Numerologijos galia: karminiai santykiai arba meilė iš praėjusio gyvenimo

karmos-santykiaiKo gero ne vienas iš jūsų atkreipėte dėmesį į situaciją: pamatėte žmogų pirmą kartą ir atrodo, kad jį jau kažkur matėte ar buvote susitikę. Tačiau niekaip negalite suprasti ar prisiminti, kur ir kada. Jus traukia vienas prie kito kaip magnetas ir norisi būti kartu, rašo portalas anglija.today.

 

„Ilgainiui tai perauga į karminius meilės santykus, kurie gali tęstis kelis jų gyvenimus. Juk žmogaus likimas priklauso nuo jo karmos. Tai yra, kai iš praėjusio žmogaus gyvenimo daroma įtaka jo ateičiai ir likimui“, – teigė žinoma Rusijoje numerologė Natalija Aliošina.

 

Kiekvieno žmogaus gyvenimas gali apvirsti aukštyn kojomis

 

Anot numerologijos specialistės, į karminius dalykus vis dažniau atkreipia dėmesį net ir užkietėję skeptikai. Aišku, žmonių, su šypsena žiūrinčių į mistiką ir astrologiją, niekas neprivers domėtis ir savo karma. Iš tikrųjų, tiek aiškiaregiai, tiek numerologai ir astrologai žino, kad kai kurie susitikimai ar įvykiai žmogaus gyvenime būna iš anksto nulemti. Tai yra įvyksta nepriklausomai nuo jo pastangų ir valios. O kai kurie aplinkiniai ar visai nepažįstami žmonės tarsi netiesiogiai padeda įgyvendinti lemtingus siekius ir tikslus. Bet gali būti ir jūsų draugai, vaikai, pažįstami, kolegos.

 

Gyvuoja įdomi alegorija: „Paliko ten savo širdį“. Taip kalbama , kai vienas žmogus patiria stiprias emocijas kitam žmogui ar vietovei ir praėjus kažkiek laiko mintimis prie jų sugrįžta vis dažniau ir dažniau. Tuo pačiu palikdamas ir dalelę savo širdies. Būtent dėl tos priežasties dviejų artimų žmonių sielos ima stipriai traukti viena kitą, kurios kažkada jau „užsikabino“ savo stipriomis emocijomis. Taip pat gali būti ir karminių ryšių pagal gimimo datas pasekmė.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Karminė santuoka laikoma viena iš tvirčiausių, stipriausių ir ilgalaikių ryšių. Bet kaip sužinoti, kad jūsų santykiai tikri, kad tai jums likimo skirtas žmogus, jūsų antroji pusė? Be jokios abejonės, jums padės išsiaiškinti tuos dalykus visagalė numerologija ir astrologija. Tačiau, jei astrologijos pranašysčių aiškinimasis – astrologų darbas, tai numerologijoje galima dirbti ir savarankiškai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Taigi, karminį ryšį ar santuoką galima apskaičiuoti pagal savo ir partnerio ar partnerės gimimo datas. Tai yra turi sutapti galutiniai abiejų partnerių gimimo datų skaičiai. Pavyzdžiui, jo gimimo data 1957.04.19. Šiuos skaičius sudedame: 1+9+5+7+0+4+1+9=36. Vadinasi, kas 36 metus šio žmogaus gyvenime įvyksta esminiai pokyčiai. Galima sakyti, tada gyvenimas apvirsta aukštyn kojomis. Tuo tarpu jos gimimo data 1962.08.28. Taip pat sudedame šiuos skaičius: 1+9+6+2+0+8+2+8= 36. Išeina, kad ir tos moters kas 36 metai laukia didžiuliai pokyčiai. Išvada viena: jų ryšys ar santuoka – karminė.

 

Taip pat galima laikyti karmine pora ar jų ryšiais karminiais, jei sutampa didesnė dalis skaičių. Pavyzdžiui, jų gimimo metai, mėnuo, bet nesutampa dienos. Arba sutampa mėnuo ir diena, bet nesutampa gimimo metai. Arba nesutampa mėnuo, bet sutampa gimimo metai ir dienos.

 

O jei, tarkim, partnerių gimimo datos: 1965.08.10 ir 1963.07.19, vadinasi, jų gyvenime laukia permainos kas 31 ir kas 47 metus. Kaip matote, šiose gimimo datose nėra net kartotinių skaičių. Akivaizdu, kad tarp šių partnerių nėra ir negali būti karminio ryšio. Nors ne veltui sakoma, kad nėra taisyklių be išimčių. Išeina, kad ir be karminio ryšio santuoka gali būti visai sėkminga.

 

Neigiami karminiai santykiai atveda į aklavietę

 

Ypač didelį dėmesį numerologai skiria lemtingiems vyro ir moters susitikimams. Tie, kurie tiki reikarnacija, turėtų suklusti: tai reiškia, kad ta ar kita pora ir praėjusiame gyvenime buvo susitikę ir mylėjo vienas kitą. Tai ir vadinama karminiais santykiais.

 

Karminiai santykiai būna įvairūs. Teigiami karminiai santykiai, kai susitinka artimos sielos, jaučia stiprią abipusę trauką, harmoningai papildo vienas kitą ir aiškiai supranta, kad tai jo arba jos žmogus. Tiksliau, jo ar jos antroji pusė.Tokių žmonių karminių ryšių pagrindas – visiškas atitikimas. Vaizdžiai kalbant, raktas tiko spynai atrakinti. Jie abu – tarsi veidrodžio atspindys.

 

Neigiami karminiai santykiai dažniausiai atveda į aklavietę, iš kurios sunku išeiti. Tas pats palyginimas: raktas netiko spynai, todėl partneriams iškyla gana sudėtingas santykių palaikymo ir išsaugijimo uždavinys. Deja, paprastai tokiais atvejais jie suteikia vienas kitam daug nuoskaudų. „Тoks karminis ryšys skiriasi nuo kitų santykių tuo, kad praėjusiame gyvenime jų santykiai – vien nesibaigiantys konfliktai. O pasekmė – kai vienam iš partnerių arba abiems liko kaltės, pavydo, priklausomybės, baimės, pykčio ir kiti neigiami jausmai“, – patikino pašnekovė. Jos teigimu, vėl susitikus sieloms naujame gyvenime vėl jaučiama stipri trauka arba atstūmimo jausmas. Naujo susitikimo metu vyrui ir moreriai suteikiama galimybė „atidirbti“ bendrą karmą ir atleisti vienas kitam už padarytas klaidas. Tai įgyvendinama pakartojus tas pačias gyvenimo situacijas.

 

Ji neturi būti atsakinga už savo sutuoktinio trūkumus

 

Ką gi, štai vienas jums gyvenimiškas pavyzdys. Įsivaizduokime moterį, atsidūrusią pavydaus sutuoktinio gniaužtuose, kuris ir myli, ir kankina ją vienu metu. Galų gale moteris nusprendžia, kad toliau taip gyventi neįmanoma ir palieka despotišką vyrą. Paliktas sutuoktinis ilgai kankinasi be mylimos žmonos, be saiko girtuokliauja, kol galų gale patiria infarktą ir miršta. Moteris dėl vyro mirties kaltina save. Ji pradeda gailėtis, kad nesusitaikė su tuometine situacija arba kad nepadėjo buvusiam vyrui pasikeisti į geresnę pusę. Po kiek laiko dėl vėžio miršta ir moteris.

 

Ir štai kitame gyvenime šių dviejų žmonių laukia naujas susitikimas, meilė ir… karminiai santykiai… Šį kartą vyrą tampa labai pavydus. Jis pradeda nuolat įtarinėti savo mylimą moterį, kad ji neištikima jam. O ji savo ruožtu nepatenkinta, pyksta, kad vyras ja nepasitiki ir kaltina nebūtais dalykais. Santykiuose atsiranda vis daugiau nusokaudų, pasiaiškinimų ir nepasitikėjimo. Moteris pradeda gailėti mylimo vyro, mėgina padėti jam atsikratyti pavydo jausmo. Kol galų gale besiteisindama tampa priklausoma nuo pavydaus vyro. Iš tikrųjų moteris turėjo taikiai nutraukti santykius ir gyventi be kaltės jausmo. Ji neturi būti atsakinga už savo sutuoktinio trūkumus ir „kompleksus“.

 

„Šiuo atveju naujo karminio susitikimo esmė ta, kad moteris apsivalytų ir atsikratytų kaltės jausmo, o vyras išmoktų oriai ir garbingai įveikti savo problemas ir trūkumus. Tai reiškia, kad jau praėjusiame gyvenime moteriai reikėjo palikti vyrą, o nesijausti kaltai dėl jo mirties“, – teigė N. Aliošina. Jos tvirtinimu, karminiai santykiai gali pasikartoti tiek kartų, kol jiedu praeis skirtą likimo gyvenimo kelią teisingai ir ištaisys savo klaidas.

 

Bevaikės šeimos moka už savo tėvų ir senelių klaidas

 

Anot numerologės, amžiaus skirtumas tarp vyro ir moters taip pat vaidina svarbų vaidmenį karminuose santykiuose. Pavyzdžiui, jei tarp poros amžiaus skirtumas 5-10 metų, tai nėra atsitiktinumas. Likimas suveda šiuos žmones, kad jie sugrąžintų karmines skolas. Vaizdžiai kalbant, tik vienas iš jų bus valdovas, o kitas – vergas. O jei skirtumas tarp vyro ir moters – 15 metų – tai itin stipraus karminio potraukio ženklas. Tokiems žmonėms sunku išsiskirti, bet ir jų santykiai dažnai sudėtingi ir sunkūs. Taigi, kaip atpažinti karminius santykius?

 

Karminių santykių požymiai:

 

Netikėtumas

 

Rimti santykiai tarp dviejų žmonių užsimezga netikėtai tiek jiems patiems, tiek ir jų draugams ar pažįstamiems. Ką reiškia netikėtai? O tai, kad tie partneriai gali būti visiškai skirtingi tiek pagal savo statusą visuomenėje, pagal išvaizdą, pagal amžių ir temperamentą. Kitas variantas: partneriams susidaro įspūdis, kad jie labai seniai pažįsta vienas kitą, kad kažkada ir kažkur matėsi ar buvo susitikę prieš daug metų. Įdomu tai, kad abiems vedybos tampa staigmena, nes nei vienas, nei kitas net negalvojo kurti šeimos.

 

Greitumas

 

Šiuo atveju viskas vyksta labai greitai, bet po to abiems mylimiesiems atsiveria akys. Jų santykiai klostosi puikiai praėjus vos savaitei nuo pažinties pradžios. Apie tokius santykius kalbama, kad jiedu tarsi užhipnotizuoti ir paprasčiausiai nesuvokia savo poelgių ir sprendimų. Deja, bet praėjus kažkiek laiko, partneriai atsitokėja ir pradeda suprasti savo santykių lengvabūdiškumą.

 

Gyvenamosios vietos pakeitimas

 

Tarkim, iš karto po vestuvių sutuoktiniai persikelia gyventi į kitą miestą ar kitą šalį. Toks staigus ryšių nutraukimas – irgi svarbus karminių santykių požymis. Šiuo atveju turima omeny persikėlimas gyventi ilgam ar net visam laikui iš savo gimtinės. Kai nutraukiami ryšiai su vaikystės draugais, tėvais, broliu ar seserimi ir pradedamas gyvenimas nuo balto popieriaus lapo ir naujoje vietoje. Nors palikus gimtąsias vietas ir persikėlus gyventi svetur santykiai gali būti ir pakankamai harmoningi bei laimingi. Tačiau neretai būna ir tokių atvejų, kai vienas iš parnerių jaučiasi prastai svetimoje šalyje ir jo siela pradeda ieškoti kelio atgal į tėvynę.

 

Sudėtinga situacija

 

Taip pat ne mažiau svarbus karminių santykių požymis, kai vienas iš partnerių būna alkoholikas ar narkomanas. Beje, šiuo atveju taip pat turima omeny ir gyvenant kartu su neįgaliu ar labai ligotu partneriu ir anksti palikusį šį pasaulį. „Tokie karminiai santykiai – tai bausmė už praėjusiame gyvenime padarytas nuodėmes. Ir tą bausmę išsirenka žmogus pats to nesuvokdamas“, – įsitikinusi numerologė.

 

Santuokoje nėra vaikų

 

Tai akivaizdžiai „uždaras“ ateities kartoms ženklas. Šiuo atveju karminiai sutuoktinių santykiai taip pat būna nulemti už jų tėvų, senelių ar net prosenelių padarytas klaidas ir neteisingus poelgius. Tačiau, jei bevaikė pora kilniai ir teisingai pasielgia, pavyzdžiui, įsivaikina, tai žinomas ne vienas atvejis, kai po to jie susilaukia ir savo kūdikio. Bet jei teisingai pasielgia tik vienas partneris, tai likimas būtent jam „padovanoja“ vaisingumą su kita moterimi ar vyru. Tai yra su savo karminiu partneriu.

 

Lemtingumas (Fatališkumas)

 

Tai tas atvejis, kai vyro ir moters susitikimas nulemtas neišvengiamai. Beje, neretai ir neigiama prasme. Pavyzdžiui, meilės trikampiu arba meile be atsako, arba, kai didelė meilė pavirsta į dar didesnę neapykantą. Pastarasis atvejis, kai likimas suveda žmones neklausdamas, ar jiedu tinka vienas kitam. Tokie santykiai paprastai plaukia pasroviui, kol užplaukia ant seklumos ir sudūžta.

 

Ne viena moteris mėgina pabėgti ar apgauti likimą

 

Taigi, ar ilgai trunka karminiai santykiai? „Viskas priklauso nuo to, kokie būtent jūsų santykiai – gydantys ar griaunantys. Kai susitinka vyras ir moteris, kurie myli, gerbia, priima vienas kitą tokiais, kokie jie yra, tokie santykiai – gydantys, laisvi. Partneriai abipusiai papildo juos naujais ir svarbiais dalykais“, – sakė numerologė. Anot jos, tos dvi artimos ir giminingos sielos galėjo būti pažįstami ir praėjusiame gyvenime. Tokia pora niekada neišsiskirs, o santuoka, sudaryta su tuo karminiu partneriu, būna tvirta ir sėkminga.

 

Bet nemažai moterų gyvena su vyru girtuokliu ar mušeika ir ramina save, kad toks jų likimas ir reikia nešti skirtą kryžių iki galo. „Tos moterys paprasčiausiai neteisingai supranta karmos paskirtį. Kiekvieno žmogaus sava karma ir jos negalima sujungti su bet kurio kito žmogaus karma! Ne viena moteris mėgina pabėgti ar apgauti likimą“, – sakė Natalija.

 

Anot jos, pavyzdžiui, išteka už nemylimo, bet turtingo ar tiesiog gero žmogaus. Kita išteka už nemylimo, iš keršto mylimajam, kuris jos nevedė. Tokie santykiai visada sužlunga. Todėl padarius klaidą, reikia kuo greičiau ją ištaisyti: atsikratyti kankinančių santykių ir susigražinti savo asmenybės vienitisumą bei laisvę. Priešingu atveju, užsitarnausite dar sudėtingesnę karmą kitame gyvenime. „Juk meilė žmogui duodama ne tam, kad kankintų ir skriaustų kitą žmogų, o tam, kad abu būtų laimingi. Ir ne tik šiame, bet ir kitame gyvenime.“, – padarė išvadą žinoma numerologė

 

Parengė: Sniegė Pilypienė

 

anglija-today

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Monika

Super naudingas straipsnis! Ačiū!! Labai daug tikslių atsakymų! :))

Elix

O jeigu 38 ir 39 tai jau nebe karminiai santykiai?

Taip pat skaitykite