Ar žmogus turi karminę skolą galima sužinoti pagal skaičius gimimo datoje

karmine-skola-skaiciaiSusiduriate su pasikartojančiais sunkumais? Priimate netinkamus sprendimus, nemokate išsaugoti santykių ar karjeros? Gali būti, jog turite karminių skolų ir esate verčiamas jas „atidirbti“, rašo astrologijos projektas AstroAge.
 
Lengviausiai tai atpažinti ir patikrinti padeda numerologija, kuri remiasi reinkarnacijos filosofija.
 
Reinkarnacija teigia, jog visi pergyvenome daugybę ankstesnių gyvenimų, o karminė skola atsirado tada, kai piktnaudžiavome ar kenkėme kitiems. Kad išpirktume klaidas, dabartiniame gyvenime turime įveikti specifinius sunkumus ir išmokti tam tikras pamokas. Kokios tai pamokos nusako karminę skolą simbolizuojančių skaičių – 13, 14, 16, 19, 26 dalyvavimas mūsų gyvenime.

 

Kaip juos atpažinti? Šie skaičiai visų pirma dalyvauja mūsų gimimo datoje, varde ir pavardėje (žodžius galima paversti skaitmenimis) bei kituose asmeniniuose duomenyse. Akivaizdžiausiai tai matosi gimimo dienos skaičiuje: pvz. žmogus gimęs 13, 14,16, 19, 26 bet kurio mėnesio dieną – turi karminę skolą.

 

O galbūt Jūsų namo, buto, automobilio numeris paženklintas šiais skaičiais? Pastoviai juos primena skaičių atsikartojimas laikrodyje? Atsakome ką reiškia kiekvienas iš jų:

 

Jeigu gimėte bet kurio mėnesio…

 

13-ą dieną – praeituose gyvenimuose piktnaudžiavote tinginyste ir naudojotės kitais. Todėl šiame gyvenime turite sunkiai dirbti, o Jūsų kelyje nestinga kliūčių. Kad įveikti kliūtis turite negailėti savęs atkakliai dirbdami, nenuleisti rankų ir vėl nepasiduoti apatijai. Sėkmė savaime neateis, teks labai pasistengti, o sėkmės raktas čia vienas – nuolatinės pastangos ir atkaklumas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

14-ą dieną – ankstesniuose gyvenimuose piktnaudžiavote kieno nors laisve, paleistuvavote. Gresia pavojus tapti žalingų įpročių, priklausomybių (alkoholio, narkotikų, sekso) vergu. Norėdami „išpirkti“ šią skolą, turite patirti, koks tai yra jausmas pakliūti į kieno nors pinkles, būti kieno nors valdžioje ir įveikti vis kitokias sudėtingas aplinkybes. Jums labai padės – lankstumas ir kuklumas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

16-ą dieną – praeituose gyvenimuose buvote pernelyg egocentriški, Jus lydėjo įvairaus tipo nusikaltimai (vagystės, sukčiavimai ir pan.). Kadangi ši karminė skola reiškia seno sugriovimą ir naujo gimimą, todėl šiame gyvenime turite siekti dvasinio atgimimo, išsivalyti dvasiškai, įveikti savo ego. Egoizmo atpažinimas, sąmoningas jo valdymas ir dvasinis augimas padės išsivaduoti iš karmos pančių.

 

19-ą dieną – praeituose gyvenimuose neteisingai naudojote savo jėgą ar valdžią, viršijote savo įgaliojimus. Todėl šiame gyvenime karminė skola – pamoka, skirta padėti kitiems, siekti nuoširdžių kontaktų, išmokti užjausti ir puoselėti meilę. Jūsų gyvenimo evoliucija turi vykti nuo ideologijos „mano namas, mano tvirtovė“ iki ideologijos „visi mes esame visumos dalelės“.

 

26-ą dieną – dviguba karminė skola (13+13). Paprastai šiems žmonėms duodamos dviejų tipų pamokos: arba būti nusikalstamo pasaulio dalimi, turėti reikalų su kriminalais (net ir iš teigiamos teisėsaugos pusės), arba gauti „dideles dovanas“ – garbę, valdžią, išbandymą pinigais. Bet kokiu atveju Jums nors kartą gyvenimą suteikiama proga pasiduoti pagundai ir „nuslysti“. Turite sąmoningai tai atpažinti ir nepasiduoti „pasiūlymui“.

 

Manoma, kad karminę skolą turi maždaug pusė pasaulio žmonijos, tai yra dažnas reiškinys ir tik nuo kiekvieno konkretaus žmogaus priklauso kokį „išsivystymą“ ji gali pasiekti – būti pratęsta ar įveikta.

 

Šaltinis: AstroAge (naudingos astrologinės įžvalgos kiekvienam)

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Taip

Praeitame gyvenime buvo , lygiai taip pat ir šiame …bet kodėl turiu tiek pachalint kaip kiti nosį tik krapšto ?

Loreta

Visa gyvenimą vargstu, sunkiai dirbu ir nieko neturiu. Muset buvau tingine ir naudojausi kitais žmonėmis. Už tai dabar manim naudojasi.. Viskas aišku. O ką reiškia jeigu visą gyvenimą turi reikalų su psichiniais ligoniais?

paprika [aitrioji]

mane ”persekioja” laikrodis= vis matau 22.22, 12.22, 22.12, 20.22, 22.20….. ir taip jau kelinti metai. tik paziuriu i telefona, noredama suzinot kiek valandu, jau net nebenustembu, kai pvz. 3diena is eiles matau 22.22

Skaičiai 22:22

Labas, gal išsiaiškinai ką tai galėtų reikšti, nes pastaruoju metu mane tai pat persekioja 22:22 ?

Inga

Naujos paźintys.

Muy

Aš ir pastoviai matau 22.22. 10.10. ir skaičių 33. Viskas prasidėjo kai sutikau vieną žmogų . Dažniausiai visur pasitaikantis skaičius 55

Vilmis

Aš gimes 02-22 d. irgi dažnai matau tuos skaičius :)

Žaneta

Nu va reiškia aš kitam gyvenime buvau tingine, todėl šiame reikia atidirbti

nevaryk nesaoniu

tai pvz ka daryti jeigu mano gyvenime kartojasi dalykai, ir tai ka cia perskaiciau visiskai neatitinka nieko kas galetu, mhm
? :D

aaa

marazmai

Taip pat skaitykite