9 metus pora visiškai nevalgo: meditacijos dėka maitinasi saulės spinduliais

pora-kuri-nevalgoDviejų vaikų tėvai tvirtina, kad jau devynerius metus valgo ypač retai, nes, anot jų, vanduo ir maistas kūnams yra visiškai nereikalinga, rašo tv3.lt.

 

JAV, Kalifornijoje gyvenantys Akahi Ricardo ir Camila Castello save vadina „breatherians“. Tai asmenys, kurie tiki, kad per meditaciją galima pasiekti sąmonės lygį, kuriame maitinamasi saulės spinduliais ar oru. Šį mitybos metodą pora naudoja jau nuo 2008 metų.

 

Penkerių sūnų ir dviejų metukų dukrą auginantys Camila ir Akahi tvirtina, kad tik tris kartus per savaitę į savo meniu įtraukia vaisių ar daržovių. Camila „breatharian“ metodą propagavo net nėštumo laikotarpiu. Laukdamasi pirmosios atžalos ji devynis mėnesius nevalgė visiškai nieko.

 

Prieš devynerius metus susituokusi pora tvirtina, kad maisto nevartojimas – tikras gyvybės šaltinis. Jie sako, kad maitindamiesi tik saulės energija ir oru jie jaučiasi kur kas sveikesni ir laimingesni. Pinigus, kuriuos išleistų maistui, jie panaudoja kelionėms.

 

„Žmonės gali laisvai gyventi be maisto. Žinoma, jei kvėpuodami sugeba susijungti su energija, kuri egzistuoja. Pastaruosius tris metus aš ir Akahi visiškai nevartojame maisto. Nebent esame tarp bičiulių, tuomet ragaujame vaisių“, – tvirtina dviejų vaikų mama.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
None

Fonosinteze naudoja. xD

briedis

o kai saules ner nakti arbu kai apsiniauke kas tada?

...

Seima tai seima,bet tam kuris platina tikrai su mastymu nekaip

Laurita

pasakos :)

Kanopa

Uzdraust tokius straipsnius reik. Sudus rasot ponai zurnalistai…

Gali buti

Viskas cia ok. Gi parasyta kad valgo 3 kartus i savaite sveika maista -darzoves. O likusi laika -pasninkauja, taip išsivalo organizmas. Tai ir yra siuolaikine naturali sveika mityba. Tik straipsnyje kvailai pabrėžta kad gyvi tik saules energija

trollolol

“9 metus visiskai nevalgo” po to jau 3 kart i savaite valgo vaisius. Jei pasekus, turbut ir kebabinej penktadienio vakarais rastume. Pasakos. Epic fail

Inkognito

Na taip 9 metus nieko nevalgo,bet tualetu naudojasi…

lol

tai kad pas juos riebalinis geras sluoksnis yra… netikiu, aisku neneigiu jog taip imanoma (yra viena moteris kuri sauliavalgyste minta bet ji visiskai kitaip atrodo….)

Taip pat skaitykite