Argentiniečių šeima išsigandusi: apsėsta lėlė naktį vaikšto po namą ir apdrasko vaikus

apsesta-leleArgentiniečių šeima tikina, kad demonų apsėsta mėlynakė lėlė naktį vaikšto po jų namą ir apdrasko vaikus, kol šie miega. Nunezų šeima pavadino lėlę Sarita, mat prieš daugybę metų tame pačiame name gyveno šeima, kurios narė skandalingai nusižudė.

 

Nunezų šeima vienam užsienio naujienų portalui pasakojo, kad name mato keistas šviesas ir girdi trikdančius balsus. Visa tai prasidėjo dar prieš 7 metus, kai lėlė šeimai buvo padovanota sūnėno. Jau tada jie ją vadino antrąja Anabele (tai visame pasaulyje garsios ir, kaip teigiama, apsėstos lėlės vardas).

 

Pasirodo, kad lėlė akivaizdžiai keičia savo vietą: pasodinus ją ant stalo, ji atsiduria ant sofos ar kitų baldų. Šeima pasakojo, kad iš lėlės girdimi murmesiai primena maldą. Vaikai taip pat girdi, kaip kažkas tris kartus pabeldžia į duris ar spintą, tačiau ten nieko nebūna.

 

„Kasnakt jaučiu, kad kažkas stebi mane iš šalies“, – prisipažino dviejų vaikų motina. Ji neslėpė, kad buvo iškvietusi ir specialistą, kuris neva išvalė namą nuo piktų dvasių.

 

Name apsilankęs ekstrasensas tikino, kad šeimos namuose gyvena nepažįstamos moters dvasia, kuri atėmė sau gyvybę. Specialistas perspėjo šeimą, kad į lėlę įsikūnijusi dvasia nori jiems pakenkti, tad atliko specialų ritualą bei paliko 7 žvakes svetainėje, kur dažniausiai girdisi keisti garsai.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
...

Kai tave užpuola proto užtemimas ir nusiperki Opel ar Renault markės automobilį, tu nebėgi pas šamanus, būrėjus ir visus kitus deletantus, o jį tiesiog parduodi. Tokių vaizdų, apie apsėstas lėles dažniausiai išvystame iš Lotynų Amerikos, tai įrodo, kad jie apsėsti manija, kad tos lėlės gyvos. Kas nutiktų šeimai Lietuvoje, jei išsigalvotų tokią istoriją? Greičiausiai būtų atimtas vaikas, o tėvai pripažinti asocialiais, girtuokliais ir narkomanais. Tęsiant temą apie Opel ir Renault, ši lėlė tikrai mažiau kainavo, nei šių markių automobilių “planinis” remontas, todėl ją tiesiog išmeti į konteinerį, jei jau šizofrenija užplūdusi smegenis. Kad ir kaip bebūtų, tose šalyse liberaliau žiūrima… Skaityti daugiau »

Emilio jasion

Visiškai tikiu, dėl asmeninės patirties. Buvau pirmoje klasėje, mama nupirko lėlę iš skuduryno. Tai buvo lėlė, kuria užsidedi ant pirštu ir judini. Tai buvo juoda lėlė, ryškiai raudonu velnio veidu. Naktį prasidėjo beldimo garsai, kurie atrodė esantys toli, bet kartu labai arti. Lašėjo vanduo, garsas ėjo tiesiai per smegenis, mama klausdavo “kas čia” ir momentui vanduo sustodavo. Po keletos dienu išmetėme lėlę ir viskas baigėsi. Aš asmeniškai netikiu anapusiniu pasauliu, bet kito paaiškinimo taip ir neradau.

Inga

Mano pirma mintis irgi tokia pati buvo, kokio velnio ja laikyti jei ne tik vaikai bijo bet ir ji pati? Kai kurie zmones neturi proto arba kazkas kas sukure cia pasaka neturi ka veikti.

Nuf

Idomu. Pats niekada nesu to patyres. Sia lele tai reiketu ismesti, nes kam tada laiko?

Nesvarbu

veliau bus kaip haunted house 2

Taip pat skaitykite