Astronomas gąsdina vasario 16-ąja: „asteroidas gali sunaikinti miestus“

asteroidas-50cdb08f307a2Praėjusiais metais Jungtinių Amerikos Valstijų kosmoso agentūra NASA aptiko objektą, kuris galimai yra kometa arba asteroidas, skriejantis Žemės link, rašo alfa.lt.

 

Nors NASA specialistai paskaičiavo, jog šis paslaptingas objektas turėtų saugiai prasilenkti su mūsų planeta maždaug 51 milijono kilometrų atstumu, vis dėlto atsirado „specialistų“, teigiančių, jog NASA klysta.

 

Vienas pseudoastronomas pareiškė, jog NASA neteisi tvirtindama, jog šis kosminis objektas praskries pro Žemę tokiu dideliu atstumu ir tai įvyks vasario 25 dieną.

 

Pasak „eksperto“, iš tikrųjų Žemės ir asteroido keliai susikirs vasario 16 dieną ir nebus išvengta fizinio kontakto. Kai tai nutiks, Žemėje nuo smūgio kils milžiniška cunamio banga, kuri nusineš milijonus žmonių gyvybių.

 

Kaip rašo „Daily Mail“, paslaptingas objektas, pavadintas kodiniu vardu 2106 WF9, visiškai neseniai praskriejo pro Marso orbitą ir artėja Žemės link. Visgi astronomams kol kas nepavyko konkrečiai nustatyti, ar šis kosminis objektas yra kometa, ar asteroidas.

 

Neaišku, kokių priemonių pagalba, tačiau rusas Dyominas Damiras Zakharovičius tvirtina nustatęs, jog tai iš tikrųjų yra gigantiškas asteroidas, kurio skriejimo trajektorija nukreipta tiesiai į Žemę.

 

„NASA žinojo, jog jis (asteroidas – red. past.) rėšis į Žemę. Bet jie tik dabar tai sako žmonėms. Jei asteroidas trenksis į Žemę, jis gali sunaikinti miestus ar sukelti cunamį. Mes visi esame pavojuje“, – savo versiją dėstė rusas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Visgi NASA ekspertai nemano, jog paslaptingas kosminis objektas gali susidurti su mūsų planeta. Pasitelkę savo techniką jie kelis kartus apskaičiavo, jog asteroidas ar kometa pro Žemę praskries saugiu atstumu, nesukeldamas jokio pavojaus.

 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Yamasimo

Nu tai kur jusu tas meteoritas?

...

Kam jus varotes ant rusu

nika

Kraustykimes i kaimus kaimam tas negresia

!!!

As is kaimo!

jpg

Na toks asteroidas pasaulio pabaigos neatnes, tik zalos gali pridaryti daug. Bet Vasario 16. nieko nebus, NASA jau patvirtino kad prasilenks ir nieko nebus. O tas pranesejas astronomas tai kazkoks ruskis, o ruskiai kaip zinom tai ir lieka ruskiais, vodkos prisigeria ir haliucinacijos vaidenasi :)

Akliems

Ar tu supranti, kad NASA niekuomet ir nepatvirtintu to? tu gali isivaizduoti kas butu ir kas detusi?

Akly tu akly

debile tai gi aiskiai parase kad pasaulio pabaigos neatnes sitas asteroidas, tai ir nasai nereiketu ko slept, butu kazkas panasaus kaip celebinske ir tiek dar be to yra ir be nasos kam apskaiciuot trajektorijas, jei tikrai butu kazkokia cia tragedija tai ir be NASOS pranesimu pasaulis jau eitu is proto, o cia kazkoks ruskelis nusiperde o tu uostai

trollolol

Dar viena pasaulio pabaiga. Kagi, lendu i rusi vel xaxa

Taip pat skaitykite