Žmonės, turintys neįtikėtiną sveikatą

Medical-Experiment-Lab-TestViena vertus, mes tikrai labai skiriames nuo kitų. Tačiau jei pažvelgsime iš kitos pusės – mes visi esame žmonės ir turime lygiai tokias pačias fizines galimbes. Tačiau tie žmonės, kurie yra paminėti šiame sąraše yra tikrai kitokie nei mes. Tarpusavyje juos jungia kažkas bendro.

 

Jie turi tikrai neįprastą sveikatą. Vieni jų kenčia nuo tam tikrų ligų, sunku net patikėti, kad jos egzistuoja. Vis dėlto tiesa yra ta, kad ir kokie keisti šie žmonės bebūtų, jie surado būdą kaip su tuo susitaikyti ir gyventi toliau. Būti unikaliu – to linkime kiekvienas sau ir kitam. Tačiau kaip yra sunku, kai tu esi kitoks, tada tu turi daryti tai, ką geriausiai sugebi.

 

1. Moteris, per dieną patirianti 200 orgazmų

 

Sarah Carmen, 24 metų moteris iš Dž. Britanijos per dieną patiria apie 200 orgazmų. Juos sukelia bet koks aplinkos virpesys. Ši liga yra vadinama Nuolatinis Atsinaujinantis Seksualinis Sindromas (angl. Permanent Sexual Arousal Syndrome), ši liga skatina kraujo apytaką lytiniuose organuose. Pati Sarah teigia, kad kartais sekso jai yra per daug. O ir vyrams didelių pastangų nereikia, kad ją patenkintų.

 

sarah

 

Ji mano, kad tokia liga išsivystė dėl jos tablečių, kurias vartojo ilgą laiką. Nuo tada, kai ji pradėjo gerti specialias tabletes, ji pasidarė labai jautri ir patirdavo nesibaigiančius orgazmus visą dieną. Sarah: „Būdama su savo vaikinu, aš patirdavau orgazmą ne tik tada, kai mes mylėdavomės“.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šiuo metu jos ir mylimojo keliai išsiskyrė. Atsirado keletas drąsuolių, kurie ryžosi patenkinti Sarah seksualinius poreikius, tačiau nei vienu iš jų Sarah kol kas nėra patenkinta.

 

2. Vyras, kuris nejaučia šalčio

 

Olandas Wim Hof (taip pat žinomas kaip Iceman – Ledo žmogus) – tai vyriškis, kuris plaukioja užšalusiame ežere bei stovi bunkeryje, pilname ledo. Jis įkopė į Mt. Blanc kalną, kuris padengtas didžiuliais ledo ir sniego sluoksniais, sulaužė bet kokius Pasaulio rekordus bei sau išsikėlė dar didesnius tikslus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

wim-hof-case-study_dvd.original

 

Mokslininkai vargiai gali paaiškinti šį fenomeną, tačiau šis 48 metų vyras iš Olandijos gali ne tik ištverti, bet ir normaliai jaustis prie tokios temperatūros, kuri paprastam žmogui galėtų būti mirtina.

 

3. Mergina, alergiška vandeniui

 

Paauglė Ashleigh Morris negali nei plaukioti, nei mirkti karštoje vonioje, nei mėgautis rytiniu dušu. Ji tiesiog alergiška vandeniui. Netgi prakaitas merginai sukelia skausmingą išbėrimą.

 

alergiskavandeniui

 

Ashleigh, iš Melburno (Australija) yra alergiška bet kokios temperatūros vandeniui. Su šia liga jai teko susitaikyti nuo 14 metų. Šis neįprastas negalavimas vadinamas Aquagenic Urticaria.

 

4. Mergina, kuri maitinasi tik mėtiniais žirniukais „Tic Tac“

 

Susipažinkite: Natalie Cooper, 17 metų panelė, serganti paslaptinga liga, kuria suserga būtent tada, kai kažką suvalgo. Žinoma, ji negali valgyti beveik nieko, išskyrus, „Tic Tac“ mėtinius žirnelius.

 

natalie-coper

 

Nei vienas gydytojas negali paaiškinti šios ligos priežasties. Vienintelis dalykas, kurį jos skrandis priima yra tik „Tic Tac“ žirniukai. Visas maistingąsias medžiagas ji gauna tik per specialią maitinimo technologiją, kai jai duodamos jau pagamintos maisto medžiagos ir vitaminai tiesiogiai į kūną.

 

5. Moteris, alergiška naujoms technologijoms

 

Daugeliui žmonių kalbėjimas mobliuoju telefonu bei vakarienės gaminimas naudojant mikrobangę ar automobilio vairavimas – yra kasdienė 21 amžiaus gyvenimo dalis. Tačiau šiai moteriai – Debbie Bird – tai yra labai sunku, nes ji yra alergiška tiek mobiliems telefonams, tiek mikrobangėms.

 

debbie

 

39 metų moteris labai jautriai reaguoja į magnetinį lauką, kuriuos sukuria kone visa buitinė (ir ne tik) technika namuose: mikrobangė, elektrinė viryklė, mobilieji telefonai, kompiuteriai ir pan. Alerginę reakciją sukelia netgi tam tikri automobilių modeliai.

 

Jei moteris prie jų prisiartina, jos oda sureaguoja labai skausmingai- atsiranda paraudęs išberimas. Akių vokai sutinsta ir pasidaro tris kartus didesni, nei įprasta. Vien dėl šios keistos ligos ji atrado savo tikrąjį gyvenimo kelią: ji tapo SPA vadybininke, kuri savo nuomuose įrengė tikrą poilsio oazę be jokių modernių technologijų.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Tukanas

Kad ir kaip netikėta bet kažkokios nesąmones aprašomos kaip tiesa. Tikrai netikėta

Taip pat skaitykite