Pasikartojančios raidės varde ir pavardėje: kokių savybių jos suteikia?

akis-visata-zvaigzdesKiekviena raidė turi skirtingą vibraciją, kuri atitinka tam tikrą skaičių ir daro įtaką Jūsų vardui.
 
Raidžių pasikartojimai taip pat yra reikšmingi – jie žmogui suteikia svarbių savybių arba jas sustiprina, rašo nuotolinio būrimo projektas “Vajezau buria“.
 
Jei Jūsų varde ir/ar pavardėje yra pasikartojančių raidžių: A, I, J arba Y
 
Tai suteikia Jums originalumo, drąsos, valios, ištvermės, poreikio būti pripažintam ir įvertintam, užimti aukštesnį statusą.
 
Taip pat žmonės, kurių varduose pasikartoja viena šių raidžių, yra daugiau linkę verslauti, moka tvarkytis finansiniuose reikaluose, vertina asmeninę laisvę, nepriklausomybę, nemėgsta laikytis kažkieno nubrėžtų taisyklių.
 
Jei Jūsų varde ir/ar pavardėje yra pasikartojančių raidžių: B, K arba R
 
Tai suteikia Jums jautrumo, drovumo, emocionalumo, muzikalumo, artistiškumo. Žmonės, kurių varduose pasikartoja šios raidės, dažnai būna dosnesni, kantresni, taktiškesni.

 

Jei Jūsų varde ir/ar pavardėje yra pasikartojančių raidžių: C, G, L, S

 

Tai suteikia Jums artistiškumo, kūrybingumo, lakios vaizduotės. Tačiau yra ir ne tokių teigiamų savybių: šios raidės taip pat priduoda savanaudiškumo, nemokėjimo susikaupti, bereikalingo blaškymosi, netikslingai iššvaistomos energijos.

 

Jei Jūsų varde ir/ar pavardėje yra pasikartojančių raidžių: D, M arba T

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tai suteikia žmogui darbštumo, polinkio į verslą, finansus, nekilnojamąjį turtą, priduoda tikslumo, konkretumo. Dažnai žmonės, turėdami varde šias pasikartojančias raides yra itin atsakingi, dažnai apsiima rūpintis ir kitų žmonių problemomis.

 

Jei Jūsų varde ir/ar pavardėje yra pasikartojančių raidžių: E, H arba N

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Tai suteikia sėkmės dirbant pardavimų srityje. Šie žmonės moka nuoširdžiai mėgautis gyvenimo malonumais, tačiau dažnai jiems trūksta atsakingumo, todėl šeimose jie nesuteikia saugumo jausmo.

 

Jei Jūsų varde ir/ar pavardėje yra pasikartojančių raidžių: U, V

 

Šios raidės Jums suteikia artistiškumo, polinkio į humanitarines veiklas, atsakomybės. Tokių žmonių nevargina buitis ir namų ruoša, jie dažnai turi didelį būrį pažįstamų draugų, kurių tarpe yra populiarūs, mėgstami, gerbiami. Jiems būtinas socialinis aktyvumas.

 

Jei Jūsų varde ir/ar pavardėje yra pasikartojančių raidžių: O, Z

 

Tai suteikia nuolatinio noro mokytis ir tobulėti, polinkio į vienatvę. Tokie žmonės dažnai bėga nuo aplinkinių rūpesčių ir pasineria į save.

 

Jei Jūsų varde ir/ar pavardėje yra pasikartojančių raidžių: P, F

 

Tai daugiau „verslo žmonės“ ir paprasta buitimi jų nelabai sudominsi. Tačiau jie puikiai gali save realizuoti nuosavoje veikloje, darbe, susijusiame su nekilnojamuoju turtu, investicijomis, kelionėmis, sutarčių sudarymu.

 

Parengė: Vajezau buria

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
sara

Mano ir artimuju yra labai geros raides.

Taip pat skaitykite