Tarsi siaubo filmo scenarijuje: mažą JAV miestelį apgaubė paslaptingas rūkas

paslaptinga-miglaJAV Hinesville miestelio gyventojai rimtai sunerimę, kadangi visas jų miestas skendi paslaptingoje migloje. Viskas vyksta panašiai kaip Stiveno Kingo parašytame romane “The Mist” (Migla), tik šiuo atveju, tikrame gyvenime.

 

Paslaptingas rūkas miestelį apgaubė rugpjūčio 31 dieną, rašo portalas disclose.tv.

 

Pranešama, kad miesto gyventojai rimtai sunerimo, kadangi dėl paslaptingo rūko buvo neįmanoma naudotis transportu, sutriko telefoninis ryšys. Taip pat pranešama apie kelis rimtus incidentus kai nukentėjo žmonės.

 

“Tai buvo tarsi iš kažkokio siaubo filmo. Nemačiau net prieš save ištiestų rankų. Buvo labai baisu”, – Facebook rašė viena Hinesville gyventoja.

 

Iš kur ir kaip atsirado šis rūkas kol kas nežinoma. Nors mokslininkai bando paaiškinti viską racionaliai, tačiau ne visi miestelio gyventojai noriai priima tokią informaciją.

 



 

“Gyvenu čia nuo pat mažens. Per visą istoriją nebuvo tokių reiškinių. Maža to, kai pasirodė rūkas, visą laiką miestelyje jaučiau keistą kvapą. Gal čia kažkoks kariškių eksperimentas?”, – socialiniame tinkle rašė viena senjore.

 

Stiveno Kingo romane “Migla” pasakojama apie slaptus kariškių eksperimentus, kurie atvėrė kelią į kitą matavimą ir užtraukė nelaimę gretimais esančio miestelio gyventojams.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite