Pagaminta ne žmogaus rankomis: išleisti pareigūno, nagrinėjančio Roswello nuolaužas, užrašai


Kas iš tikrųjų nukrito Roswell’e? 1947 m. Nuolaužas tyręs vyras tvirtina radęs tai, kas nebuvo sukurta žmogaus rankų. Tokį įrašą jis paliko savo dienoraštyje, kuris buvo paskelbtas pirmą kartą.

 

Tai, kas įvyko Roswelyje 1947 m., Daugelis laiko paslaptingiausiu įvykiu. Tada vietinis laikraštis paskelbė žinią, kad kariniame aerodrome nukrito „skraidanti lėkštė“. Šį pareiškimą padarė Jesse’as Marcelis vyresnysis, kuris buvo pirmas, patekęs į nežinomo objekto katastrofos vietą, o ateityje būtent jis dalyvavo tiriant šią bylą. Tik po to, kai greitai pasklido žinia, Pentagonas paskelbė, kad tai tik oro baliono nuolaužos.

 

aprasymas

 

Jesse’as Marcelis vyresnysis mirė 1986 m., Tačiau dar neseniai jis nekeitė versijos apie tai, ką matė kariniame aerodrome. Vienintelis pareigūno žodžių įrodymas yra jo dienoraštis, kuris pirmą kartą buvo paskelbtas 2020 m. Gruodžio 12 d.

 

Buvęs CŽV pareigūnas Benas Smithas asmeniškai matė visas šias juostas. Jis taip pat ištyrė avarijos vietą ir po to pareiškė, kad jis taip pat nėra tikras dėl oficialios versijos teisingumo.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Gabriele

Straipsnio pavadinimas skelbia apie pareigūno užrašus, tai kur tie užrašai???

Taip pat skaitykite