna indus taip vėlai.

 

Šakutė įsmigo į sieną netoli mano galvos… Muzika YouTube grojaraštyje užstrigdavo ties viena daina, arba ties viena vieta, kur dainuojama „persekioju tave, esu su tavimi, stebiu tave“ ir taip toliau. Telefonas (mygtukinis) nuolat užstrigdavo ties numeriu 3. Išeinu iš dušo – iš monetų išdėliotas „kelias“ nuo vonios kambario iki lauko durų. Na, čia jau supratau užuominą, išvykau kelioms dienoms.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Bandėm kalbėtis su ta dvasia – kvietėmės su rodykle. Kai paklausėm, ar čia kas yra, rodyklė nulėkė lauk.
Na, o dabar pereikim prie blogiausio… Veidrodis. Tas prakeiktas veidrodis, esantis gale koridoriaus… Po skraidančios lentynos epizodo perstatėme baldus kambaryje, ir, oi, nepasisekdavo tam, kuris įsitaisydavo kėdėje, kuri atsispindėdavo tame veidrodyje.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tas veidrodis buvo blogas. Jis buvo visų negandų šaltinis, tik neiškart supratau tai.

 

Dažniausiai, jei tu sujudėdavai, atvaizdas taipogi sujudėdavo. Jei stovėdavai ramiai, atvaizdas taip pat dažniausiai judėdavo. Iš pradžių galvojau, kad išprotėjau, bet tada vienas svečių supanikavęs papasakojo, jog jo atvaizdas užėjo už veidrodžio krašto…

 

Pagaliau liepiau kambariokui mėžt tą stiklą velniop, ir reikalai truputį pasitaisė, ir netrukus radau vietą išsikelti.

 

Taip jau išėjo, kad po kiek laiko sužinojau visą istoriją, kas čia vyko… Žodžiu, ta Roberto buvusioji buvo visiška beprotė: ji taip norėjo išsikviesti demoną, kad net aukodavo (prieš veidrodį) žiurkes ir varnus, net, kai kurie sakė, yra paaukojusi kačiuką… Tiesą sakant, kambariuose mačiau žiurkių ir varnų kaukolių, bet patikėjau kambarioko versija, jog jis rado jas, nuvalė ir panaudojo kaip dekoracijas.

 

Kai demono kvietimo reikalai pastrigo, mergina kaip auką persipjovė venas – tokią ją rado Robertas ir iškvietė greitąją, nuo tada ji psichiatrinėje ligoninėje.

 

Nežinau, ar jai visgi pavyko iškviesti velnią, ar tiesiog pavyko prišaukti neigiamos energijos, bet nuo tada pasidomiu vietomis, kuriose ketinu įsikurti.

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
lili

Juokiausi, išgalvota istorija, matydavo kaukoles, žiurkes, sėdėjo su vaikinu ir dar jo draugo draugu :D Gyvas anekdotas :D

Renata

Pasakeles is rusio

Trollolol

Ohohoho kokia tikra istorija

Zinoma

“Ziurejom kina su robertu,ir mano vaikinas su draugu” :DD

Evaldas

Trugdo tas vaikinas. Negali su Robertu pasibarskint.

Taip pat skaitykite