Piniginės magija: slaptos žinios, kurios pritrauks jums pinigus

Savo gyvenime Jūs visada turite turėti piniginę. Nenešiokite pinigų kišenėse. Jei juos nešiosite kišenėse jų pas Jus niekada nebus.

 

– Piniginę Jūs turite nusipirkti tiktai patys ir tiktai už tuos pinigus, kuriuos uždirbote sąžiningu būdu. Negalima pirkti sau piniginės už dovanotus pinigus. Nenešiokite piniginės, kurią Jums kažkas padovanojo. Išeis tas žmogus, tuomet ir piniginę jums pavogs, arba Jūs ją pamesite.

 

– Piniginę nusipirkite tiktai tokią, kuri Jums labai patinka, kuri Jums sukelia didžiausią džiaugsmą.

 

– Piniginę naudoja juodajai magijai. Jei Jūs savo uždirbtus pinigus dėsite į dovanotą piniginę, visa pinigų energija pereis pas tą žmogų, kuris Jums ją padovanojo.

 

– Žmonės, kurie miega kartu, jų pinigai tampa bendri, todėl šeimoje žmona gali paimti pinigų iš savo vyro ir nusipirkti sau piniginę. Tačiau jų bendras/i vaikas/i, piniginę turi nusipirkti pats/ys

 

– Vyro piniginė turi būti odinė ir blizganti, kaip ir jo batai, o moteriška piniginė turi būti medžiaginė, bet ne džinsinė ir geriausia, kad ji būtų raudonos spalvos su paauksuotais krašteliais. Piniginė negali būti geltonos ir mėlynos spalvos. Šitos spalvos duoda depresiją.

 

– Nenešiokite apdriskusių piniginių.

 

– Piniginėje, kiekvieno nominalo kupiūros turi turėti savo atskirus skyrelius.

 

– Ką mes dažniausiai mylime savo gyvenime? Savo vaikus, vyrą, žmoną. Todėl jų fotografijas galima nešioti kartu su pinigais. Tačiau, jei jūs su kuriuo nors susipykote, tuomet to žmogaus fotografijos, tuo metu, geriau nenešioti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

– Nelaikykite mirusių žmonių nuotraukų savo piniginėje.

 

– Ir pabaigai. Savo piniginėje nenešiokite jokių amuletų, ar talismanų pinigams pritraukti. Nuo to pinigų, tikrai nepadaugės, tai melas. Kiekvienas daiktas turi savo paskirtį, taip ir piniginėje turi būti tiktai pinigai.

 

Straipsnio autorius: Rektorius ez. m. dr. Mindaugas Stravinskas, ezoterinismokslas.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
asass

Sudspjaudyste, cia nuo psichologijos priklauso o ne nuo pinigines. Skirtingai zmogus masto, skirtingai ir turi elgtis.. viskas apsikeicia savybemis, bet ne mistine prasme, o gilia filosofine metafizine prasme.

Naujokas

Pzdc kas šitą straipsnį sugalvojo?

Droniukas1

Patarimai tie

Taip pat skaitykite