Rusijoje pastebėtas dar nematytas gyvis: manoma, kad tai sniego žmogus

gyvis-rusijojeRusijoje nufilmuotas vaizdo įrašas šokiravo ir privertė susimąstyti net daug ko mačiusius, rašo alfa.lt.

 

Apsnigtu keliu važiavę žmonės tiki, kad matė Jetį, kitaip – sniego žmogų.

 

Naktį užsimanę pavažinėti snieguotais keliais, vyrai pamatė tai, ko nesitikėjo. Kažkas baltas tolumoje perbėgo kelią. Tiesiog iš niekur atsiradęs gyvis nebuvo panašus į jokį žinomą gyvūną. Būtent tai ir sutrikdė keliautojus.

 

Baltos spalvos figūra buvo matoma tik sekundę, tačiau mistiniais dalykais tikintys žmonės tvirtina, kad tai galėjo būti sniego žmogus.

 

Paslaptingas padaras bėgo ant dviejų kojų.

Paslaptingas padaras bėgo ant dviejų kojų.

 

Vaizdo įraše girdėti išsigandusių keleivių ir vairuotojo šūksniai. Jie nesupranta, ar tai, ką matė, gali iš tiesų egzistuoti. O ką manote jūs?

 

Įrašą rekomenduojame žiūrėti aukštos kokybės per visą ekraną nuo 0:45 min.:

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!



 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Hmm

Sakyčiau taip… Jei nesustojo, neapžiūrėjo pėdsakų, tai ir nėr ko rašinėt – neaiškus gyvis… Būtų apžiūrėję pėdsakus, būtų nustatę ir batų dydį ir gamintoją, jei ką :)… Be to bėgimas labai jau žmogiškas, lengvas, laukinis sutvėrimas bėgtų kitaip, judesy jaustusi jėga. Jei kas matėte 7 dešimtmečio įrašą, kai sutvėrimas išeina iš krūmų atsisuka, pamato, kad jį filmuoja ir vėl įeina į krūmus. Va tas įrašas priskiriamas prie autentiškiausiu. Ekspertai vieningos nuomonės – žmogus taip judėti negali, judesiai labai koordinuoti, žingsnis platus tvirtas, rankų mostuose matosi “žvėriška” jėga, kojų raumenys galingi ir natūraliai išryškėjantys judesyje…

Aušra

Tu skirk kas tame video nufilmuotas ir kas sitame. 7 desimtmecio irase gyvis buvo bent 5 kartus didesnis. Cia max 1,2 m. Ugio.

hentajus

Pavadinimas tai išvis ne į tema: “…pastebėtas dar nematytas gyvis…” Į žmogu panašus ans man.

jik

Netikiu ta nuotrauka. Daug kalba apie tą gyvūną, o taip normaliai pagauti nesugeba jog būtų tikras įrodymas, o ne kažkokios neaiškios kilmės nuotraukos. Yra viena laida rodoma per dokumentikos kanalą kaip ieško to gyvūno tai kai žiūriu visada pradedu žvengti. Nei vienoj laidoj neparodė to gyvūno, o kai klausia tipo daug kas matė. Jei būtų iš tiesų tai būtų jau aiškiai parodę per tą laidą dokumentikos.

Kaimas

Durni rusai draugas girtas varinėja

Taip pat skaitykite