Milijardai, skiriami žmonių žudynėms

vaccineMitas apie tai, kad badą ir skurdą planetoje provokuoja gyventojų skaičiaus augimas, buvo platinamas jau nuo Tomo Maltuso laikų. Nors badas vis dar tebėra didžiulė problema, daugelyje šalių, išskyrus Vakarus, stebimas spartus ekonominis augimas, kurį lydi ir gyventojų skaičiaus didėjimas. Kai kas gyventojų daugėjime įžvelgia visokeriopo blogio, ypač susijusios su ekonomika, šaltinį. Tie “kai kas” labai dažnai užima labai aukštas pareigas ir priklauso turtingiausių planetos žmonių sąrašams.

 

Bilo ir Melindos Geitsų fondas, disponuojantis 36,2 milijardais dolerių, be jokios abejonės yra viena žymiausių labdaros organizacijų pasaulyje. Nuo įsteigimo momento 1997 metais fondas išleido 28,3 milijardo dolerių veiklai, susijusiai su apmokymais Amerikoje ir sveikatos apsaugos vystymu visame pasaulyje. Gyventojų skaičiaus kontrolė ir gimstamumo apribojimas – svarbiausias šio fondo finansuojamų programų trečiojo pasaulio šalyse tikslas.

 

Bilas Geitsas savo fondo veiklą nukreipė priverstinės vaikų vakcinacijos linkme. 2010 metais Long Byče, Kalifornijoje, Microsoft vadovas pažymėjo, kad CO2 išmetimas į atmosferą turi būti smarkiai apribotas ir kad jo nuomone paprastas žmogus “pagamina” per metus apie penkias tonas šių dujų, dėl to reikia mažinti gyventojų skaičių.

 

Šį tikslą galima pasiekti skiepais trečiojo pasaulio šalyse. Geitso nuomone, jei vaikų sveikata ir sugebėjimas išgyventi sustiprės, tėvai ims planuoti mažesnes šeimas. Vakcinacija atrodo kaip neginčijamas metodas – abejonių kelia žiaurus būdas, kuriuo ji vykdoma. Malavyje kai kurie tėvai, nepanorę skiepyti vaikų, turėjo bėgti į Mozambiką, o kai sugrįžo, juos pasitiko policijos lydimi gydytojai.

 

Melinda Geits, antrojo pagal turtus pasaulio žmogaus žmona 2013 metais pareiškė, kad skurdą sumažinti galima platinant priešnėštumines tabletes. 2012 metais ji pradėjo kampaniją No Contraversy – jos manymu, kontracepcija yra kažkas besąlygiško, ko net aptarinėti nėra prasmės, o priėjimą prie kontracepcijos turi turėti tokią pat svarbą, kaip priėjimas prie švietimo ar medicinos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Melindos Geits pasaulėžiūros piruetai

 

2012 metų gegužės mėnesį Bilo ir Melindos Geitsų fondas paskelbė apie būtinybę surinkti 4 milijardus dolerių iki 2020 metų. Tai pakankamai didelė suma netgi farmacijos pramonei (palyginimui – 2011 metais visa farmacijos pramonė nukreipė 67,4 milijardo dolerių visų rūšių vaistų tyrimams, įskaitant preparatus vėžiui ir širdies ligoms gydyti). Dėl to, kaip pažymi Polas Farelas tinklapyje marketwatch.org – jei šiuos ketinimus pavyks įgyvendinti, Melinda Geits taps svarbiausia pasaulio farmacijos žaidėja.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Surinktos lėšos bus skirtos tirti naujiems kontracepcijos metodams. Idealiu atveju tai turėtų būti nauja vaistų klasė – tabletės, kurias gaminant visiškai nenaudojami hormonai ar implantuojamos kontracepcijos priemonės, turinčios nuolatinį poveikį moters kūne. Fondas tvirtina, kad tokie sprendimai leis gauti priėjimą prie kontracepcijos priemonių 120-čiai milijonų moterų iki 2020 metų.

 

Melinda Geits ne vieną sykį yra prisipažinusi, kad išpažįsta katalikybę, dėl to ilgai galvojo, ar gali viešai remti kontracepciją. Tačiau, kaip pati tvirtina, ryžosi tam savo dvasinių ieškojimų metu, galiausiai ėmusi neigti katalikiškas normas. Microsoft įkūrėjo žmona aiškina: “Man reikėjo kovoti su pačia savimi, darant pasirinkimą, kokią katalikiškos doktrinos dalį galima priimti ir realizuoti praktikoje”. Katalikiškos mokyklos absolventės nuomone, kova už kontracepciją yra katalikams tiek pat svarbi, kaip ir kova už socialinį teisingumą ir ypač būtina remti kontracepcijos platinimą tarp vargingų moterų.

 

Nepatogus žodis “eugenika”

 

Melindos Geits reliatyvizmą sukritikavo Roma. 2012 liepos mėnesį “L’Osservatore Romano” sukritikavo Geitsų fondą už pasiryžimą finansuoti su kontracepcija susijusius tyrimus. Straipsnyje, pavadintame “Filantropijos pavojus” buvo sukritikuoti taip pat ir ponios Geits kaltinimai Katalikų bažnyčios adresu. Bažnyčia, neva, turi prisiimti atsakomybę už moterų mirtis besivystančiame pasaulyje dėl kontracepcijos, tame tarpe ir prezervatyvų, draudimo.

 

Kaip pareiškė Vatikano laikraštis, analogišką kontracepcijai efektą galima gauti naudojant natūralius metodus, tokius, kaip pavyzdžiui sukurtus Džono ir Evelin Bilingsų. Jų svarbiausias “trūkumas”, kaip rašo straipsnio autorius, yra tas, kad tos priemonės yra nemokamos.

 

Geitsų fondas kaltinamas dar ir eugenikos propagavimu. 2012 birželį Londone įvyko susitikimas, kurio tema buvo gimstamumo kontrolė, renginį organizavo Geitsų fondas ir britų valdžia. Susitikime dalyvavo abortų verslo atstovai iš Planuojamos tėvystės ir Meri Stoups International.

 

Gana simptomatiška, kad šie įvykiai vyko lygiai po šimto metų nuo žymiosios eugenikų konferencijos, vykusios 1912 metais ir pašvęstos Džonui Galtonui – Darvino pusbroliui ir eugenikos koncepcijos kūrėjui. Ir nors 2012 metais buvo vengiama vartoti terminą “eugenika”, turinys buvo lygiai tas pats: žmonės, ypač neturtingi, dauginasi pernelyg greitai, kas kenkia ekonomikai, ir dėl to reikia kažko griebtis.

 

Praėjusių metų lapkritį Geitsų fondas organizavo Etiopijoje konferenciją, kuri pratęsė Londono susitikimą. Joje irgi dalyvavo žymiausios abortais užsiimančios organizacijos. Tarp nagrinėtų klausimų buvo tokie: apie abortų prieinamumo politiką, apie abortų palengvinimą ir supaprastinimą, apie abortus ir gyvenimo kokybę. Tokiame kontekste sunkoka patikėti Melindos Geits pareiškimais, kad jos veikla neva neturi nieko bendro su abortais ir neprieštarauja katalikiškai etikai. Juolab, kad Geitsų fondas remia vieno vaiko politiką Kinijoje, finansuodamas sterilizaciją.

 

TV magnatas naikina dešimtį Dievo įsakymų

 

Propaguojant gimstamumo kontrolę Geitsus palaiko jų draugas Vorenas Bafetas. Legendinis investuotojas, žinomas kaip Orakulas iš Omahos, asmeniniame gyvenime yra nepaprastai taupus. Nuo 1958 metų gyvena sename name Omahoje už 31 000 dolerių. Vienintelis, kam greito maisto ir koka kolos mėgėjas negaili pinigų – tai gyventojų skaičiaus kontrolė. Panašu, milijardieriams tai tikra aistra.

 

Jau ne pirmą dešimtmetį Bafetas dosniai finansuoja organizacijas, užsiimančias abortais, pavyzdžiui Šeimos planavimą ir NARAL. Įdomu, kad tuo pat metu jis remia pseudo katalikiškas organizacijas, propaguojančias “reprodukcinę sveikatą”, tokias kaip “Katalikai už pasirinkimą” ir jos filialą Lotynų Amerikoje “Katalikai už teisę apsispręsti”. Bafetas paskelbė, kad perduoda labdarai 90% savo turtų. Per pastaruosius metus daugiausiai naudos iš Bafeto dosnumo gavo Geitsų fondas. Investuotojas vykdo 2006 metais priimtą planą, pagal kurį per 20 metų turi būti įsisavinti 30 milijardų dolerių.

 

Geitsai ir Bafetas – ne vieninteliai milijardieriai, kuriuos apėmė gyventojų skaičiaus mažinimo manija. Šiai draugijai taip pat priklauso Tedas Terneris, žiniasklaidos magnatas ir CNN savininkas. Jo nuomone, pasaulio gyventojų skaičius turi būti sumažintas iki dviejų milijardų žmonių. Kokiu būdu? Pasitelkus vieno vaiko politiką, taikomą šimtą metų. Tokį reikalavimą jis paskelbė 2012 metų birželį. Anksčiau jis buvo dar radikalesnis – dešimtame dešimtmetyje buvo pareiškęs, kad būtų idealu sumažinti gyventojų skaičių 95%. Pats Terneris savo gyvenime, tiesa, šių metodų netaiko. 70 metų amžiaus verslininkas yra penkių vaikų tėvas ir antras pagal dydį JAV žemės sklypų savininkas.

 

Jo nežmoniški siekiai pasireiškia ir krikščionybės atžvilgiu. 1998 metais per žurnalistų ekologų draugijos posėdį jis kritikavo krikščionišką tikėjimą dėl Dievo atskyrimo nuo gamtos, dėl religijos pažiūrų valdžios atžvilgiu ir dėl žmogaus atsakingumo gamtai nuostatų.

 

Jis užsipuolė Biblijos priesaką “veiskitės ir dauginkitės”. Po metų, komentuodamas Jono Pauliaus II kalbas, apkaltino popiežių atsilikimu, apie kurį neva byloja popiežiaus tikėjimas dešimtimi Dievo įsakymų, kurių galiojimo laikas, Ternerio nuomone, jau pasibaigė.

 

Gyventojų skaičiaus kontrolė ir antikrikščioniški reiškiniai, stimuliuojantys krikščionių persekiojimus – tai tos pačios rūšies reiškiniai ir turi jie tą patį šaltinį.

 

Išvertė: versijos.com, pagal pch24.pl

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Civilizacija

Didžioji Žemės planetos dalis yra tuščia, šiuo metu vienodai tankiai apgyvendinta tik Eu (apie milijardas) ir tik Kinija (apie milijardas). Afrika, Amerika, Australija, Šiaurės Azija tiesiog tuščios!

Norint pasiekti gerą išsivystymo lygį, būtinas didelis gyventojų skaičius, paskaičiuota, kad optimalus Žemei būtų apie 70 milijardų.

Tik patys kvailiausi (rasistai) save laiko protingiausiais, bet juos jau ryškiai lenkia ne tik Kinija, bet ir Indija, Afrika: štai ir putojasi sukriušėliai!

Petkaa

Geriau nezudyti o visus i vagonus ir i afrika… juk bus pigiau

Anonimas

Karo nereik. Bet azijatu turincius po 6 vaikus Europai visai nereik. Lai sedi ten.kur prisidaugino

Darko

Karo nereikia, taciau butu visai neblogai jei kokiu budu butu imanoma ivesti kokiu 2 vaiku politika. Europoje problemos del to nebutu, o stai azijoje bei afrikoje…

;D

tai va tame ir reikalas,kad tie jibani afrikieciai ir azijieciai kurie gyvena baisiai tratinas kaip ziurkenai ir gimdo viena po kito tuos vaikus nors nera galimybiu juos normaliai augint,maitint ir pan,o mums europieciams matai turi tas rupet….tai tegu jie ten ir dvesia nuo to bado juk ne mes turbut esam kalti del sito,o ju valdzia ir pan, ble tai kodel mes turim rupintis,kad jie butu sotus jai jie patys savimi nesirupina?????? ir cia atsiranda tolerancija atjauta meile ir pan……tik nuo to mes laikui begant patys ir nukentesim..

LMT

To Zmones badaus

Ar noretume tame kare zuti ir taip prisideti prie miliardieriu( oligarchu) vykdomo genocido?

Aukso Kardas

to ZMONES BADAUS: Tu jobanas debile gali pradėt nuo savęs mažinti planetos gyventojų kiekį.

to ZMONES BADAUS

o jus noretumete zuti ir jusu seima taip pat?

ZMONES BADAUS

Aisku kad reikia mazinti gyventuju skaiciu. Mano nuomone reikia karo , kad atstatytu pusiausvyra Pasaulyje. Nes isivaizduokit jau 7 mrd gyventoju tai kas darysis dar po 20 ar 30 metu.

xx

nenorek karo, nes matau neisivaizduoji ka tas reiskia, prasidetu tokie varga, kad vergtum po pylna programa………..i. kad apsivalymas bus, tai 100%. gamta pati ijungs savisaugos mechanizmus, o kokius, tik belieka speliot…………………

ot

netekot zado turbot contracept ziurkas kek ses.

Taip pat skaitykite