5 įspėjamieji ženklai, kad einate neteisingu gyvenimo keliu


Kartais gyvenime ateina toks momentas, kai nežinai, į kurią pusę pasukti ir kokį sprendimą priimti. Šiuolaikiniame pasaulyje tiek daug variantų, kad ne visada pavyksta rasti teisingą kelią.

 

Jeigu einate ne tuo gyvenimo keliu, jaučiatės nelaimingas, vienišas, pralaimėjęs ir niūrus. Bet kai randate teisingą kelią, viskas apsiverčia aukštyn kojomis – jūs tarsi atsiduriate ant skraidančio kilimo, kuris atplėšia jus nuo žemės ir kelia į anksčiau nematytas viršūnes.

 

Papasakosime apie kai kuriuos įspėjamuosius signalus, kurie padės jums suprasti, ar esate teisingame kelyje.

 

Jaučiatės nelaimingas

 

Vienas pagrindinių rodyklių, kad einate neteisinga kryptimi, – jūsų nepasitenkinimas. Sielos gelmėse jaučiate, kad esate nutolęs nuo savo tikslų ir kažko trūksta.

 

Nors laimė yra subjektyvus dalykas, jūsų sprendimai galiausiai turi suteikti jums džiaugsmo. Galų gale juk visi norime būti laimingi! Todėl leidžiame pinigus abonentams į sporto salę ir sveikiems produktams. Todėl mus traukia laimingi ir malonūs žmonės. Visi norime laimės ir komforto.

 

Visi jūsų sprendimai turi garantuoti, kad trumpalaikėje ar ilgalaikėje perspektyvoje būsite laimingas. Tad jeigu jaučiate diskomfortą, tiesiog sustokite ir padarykite kitą pasirinkimą. Galų gale ką jūs prarasite?

 

Neturite iššūkių

 

Net jeigu sakome, kad norime lengvai gyventi, noras įveikti sunkumus yra mūsų esybėje. Jie padeda mums mokytis ir augti. Jeigu gyventume dykumoje, su sunkumais susidurtume kasdien.

 

Nepaisant gyvenimo šiuolaikiniame pasaulyje, sunkių užduočių ir jų sprendimo poreikis iki šiol yra mūsų DNR dalis. Jis „įsiūtas“ mumyse, kad išgyventume ir vystytumės.

 

Kliūtys ir sunkumai daro mus stipresnius, tad išbandymų nebuvimas – ženklas, kad einate ne tuo keliu.

 

Nesiekiate tikslų

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Dažnai surašome tikslus ir netgi sudarome veiksmų planą, kaip jų siekti. Bet jeigu savo tikslus nuolat perrašote arba atidėliojate, paklauskite savęs – ar tai iš tiesų būtent tai, ko norite visa širdimi? Jeigu nežinote, ko iš tikrųjų norite gyvenime, atėjo laikas pažvelgti giliau į sielą, kad tai suprastumėte.

 

Tęsiate bendravimą su netinkamais žmonėmis

 

Dar vienas požymis, kad pasirinkote blogą kelią, – netinkami draugai. Jie neturi ambicijų ir didelių tikslų, užtat blogų įpročių – su kaupu, jie nuolat traukia jus žemyn ir nesuteikia nieko pozityvaus jūsų gyvenime. Kodėl iki šiol su jais bendraujate? Negalite suprasti – greičiausiai iš įpročio. Bet jums reikia išdrįsti pakeisti bendravimo ratą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

„Pametėte“ save

 

Jei praradote ryšį su savimi, gero nelaukite, bet taip nutiko. Jūs nežinote, ko norite iš gyvenimo, jaučiate nuovargį, įtampą ir netgi baimę. Jūs nesuprantate, kur einate, o svarbiausia – kam.
Nepriklausomai nuo priežasties, kažkuriuo momentu visi save prarandame. Bet mums būtina atsistatyti, nes atsakymai į visus klausimus slypi mūsų viduje. Svarbiausia – pasistengti juos išgirsti.

 

Šaltinis: http://vmarkus.lt/

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Dovydas

LAIŠKO ĮŽANGA 1 Kor 1 18 Mat žodis apie kryžių tiems, kurie eina į pražūtį, yra kvailystė, o mums, einantiems į išganymą, jis yra Dievo galybė. 19 Juk parašyta: Sunaikinsiu išmintingųjų išmintį, niekais paversiu gudriųjų gudrybę. 20 Kur išminčius? kur Rašto aiškintojas? kur šio pasaulio tyrinėtojas? Argi Dievas nepavertė pasaulio išminties kvailyste? 21 O kadangi pasaulis savo išmintimi Dievo nepažino iš Dievo išminties veikalų, tai Dievas panorėjo skelbimo kvailumu išgelbėti tuos, kurie tiki. 22 Žydai reikalauja stebuklų, graikai ieško išminties,[i8] 23 o mes skelbiame Jėzų nukryžiuotąjį, kuris žydams yra papiktinimas, pagonims – kvailystė. 24 Bet pašauktiesiems – tiek žydams, tiek… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite