Į veidą pašautam ligoniui, medikai iškvietė egzorcistą

medikai-egzorcistasĮ veidą pašautas vyras buvo nugabentas į vieną Brazilijos ligoninių, tačiau medikus bei su juo buvusius žmones išgąsdino visai ne tai. Nežinoma, ar vyras susižeidė pats, ar kažkas bandė į jį pasikėsinti, rašo alfa.lt.

 

Neįvardytas vyras žaizdotu veidu, atrodo, net nejautė skausmo. Jis bėgiojo ligoninės koridoriumi ir rėkė nesavu balsu. Dauguma gydytojų buvo per daug sunerimę ir išsigandę, kad kuo nors jam padėtų. Vyriškis elgėsi it apsėstas. Jo žvilgsnis, balsas ir judesiai privertė žmones išsikviesti ir kiek kitokią pagalbą.

 

Netrukus į ligoninę atvyko kunigas. Jis maldomis bandė atlikti egzorcizmo seansą. Vaizdo įraše nerodoma, ar vyrui pagerėjo ir kaip jam sekėsi toliau, tačiau daugybė internautų liko šokiruoti. Kai kurie netgi spėliojo, kad galbūt demonas, apsėdęs vyrą, liepė jam save sužeisti. O ką apie tai manote jūs?

 

Vaizdo įrašas gali šokiruoti:

 



 

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vytautas

lempa kazkokia

grodd

bath salt pririjo

Kokios rusies uzruke

Kokios zoles rusies apsiruke, kad sitaip? Esu is draugu girdejes, kad kazkokios rusies paruke pradeda visaip issidirbinet. Noriu pats parukyti ta ka jis ruke.

Flakkos auka

Koks dar demonas papraciausiai pavartojo ciuvas Flakkos ir gaunas tok poveikis gali susizaloti elgtis kaip zombis nusiplesia drabuzius nes pakyla temeratura ir tt https://www.youtube.com/watch?v=fXl2-lb_qQM

Aurtar

Taip jau buna kai i save leidi visoki suda

Jack

Keista… gal apsirijęs kažko

gag

o gal seip dalbajobas apsijobines

Indigas

Baisokas video

Demogogas

Koks čia briedas ka jis kalba kur jis gyveno kur artimieji reik daugiau informacijo sunku komentuot bet man ir buvo koja perdresky naga ydomu .

Taip pat skaitykite