Čiupakabrų atakos

Čiupakabra (ispanų kalba reiškia “ožkų išsiurbėjas”) kriptidas(neatpažintas arba mitinis gyvūnas), kurio egzistavimo mitai paplitę Lotynų Amerikoje ypač Puerto Rike.
Apibūdinamas kaip kresnas, nedidelis, didelėmis akimis ir dantimis gyvūnas, paprastai puolantis naminius gyvulius (ypač ožkas ir geriantis jų kraują. Istorijos apie čiupakabrą pradėjo plisti XX a. pabaigoje.

 

Nors dalis žmonių mano, kad tai realus gyvūnas, tačiau dauguma mokslininkų atmetė čiupakabros egzistavimą ir laiko tai legenda arba šių laikų mitu. Daugiau apie šią būtybę galite perskaityti paspaudus čia.

 

Čiupakabrų atakos 1956 – 2000 metais

 

Pranešimai apie čiupakabrų veiklą su pasireiškimų vietomis Amerikos žemėlapyje.

 

 

1. 1956, Oracle, Arizona, 35 mylios į vakarus nuo Tucson. Nuo šeštojo dešimtmečio pradžios “vampyras kengūra” stebėtas Šiaurės Amerikos žemyno Vidurio Vakarų, Pietvakarių ir Pietryčių regionuose. Pranešimuose iš Pietvakarių vyravo būtybė, skraidanti oda padengtais, reptiliškais sparnais.

 

2. Aštuntojo dešimtmečio pradžia, Brownsville, Texas. Vienoje rančoje rastas negyvas jautis. Nei kraujo, nei užpuoliko pėdsakų neaptikta.

 

3. Aštuntojo dešimtmečio vidurys, Rio Grande Valley, Texas. Dažni galvijų sužalojimai sieti su kondorais, tačiau šis paaiškinimas nelabai tikėtinas, kadangi iš aukų būdavo išsiurbtas kraujas. Aštuntajame dešimtmetyje smarkiai padaugėjo galvijų sužalojimų. Nužudytų galvijų akys ir kiti organai būdavo chirurgiškai išimti, kraujas išsunktas. Dažnai apibūdinti kaip NSO ar karinių pajėgų operacijos, šie užpuolimai vėliau priskirti čiupakabrai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

4. 1993, New Jersey. Ši vietovė ilgi buvo žinoma kaip vieno kriptozoologijos fenomeno, Džersio Velnio (Jersey Devil), veiklos vieta. Ar tai gali turėti sąsajų su čiupakabra? Abiejų padarų aprašymai turi daug panašumų. Liudininkai, tarp jų ir miškininkas, matęs Džersio Velnią 1993 metais, pasakojo apie kengūrą primenančią pabaisą su didelėmis, raudonomis akimis.

 

5. 1994, Puerto Rico. Pavieniai pranešimai apie čiupakabrą. Matytų padarų apibūdinimas kartais primena “pilkuosius” ateivius.

 

 

6. 1995, Cavanos, Cagus, Guanica, Naguabo, Torrecilla Baja, San German (Puerto Rico), Klamath Falls (Oregon). Čiupakabra per tris mėnesius pastebėta 35 kartus.

 

 

7. 1996, Miami (Florida), Isabella County (Michigan), Klamath Falls (Oregon), Rio Grande Valley (Texas), Juarez (Mexico), Calderon Village, Sinola (Mexico), Sonora (Mexico), Chiapas (Mexico). Čiupakabra persimetė į Meksiką ir slinko šiaurės kryptimi. Kovo mėnesį 40 galvijų rasti negyvi viename Majamio kaimiškame regione. Moteris pranešė mačiusi šunį primenantį siluetą, stovintį ant dviejų kojų, su dviem trumpomis, driežiškomis priekinėmis galūnėmis. Buvo nepatvirtintų pranešimų apie žmonių aukas.

 

 

8. 1999, El Yunque, Puerto Rico. Padidėjęs NSO aktyvumas ir pranešimai apie čiupakabrą.

 

9. 2000, Calama, Chile. Čiupakabra kaltinta šimtais mirusių galvijų balandžio mėnesį Čilėje. Regiono gyventojai kėlė mintis, kad NASA agentūra genetinių eksperimentų su nežemiškomis DNR molekulėmis metu sukūrė ir paleido į laisvę čiupakabras.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
setu

Man tai i paprasta nuskusta kojota panasu…

Ciupakabra

biski nesamone viskas pagrinde randama amerikoje

FeNiX

Visko gali buti, kad egzistuoja toks gyvunas. Nes pasiziurejus i jo nuotraukas jis atrodo lyg suo tik be plauku didesni dantys galima rasti dar daugiau skirtumu. Kaip zinome zeme nera visiskai istirta, be to nemanau, kad butu blogai atrasti nauja gyvunu rusi. Tik dar labiau isplestumem zinias apie zeme . O del mitu, kad jie geria gyvunu krauja nemanau, kad tai tiesa.

atsakovas

kokia logika gera,mes tai ne gyvūnai?

Vilkas

Tai kad tie ciupakabros yra gyvunai kazkokie, ne ateiviai.

nesidalinsiu

Ka sako wiki: “In addition, the reports of blood-sucking by the chupacabra were never confirmed by a necropsy[3], the only way to conclude that the animal was drained of blood. An analysis by a veterinarian of 300 reported victims of the chupacabra found that they had not been bled dry. Seems that the reports mistook the lack of blood for extraction of blood, when could have been simply that the animal that attacked the victim missed a major artery.” “In late October 2010, University of Michigan biologist Barry O’Connor concluded that all of the ‘chupacabras’ reports in the United States… Skaityti daugiau »

atsakovas

tai gandai,bet, anot kaikurių, ateivių rūšis kažkokia,ar kelios, išleidžia ‘šuniukus’ pasivaišint ‘skanėstais’ t.y. žmonėm ir kitais gyviais,po to jie sėkmingai išskrenda lyg niekur nieko. kiek pačiam teko stebėti dangų,vasarą, dangus suaktyvėja ~3h nakties t.y. nso,ar tai ateiviai- nežinia. lieka klausimas,ar atsitiktinumai tas ‘suaktyvėjimas’ ,ar tai daugiau nei paprasti nso..?

Taip pat skaitykite